41

проктолог

преди 6 години

Сорос е един финансов фашист.

40

Анонимен

преди 6 години

SpaceX сдаде фронта появи се другия платен драскач Shoop.Ей какво ли не правите за пари ве ***.*** ви нокъпана да

39

Анонимен

преди 6 години

Откакто Сорос манипулира изборите в Русия е все Путин на власт !

38

за 80

преди 6 години

Пак ли ще убивате хората за да им вземате обувките от краката бе п ъ н, ето защо хората избягаха на запад заради такива сopocоиди като тебе.

37

Отечествен Фронт

преди 6 години

До SpaceXА ти знаеш ли, че активистите на ОФ, пускаха по един картечен откос на чуждите агенти на влияние - фашисти, грантаджии, с0р0соиди и сие деградивна п.аплач?Активистите на ОФ са сред народа. Неделима част от него. И за да може народът да вземе властта в свои ръце, трябва да си разчисти сметките с предателите.. Народът е силата, активистите - инструмента, чрез който враговете на Родина, ще отидат на едно може би по-добро място.. нематериалния свят.

36

Анонимен

преди 6 години

И Путин натири лапачите на сорос, но западните медии, не смеят да гъкнат срещу него.

35

Анонимен

преди 6 години

Тръмп спря парите за разни НПО-та, които тровеха атмосферата и тук. Остана само този противен ***, затова неговите *** са единици. Като ненормалника с име на калпава ракета

34

Анонимен

преди 6 години

Остана само Сорос да бъде остъклен и Империята на злото е спасена за вечни времена !

33

Анонимен

преди 6 години

След ЕС, Украйна, САЩ, ИД на кремълската клика остана последният коз - Сорос !...за предизборната кампания и хвърляне кал по демонстриращите млади руснаци.

32

Анонимен

преди 6 години

Да защитаваш сорос е все едно да защитаваш масов убиец. Дори убиеца е като агънце, спрямо този дърт, противен, грозен, алчен

31

Стар шумкар

преди 6 години

Трябва да се върне комунизма и нападаме САЩ, защото са богати. Можем да им обереме мандрите смърт на капитализма да живее другаря Ким и другаря Фидел Кастро долу Тръмп вън немските окупатори

30

Отечествен Фронт

преди 6 години

Българите се показаха неподготвени за жестоките условия на олигархичния модел на капитализма. Време е за НАРОДОВЛАСТИЕ! То ще бъде съобразено с духа,манталитета, културата и традициите на българския народ. Сиреч: Един Лидер, Единен български народ,Силна държава! В страната има условия за демократична народна революция.. а ментално българи, сърби, руснаци, славяните.. са непригодни полипартийния капиталистически модел дето отвътре ги разяжда. Пролетарии! Обединявайте се! Слава на Маркс и Енгелс!

29

Трол Горянин

преди 6 години

Чък Норис преди да си легне гледа под кревата , да не се е скрил Путин - а Путин - гледа за Сорос

28

дедо Ташунко

преди 6 години

Отговор на номер 57. И двете чедо, и двете. Важното е, че си кротък човек.

27

сорос

преди 6 години

Еврейските ми номера няма да имат край. Ще ви направя сами да си говорите европейчета

26

Анонимен

преди 6 години

Сорос и демонизирането му само доказва, че икономическата мощ е по-силна и от най-мощната армия на Света !Затова путинова Русия изпада в ужас и параноя.

25

Отечествен Фронт

преди 6 години

Време е Борисоf и Флорес Флорес да санират и реновират и лагерът в Белене. Само, че от вътрешната му страна..Кирката и лопатата: най-добър приятел на с0р0ида!

24

Анонимен

преди 6 години

СОРОС Е КАТ ГЮЛЕН!!!ПРОСТОТИЯТА НА ОБВИНЯВАЩИТЕ Е ПРОСТОТИЯ И ТОЛКОЗ!

23

gafur

преди 6 години

е щом е еврееин работата ясна не мисли добро на никому

22

шматка

преди 6 години

Хубаво си мият ръцете с тоя ръб ама нещо не се връзва1Сорос има няколко фондации които се финансират от него2Организира масови протести- кинтите пак от него3Води световна дезинформационна война- пак той плаща4Оказва натиск върху правителства- това струва много пари5,6,7....Защо му е да го правиСтрува ми се че тва са напъни на ЦРУ а Сорос го тикат за пред хоратааватар