42

до 52

преди 6 години

демократите не помнят, парадите и наркотиците са им промили малките мозъчета

41

Анонимен

преди 6 години

Русия блъска и САЩ, и ИД, и НАТО. Браво Русия покажи на мракобесите кой е шефът тука

40

Анонимен

преди 6 години

Спомням си как преди близо две години рашките тръгнаха за Сирия като аслани. Тукашните *** предричаха, че за 3 месеца ще смажат противника. Сега се оказва че асланите са леееко насссрани и са затънали в безизходица. Към авганския комплекс добавиха и сирийски.

39

В Гейропа сме така!

преди 6 години

При евентуална война Ким Чен Ун ще подкрепи Русия и още преди да е започнала ще полетят ядрени севернокорейски глави към САЩ. От друга страна еврогейовете ще се изпокрият по бункерите и няма да се намесят в конфликта. Мама Мути от бункера ще прави видео обръщения и призиви "Не на войната!" хваната за ръка с баболюбеца Макарон за да покажат сплотеност и солидарност.

38

Анонимен

преди 6 години

Радев пригласил Путина на празднование 140-летия освобождения Болгарии..Хотел спросить у вас Болгары! А кто-то из вас ещ помнит кто вас освободил? Я думал вы Американского Президента позовте на этот праздник.Они же вас каждый день (освобождают) от независимости вашей.Вы же сейчас под оккупацией...Когда ваш хозяин помрт,что делать будете (славяне)? Я смотрю тут много псов которые лаят за хозяина!

37

Анонимен

преди 6 години

Тоя Тръмп излезе свестен и решителен.

36

Анонимен

преди 6 години

А свален американски самолет все още е мираж....

35

Анонимен

преди 6 години

Квичете рушки ватенки! Друго не ви остава.И с Турция беше същото....свикнахте.За израелците да не говорим, бомбят Дамаск през ден....ама вие си квичете. :)

34

Анонимен

преди 6 години

Для нормальных людей с глазами,в этой ситуации вс очевидно! США защищают не Сирию ,убивая Сирийских солдат,бомбя аэродромы Сирийских военных,сбивая Сирийские самолты.Они стоят за спиной террористов которых выкормили в разрушенном Ираке и Ливии.В Ливии и Ираке американцы порядок решили не наводить.Они решили палки в колоса России вставлять.Россия так этого не оставит.Не на ту страну нарвались США в этот раз.Они уже передислоцировали свои самолты ,когда Россия стала угрожать.

33

малките деца

преди 6 години

дори и ние вече знаем, че САЩ защитават тероризма и отрчето си ИД

32

Анонимен

преди 6 години

Ще го свалят ами...Като ти е държава оправи се с терористите , които ти взеха държавата УЖ. Много е учудващо защо Асад не води пълномащабна война с ИдиЛ ? Вече 5 години заобикаля проблема леко...мята самолети и зарина по опозиция и граждани против режима , но не влиза в битка с главорезите. Даже Ирак водят война с тях по цял ден заедно със САЩ. Да не излезе накрая че режима е финансирал и оставил ИдиЛ да лудува.

31

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

Ботоксният мишок пак се изпъчи не според мярката си...Никакъв конфликт няма де има защото силите просто са несъпоставими.Друг е въпросът че Вова македонецът търси някакво що годе достойно оттегляне от кашата в която сам се забърка.Театро за вътрешна употреба един вид....

30

Анонимен

преди 6 години

САЩ -империята на Сатаната

29

Анонимен

преди 6 години

До 34 Про таких как ты,есть хорошая поговорка: Когда у хозяина есть собака,гавкать ему не приходится- Ты я смотрю гавкаешь взахлб за хозяина!?

28

Анонимен

преди 6 години

Съгласно "дебелите книги" всяка среща на президентите трябва да води до правилно решение на основополагащи проблеми.За предстоящата среща на Трамп и Путин такъв е подписването на договор между САЩ и Русия, оформящ новите им зони на влияние като резултат от края на Студената война.Това обяснява и "вълненията и простотиите" сред досега управляващите ЕС и САЩ международно организирани престъпници и терористи, организирали и реализирали всички простотии след Айзенхауер и Сталин! РАЗСЪМВА СЕ!

27

az

преди 6 години

Свалят държавен самолет в собствената им държава! WTF какво става тука не знам но отива на много лошо!

26

Анонимен

преди 6 години

До 17Нищо не си разбрал. Сириската армия влиза към Рака и напада първо опозиционните сили, които са разположени там да се бият с ИдиЛ от доста време. САЩ изпращат 2 самолета , които няколко пъти прилитат ниско , за да предупредят да спрат стрелбата. Режима в отговор изпраща бомбардировач , което си е абсолютна агресия...САЩ от новото предупреждават няколко пъти на канал да махнат самолета...И след това го свалят.

25

Анонимен

преди 6 години

До u4en"санкций" - това сигурно е римски пълководец или сенатор! Като си толкова УЧЕН поне се научи да пишеш на Български, че се излагаш. Пише се ЦАНКЦИИ, това е множествено число на думата САНКЦИЯ. Учен ми бил, като тиквуня, дето прочел Винету. Затова сме на това дередже от такива "u4en"-и като теб.

24

Анонимен

преди 6 години

До Модерaтор нa смянa Той Господ ти се е из.рал в главата .

23

Анонимен

преди 6 години

САЩ= 666