47

Неграмотност

преди 6 години

Абе защо пишете Прайд ?!Произнася се Парейд, от Парад.Прайд е друго, означава Стадо.

46

Анонимен

преди 6 години

Десито и тя ли кара в бързата лента?

45

криста

преди 6 години

До магиЛеле, маги, аз не съм *** - жена съм, ужас - навсякъде ви се привиждат ***. Нормални няма вече. Тотален шаш и изтрещяване на народа.

44

Анонимен

преди 6 години

Е някой хора работят комунисти. Така са свикнали. Нищо не правят, но понеже са червени и се води работа. Той и на Гея първата му работа в живота беше "министър-председател".

43

Анонимен

преди 6 години

Риве ми са, ша си сипя :)

42

капитан Aсав

преди 6 години

До от хммм до кап.Расевнамали налягането и гръмките обръщения че влизаш в профила на леевскар-домошар. не от тия дето си седят вкъщи, а от тия дето са ценители на топла домашна по пладне.

41

Дисциплинатор

преди 6 години

Нагласена работа! Та се и познавали! ***!

40

Анонимен

преди 6 години

Студентка на 15 години - още тогава беше ясно че е платена протестърка и всичко е нагласено.

39

маги

преди 6 години

До криста ами и ти не пречи писна ми от вас да се биете в гърдите че сте ***....дали и сега всеки трябва да ви разбере!еее стига с тая публичност затворете се в себе си и толкова! какво очаквате от обществото незнам ......почвате да наглеете ми се струва! натрапвате се!

38

Анонимен

преди 6 години

И за малките деца беше ясно, че снимката от протестите беше пълна измислица, а сега втората снимка го потвърждава. Не знам колко заспла трябва да е човек, за да повярва на подобни свободни съчинения.

37

сбъркано съвремие

преди 6 години

Поръчкова статия. Реклама на определени извращения.Няма щастливи гейове, защото те разбират , че не е нормално.Ако някой каже, че е Наполеон веднага го пращат в лудница, но ако мъж каже, че е жена, веднага започват да му защитават правата...

36

от хммм до кап.Расев

преди 6 години

и откъде знаеш толкова неща за мен? Капитане? В армията ли придоби тия магически способност да знаеш кой е от другата страна на компютъра? Хубаво им се дупиш на макетата нац. предателю, ще им стоплиш продажните сърчица. Така са захващали пушките че още малко ще им отнемат и малкото което имат. Шепа албанци ги правят леш, намерил си кого да възхваляваш. Сърби, гърци и албанци ги базикат, но при нас все още има такива които ги дават за пример.

35

Протестъри ЕООД

преди 6 години

Някои хора това работят - постановки, протести, далавери. Всичко е измама.

34

Анонимен

преди 6 години

"Видя ли, казах ти, че всичко ще бъде наред!"Само дето нищо не е наред. Пак същите престъпници са си в парламента, пак същите проблеми си останаха, че и по-големи станаха. Младите си тръгнаха от държавата, а тези които останаха, обърнаха резбата. Вече няма протести, вече има гей паради.

33

карина

преди 6 години

Страхотна история ! Един хомосексуалист си признал, че е такъв, а сега остана и Десито да си признае, че не е хомосексуална. Или това не е новина ? Хомосексуалните били различни, а ние сме еднакви май. Голяма мелодрама.

32

Не мислите ли ?

преди 6 години

Този бивш полицай много ми прилича на бившия пилот Гумен Гадев ...

31

яЗЕКА

преди 6 години

" Ванчо вече не е полицай и публично е обявил, че е хомосексуалист" ...Няма бивш полицай, а за другото е ясно...щом е полицай, к'ъф да е?

30

:)

преди 6 години

"Но не на протеста, а на прайда. Ванчо вече не е полицай и публично е обявил, че е хомосексуалист, а Деси не плаче."Почнаха ли да ви се подреждат нещата.

29

криста

преди 6 години

До до кристаКато не разбираш няма да ти пречим - остани си неразбрал.Само ако си гей си извинен.

28

кой кой е

преди 6 години

НАКРАЯ ДА ПИТАМ: КОЙ Е ВАНЧО И КОЙ Е ДЕСИ, ИЛИ КОЯ Е ВАНЧО И КОЙ Е ДЕСИ ?