25

Анонимен

преди 6 години

Тук от злоба към Турция изведнъж някои станаха фенове и на саудитците. Направо не е истина хаха.

24

До 29

преди 6 години

Ами обърни се бе, и се наведи също!

23

Анонимен

преди 6 години

Не казвам, че Катар е добър. Но утре теоретично ако Гърция, Румъния, Турция и Сърбия решат, че си имат граница и си е тяхно право да я затварят какво правим? Пак сравнението е неподходящо, щото Катар е колкото София едва ли не. Икономико-политическите конфликти и интереси не могат да се отразяват на достъпа до елементарни продукти на обикновените хора.

22

Анонимен

преди 6 години

До 30Не е обсада. СА си има граници и държава и сама решава , какво ще влезе на нейна територия. Катар не е толкова добър , колкото го изкарвате ...години наред финансира ислямстки организации с парите на запада от петрол. За да се стигне до тук явно доста търпение са проявили всички съседи.

21

Анонимен

преди 6 години

Лоши или добри в арабския конфликт надали има. Не е толкова черно и бяло. Но е факт, че Турция е първата държава, която открито започва да помага на народа в Катар, докато другите гледат сеир. Вчера имаше новина как камиони с храна стоят блокирани на саудитско-катарската граница. Та това си е необявена обсада. Каквито ще да са, хора са там.

20

Анонимен

преди 6 години

Искам да се обърна към ***, да не се допускат коментари на шльокавица.

19

До 4

преди 6 години

Какво се пени бе турско ме кере, неведнъж сме те съветвали торба - >багаж -> Анадола!

18

Анонимен

преди 6 години

СА не и дреме за Турция. Купи оръжие официално за 350 млрд. А неофициално никой не знае. Отделно има подкрепата на САЩ и Израел. ...режимите скоро ще бъдат прегазени.

17

Анонимен

преди 6 години

Както и да го усуквате Ердоган за сега е единственият печеливш в региона. Иракски Кюрдистан е негов, северна Сирия е негова. Бавно и полека си постига целите, а кучетата нека си лаят.

16

Анонимен

преди 6 години

OT KOMENTARITE SE VIJDA 4E BAY GANYO NE VIJDA PO DALE4 OT NOSA SI.AKO BE6E VIJDAL PO NA DALEKO NQMA6E DA E EDNA ZAMIRISALA KO4INA NO VSE PAK GANKITATA SA NAY NAY UMNITE NAY NAY 4ESTNITE NAY NAY RABOTLIVITE.............KAKVO DA SE PRAVI, VSE PAK VSEKI SI POLU4AVA ZASLUJENATA SADBA :)))

15

PD

преди 6 години

Сондаж на настроенията е тази новина. Няма кой да позволи на Ердо, а Катар едвали ще го поканят официално. Турция се опитва да заема позиции в региона, но в цялата многоходова комбинация, Турция не е всред печелившите. Но и това което и готвят не устройва Ердо. Така че, ще търси нови позиции, за по добра сделка след края на новата подялба в региона.

14

Анонимен

преди 6 години

IMATE GRA6KA. PRA6TAT SE 5 000 VOENNI A NE 600.

13

хм

преди 6 години

Оппа аа -рперазпределение на силите ли забелязвам/

12

Бял човек

преди 6 години

НЯма ли тези сиганцки държави да се избиятг взаимно накрая и да отървят цивилизования свят от под-човеците най-после!

11

Анонимен

преди 6 години

Катар- на първо място в света по БВП на глава от населението, има спешни нужди от хляб и вода... След 30 години всеки с малка нивичка на село, останала от баба и дядо ще бъде по- богат от всеки жител на Катар, Дубай, Бахрейн, С Арабия и т.н. След 30 години на Китай му свършва питейната вода. След 30 години всички войни ще се водят за хляб и вода...

10

Тато из Правец

преди 6 години

Ясно ! 100 000 000 000 $ за оръжие ще бъдат взривени в Катар...

9

Анонимен

преди 6 години

Стига гнусотийската уахабистка *** САУ да яде шамари, няма проблем.

8

Булгар

преди 6 години

Циника, да си чете чал.гарските новини, и да не си тормози малкия мозък с геополитика. И без това на това влечуго не му се отдават такива теми. Да си гледа ба.рдака Бул.гаристан и да не си врезе г.ъз.ъ де то не му е работата!!!

7

румен

преди 6 години

До 4За съжаление си прав за армията ни.Преди 30 г всичките ни съседи се съобразяваха с нас. Сега даже Карлово не можем да отбраняваме 2 дни.

6

Анонимен

преди 6 години

Перкото Ердиган вместо да търси начин да покрива загубите от изолацията, протяга ръка и към Катар. С кого ли не се скара у--рода. Турция затъва здраво а той продължава да арестува "врагове". Жалкото е, че Путин показа здрави нерви и не попиля тази смрадлива държава Турция. Сега у Европа щеше да е по-спокойно и ние. А този луд човек ще се бие срещу всички??? Баси ненормалника. Жалкото е, че в Турция има и умни хора които рано или късно ще скочат и ще му видят сметката. Неизбежно е!!!