29

Анонимен

преди 6 години

Дори в Москва обратните имат права и законите ги пазят:)

28

Анонимен

преди 6 години

Що ни занимавате с тази пропаднала *** изобщо?

27

Анна

преди 6 години

Някой може ли да ми обясни тази дума защо се използва за хомосексуални????Думата е гръцка"***" и има значението на думата "педофил".Ще съм благодарна ако знаещ човек ми го разясни!!!!Особено ,когато го слагате като заглавие "Днес"!!!

26

Спеца

преди 6 години

И правилно!Те не ядат хляб а салами!

25

Анонимен

преди 6 години

До морален апостол 18Хи-хи-хи....странно колко ли хора ще влязат там? Да не си останат празни????

24

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДнес имаше протест срещу Путин. Хората (предимно младежи) бяха бити и арестувани от милиционерите, включително Навални.------------Браво! Само бой за тия!PS. В Русия няма милиционери, но който и да ги е бил - браво!

23

Анонимен

преди 6 години

Днес имаше протест срещу Путин. Хората (предимно младежи) бяха бити и арестувани от милиционерите, включително Навални. А иначе този хомофобски надпис много добре показва опростачването на Русия, която върви по пътя на фашизма. Трогателно е как тези, които 70 години правят комунистически паради от севернокорейски тип за въсхвала на победата над фашизма, сега са най-фашистката и расистка страна на планетата. Пътя на България е в Европа, далеч от варварска Русия.

22

Анонимен

преди 6 години

Този Стерлингов е доста странна птица, има много клипове в ютюб, в някои неща е доста краен, но по отношените на хомосексуалистите е прав. А хлябът който произвежда е известен в цяла Русия, прави се ръчно и е с много високо качество.

21

Анонимен

преди 6 години

А къде остана толерантността на хомосексуалистите, за която толко много крещят и вдигат врява. Принудени ли са да купуват от неговия магазин? Има толкова много био магазини за хляб! Ферари също решават сами на кой да продават коли и на кой не, не всеки може да си поръча Ферари, и никой не ги е съдил за това. Жалко кресливо малцинство което се налга с нахалство, блъскане с лакти и единствено с подкрепата на политиците, но в Русия не минават тия.

20

Анонимен

преди 6 години

Жалко, този магазин дори раздава безплатен хляб на бедните. В типично педеро-сорошки стил са посегнали на чужда собственост и са я повредили. Долни ***!

19

Анонимен

преди 6 години

Това си е негов магазин и ще допуска само който си поиска. Аз като съм пияч и пише на някой магазин за алкохол " тук не допускаме алкохолици" Ще вляза ли вътре? Тоест човека иска да каже, че който се чувства педдераст да не влиза изобщо вътре. Аз като се чувствам алкохолик няма да вляза, а ще вляза в другия магазин за алкохол. Къде е проблема?Просто човекът си е против педдерастите и е намерил начин да си изрази поицията.

18

Анонимен

преди 6 години

Във средите на РПЦ и БПЦ са гнездата на пeдepастията. Много е тъпо точно от православна гледна точка да громиш хомосексуализма.

17

морален апостол

преди 6 години

Такива надписи трябва да има и пред входовете на българските правителствени сгради!

16

до 2

преди 6 години

Той за туй ги налива с водка, че ако отрезнеят и ще видят във какво пеераско блато са се превърнали. A честните и трезвенните хора се пазят с табели от пеераасите на Путин.

15

педераст

преди 6 години

добре,че не ям хляб.но магазинът си е негов,тоой си избира клиентите.

14

Българин

преди 6 години

Колко не-европейско само.

13

:) :)

преди 6 години

абе лес би йките по ги разбирам, ама *** р у н гелите не става, ми да си ползват части от тялото които са за друго нещо тоест изход пук те за вход, нещо анти природата на човека ми е.Абе като се харесват да си се обичат ама да не си търсят последователи и да ми насаждат че ненормалното е нормално,казах го кое по горе..

12

онбашията

преди 6 години

е кой го купува тогава тоя хляб, по цял свят еко и био само гейовете купуват

11

Джурналист

преди 6 години

Разделяй и владей от край време. Преди бяха капиталистите и нацистите. Сега са гейвоете - отвличай вниманието на народа с нов враг,за да не забележи, че купата му е празна.

10

Анонимен

преди 6 години

Тези са ***!С какво точно им пречат гейовете?С какво?Ако нарушават закона - да,може да ги арестват като всеки друг,но ако не им пречат и не нарушават закона,какъв им е проблема?