25

1

преди 6 години

Защо избърза бе Рагин,трябваше след вицепремиера,ритача на бабички ,да си подаваш оставката,но има и друго,Рагин не е на държавна служба,заплатата му се изплаща,от хотелиерските организации,така че никой не може да поиска оставката на лице,което не е на работа в държавна институция.

24

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 6Ай-ай, сега още 5 години трябва да търсят да намерят замесник на тоя капацитет невижданабе все ше намерят некое дърто камуне да пази интересите на другарите по бетономорието.

23

В. Магриотов

преди 6 години

Некадърниците постигнаха своето .Един голям специалист си отиде .

22

Швед

преди 6 години

Сега Рагин понеже много разбира от пари да каже коко трябва да му платя за да го ритна в тиквата.

21

почиващ

преди 6 години

ще има бой на шведи този сезон,така усещам.

20

Честен честен колко

преди 6 години

До Анонимен 14да е честен!? Защо до сега никаква не се показваше!? Като видяха как беснеят хората по форумите, си показаха главите от пясъка... Айде като е толкова честна да каже кой е хотелът! И собственикът кой е?

19

Анонимен

преди 6 години

Нали вал?рката взима всичко, което мърда? Ей го вал?рка взимай го в твоите хотели! Защитник на биячи на жени. Ще свърши работа на другите избори на границата. Ще бие баби и деца.

18

Анонимен

преди 6 години

Този какво се опитва да ни убеди, че е по-добре да мрем и да си траем за да не нарушаваме комфорта на европейската *** която почива у нас и за да може такива като него да богатеят още, така ли ?

17

Koko

преди 6 години

Вагин вместо да разтяга лукумиизползва неправилните думисега вместо шведска тройкав къщи ще си хойкаАмен

16

Анонимен

преди 6 години

Този ми прилича на жабока Кърмит. А колко беше симпатичен този жабок!

15

Анонимен

преди 6 години

Ангел-акова тайно се надяваше общественото недоволство да секне, но след като не секна и видя че няма да може да замете акото под килима реши да уволни поредната калинка. Ангел-акова носи пляка отговорност за действията на калинката Вагин

14

само той да беше...

преди 6 години

ей това е да станеш за резил на стари години, ама то е показателно що за хора стоят на високи позиции у нас, несменяеми, изгодни на кого ли не, но напълно неадекватни на длъжността си

13

Анонимен

преди 6 години

сега поканете путин, да ви опраи туризЪма!

12

Анонимен

преди 6 години

един честен министър!

11

Българка

преди 6 години

До Гневен българинБраво на стотиците българи, които с гневните си коментари не позволиха случая да бъде заметен; точно те са причина побойникът да бъде повторно задържан, а прокуратура и съд да се задействат! Министърката само яхна вълната на нашето недоволство! Нещата не са приключили обаче, да видим дали тихомълком няма да си отлети по живо, по здраво в събота?

10

Анонимен

преди 6 години

Този да бъде арестуван и съден за национално предателство и държавна измяна. Българите сме чувствителни хора и от изказването на тоя плазмоид сме в емоционален шок. Също да каже колко му платиха от хотела дето пострада жената работеща при унизителни условия, кой е хотела и колко звезди има ? Мирише на корупция та чак до министерката всички по веригата от хотелиера нагоре да бъдат щателно разследвани.

9

:D

преди 6 години

Важно е да не се изложим пред чужденците! :D :D :D

8

маке

преди 6 години

верно ли такива ги е плямпал те тва са бугарските бизнесмени

7

спаси кожата

преди 6 години

Ако се беше объркал да се прави още на интересен, сигурно щяха да го бият по улиците. Да се маха този и никога да не се показва повече. Фамилията Рагин вече се свързва с позор и родоотстъпничество. Ако съм му роднина на този и му нося името бих го сменил още днес!

6

Анонимен

преди 6 години

Ай-ай, сега още 5 години трябва да търсят да намерят замесник на тоя капацитет невиждан ...