95

Анонимен

преди 6 години

Важното е че си е направил кефа. Кой знае колко му е писнало било от българките в Швеция. Знае се те какви са и с какво са известни.

94

Анонимен

преди 6 години

Ква стачка бе, ти знаеш ли че почти всички колеги на въпросната жена, както ти я наричаш са били мегадоволни от случилото се. Те въобще не са могли да я понасят.

93

Анонимен

преди 6 години

Аз ако съм чуждестранен турист нема да стъпя в страната, ако тук гостите на хотелите ритат, бият и нищо не им се случва...и още нещо, колегите на жената може ли да са такива мижитурки? Стачка, бе. Всички, веднага..смотана работа като тази има навсякъде..Не сме държава, не сме и територия даже...Още по-тъпо дали може да стане?

92

Баба от село

преди 6 години

Да го съдят до дупка този ***.Обезщетение от поне 25000Е.Три години да гние в затвора. Да видим дали някой друг ще се изгаври така с нас.

91

Анонимен

преди 6 години

В Америка, люлката на демокрацията, алкохолът въобще не се признава за някакви умаловажаващи деянието причини, дори напротив, колкото по-пиян, толкова по-строга присъда. В дрънголника за опит за убийство.

90

Анонимен

преди 6 години

Не може за един ритник три години затвор. Като се има предвид колко убийци и крадци на милиарди от КТБ се разхождат небоезпокоявини по улиците и са част от властта.Все пок човекът е обикновен турист и само някакав общ работник.Трябва съдът да вземе предвид тези смекчаващи вината обстоятелства.

89

велик ташак

преди 6 години

За нас булгарите само бой и сопа,просто си го заслужаваме.

88

Анонимен

преди 6 години

Това ако беше в Турция този отдавна щеше да е многомъжец в затвора.

87

Анонимен

преди 6 години

По-добре да го върнем на шведите. Мисля, че там няма да нито да го погалят нито да го похвалят. Ще си понесе заслуженото. Швеция не е Англия, на която върнахме оня англичанин, който осакати едно наше момче за цял живот и там съдията каза, че еди кво си. дръндъра мъндъра и го пуснаха. Бъдете сигурни, че тоя ще си понесе предвиденото от закона в Швеция. По-добре да им го върнем, и ако се окакат шведите, тогава винаги можем да им го напомним. Това винаги ще е много лош шамар за тях.

86

Анонимен

преди 6 години

До Василевобаче реалността ще е друга, тоя ще си тръгне, ще го пуснат

85

Darth Vader

преди 6 години

МНого филми си гледал пич :). Гледай още :). Ведната ще ти кажа защшо това, което казващш не е истина. Всеки викинг иска да отиде във Валхала. да бъде достоен да отиде там, при Один. За да стане това, те не могат за избиват невинни хора, той трябва да се докаже пред друг войн (друга вяра, друг народ и т.н). Сигурно гледаш сериала Викингс. а не трябва смешников

84

Анонимен

преди 6 години

А с какво този швед е по-долeн от един друг "швед" който се прави на вицепремиер? И двамата са направили едно и също. Защо единият е на свобода, а другият е задържан? Пускайте го незабавно!Няма как общество приемащо управляващите да го ритат и блъскат да е стигне до състояние в което да го ритат и блъскат всички. Та пуснете човека! Българите сме за това-за ритане, сами си го избрахме.

83

Анонимен

преди 6 години

бре бре чак специална експертиза, за да го изкарат, че е бил в нетрезво състояние и не е осъзнавал постъпката си следователно ще се извини за "леката" телесна (счупена челюст в следствие на брутално безочие) и айде, кой от къде е...

82

Анонимен

преди 6 години

Aideee svatbaaa v Burgaskiya

81

до 89

преди 6 години

Смешнико, точно викингите са най-дивите и кръвожадни племена. Тe са клали наред, не са правили разлика между мъж, жена и дете. Дори има случаи, когато са разпаряли коремите на бременни жени, вадили са оттам още неоформените бебета и са ги яли. Това е бил един от най-висшите им деликатеси. Млада кръв.

80

Анонимен

преди 6 години

А Борисов какво се е изходил по въпроса или пак се крие като мишка. Щото коалиционния партньор, стабилността, това-онова.

79

Darth Vader

преди 6 години

До оня с , дето прави бибитки на шведите. Вземи малко да научиш история, Шевция и двете войни е е неутралитет. това оказва огромно влияние. По повод най-старата, те всички са наследници на викингите, целия скандинавски полуостров, това никой не го отрича, но я си представи един викинг да ритне жена ??? Аз лично заради музика знам много от тяхната история, това е НЕВЪЗМОЖНО !!!!!

78

Анонимен

преди 6 години

Според мен клипът е абсолютен монтаж, целящ да произведе новина и да злепостави Швеция. Всички завиждат на шведите. То е ясно защо.

77

Анонимен

преди 6 години

Демократична Европа няма да позволи неин гражданин при това швед да бъде оседен във васална България. Няма как да стане. Борисов ще стои мирно пред Джънкер, Мeркелица и Краля на Швеци и ще козирува на празната си кратуна.

76

Анонимен

преди 6 години

И по-зле ще става. ГЕРБ управлява за трети път. Благодарение на вас. Свиквайте.Следващият път някой възмутен западен турист, може направо да отреже главата на рецепционистката българка или може би ром-ка.Май няма особена разлика.