28

Анонимен

преди 6 години

А ние българите ще може ли тях да ритаме

27

Анонимен

преди 6 години

Първо сетвитьори , след това - мед.сестри , доктори (не е ясно за какви заплати ще дойдат) , а накрая и население!

26

Анонимен

преди 6 години

Хората вече не искат и за 1000лв да работят а нашите "бизнес- мени - дами" дават по 500.Както е тръгнало скоро ще трябва да се молят за бушмени и аборигени.

25

Анонимен

преди 6 години

Простете за тъпия въпрос, но... "защо просто не дигнете заплатите" :)

24

Анонимен

преди 6 години

яко, сега вече освен пияни туристи ще имаме и пиян персонал

23

Анонимен

преди 6 години

Така така, ама да имате късмет да излъжете и да не платите на некои украинци гравитиращи около десен сектор,да ви "ремонтират" набърже хотела, та да ви дойде акъл у глават

22

Анонимен

преди 6 години

ами 25000 недостиг по черноморието, ама реално са 2,5 милиона, на които не им достигат заплатите и парите. не е само в този бранш. и докога само гледната точка на оплакващи се хотелиери, хайде пуснете сега 10 статии подред на оплакващ се персонал. да чуем и другата гледна точка.

21

Цеца Мецата

преди 6 години

Добро дошли другови на нашу малу маскараду...

20

Анонимен

преди 6 години

1-2 сезона ще се занимават с БГ "безнесмените" и повече нямат да дойдат :)

19

Анонимен

преди 6 години

Догодина персоналът ще е от 4-я свят, и по догодина ще работи цялата рода до 5то коляно, защото всичко дето мърда бяга от ,,добрите условия"

18

SpaceX

преди 6 години

Виждате ли кои страни са по зле от нас . Винаги си личи по гастарбайтерите . Като малък гледах френски филм за португалските гастарбайтери във Франция , прекарваха ги с камиони както днес афганистанците . Сега нещата са се променили вече . И у нас ще се променят, просто трябва време

17

Анонимен

преди 6 години

Тъ па на рите строиха сега половината хотели нямат клиенти другата половина нямат клиенти сянката на плажа 10 лв Путин да фърли една голяма бомба и да се надигне едно цунами покрай Слънчака че голяма смрад на фекалии от там. Надолу към Равда имаше много комари миналата година, не знам да умират че българите тряба да ходим в Гърция, а пък уж морето е за всички.

16

Циник до 20

преди 6 години

Халал да са ви..."рОбо тните места" :-)

15

Г

преди 6 години

Така и не схванахте, че това е нормалния ход на нещата, и че в крайна сметка в БГ не е толкова зле. Вярно, най-бедни сме, но най-бедни от най-богатите. Както ние ходим в САЩ, Англия, Канада и т.н. да работим неквалифицирания труд (в мнозинството! Разбира се, че има и успели, образовани Българи), така и в България ще идват да работят чужденци. Следващия етап е да започнем да се оплакваме как ни вземат работните места.

14

Циник

преди 6 години

Македони - ( македонци в несвяст ) От речника на новия български език от сайта Днес.бг!" Хан Аспарух забил меча между краката си, и казал: - Тук ще е България!":-)

13

Анонимен

преди 6 години

Смятай колко изостанал трябва да си за да дойдеш в България и 6 дни в седмицата да го играеш сервитьор по 12 часа на ден за 400 евро.

12

маркиз дьо саП

преди 6 години

Бе не може ли поне да са виетнамки,като в доброто старо време?Те тогава основно бяха виетнамци,та като лека компенсацийка...Пък че не знаели език-няма проблеми,имат други достойнства!

11

Анонимен

преди 6 години

Това са партенки ! Няма кой да дойде да работи за 300 евро ! Ако все пак някой чужденец пристигне на територията БГ, то ще е не да бачка сервитьор или камериерка, а да симулира работа карайки безплатно моренце. Девойките от украйна ще захлебват, не оправяйки, а мачкайки чаршафи.

10

Анонимен

преди 6 години

Само да побързат, защото германци и англичани вече се редят на опашки да работят на българския "бизнесмен"

9

С Украине

преди 6 години

Я иду каждьи год Болгаррия за пят месяцов. Уедо обратно домой с 1000 евроа за етого времени. В наше деревне ето очен болашая сума, можно жить доволно с 150 евро для месяц.