59

до 66

преди 6 години

Абе с TEFL 100 точки английският ми е достатъчно добър за всеки университет на тази планета така че бива и за работно ниво.

58

Анонимен

преди 6 години

До Един българинЛустрация трябва, без лустрация няма демокрация :) просто е, и докато българина не го осъзнае това все ще си е на опашката

57

Анонимен

преди 6 години

По времето на соца, края на 80-те вземах заплата 380 лв. Сега заплатата ми е 820 лв.Тогава билетче за градския транспорт беше 0.06 лв, сега е 1.60 лв.Храната за месец на семейството ми беше около 80 лв, сега същата е коло 600 лв.Парно отопление, ток и вода - бяха общо коло 25 лв. Сега само токът ми е около 80 лв, а парното по време на отоплителния сезон около 300 лв.Ходех два пъти годишно на почивка - на море и планина за по 2 седмици.Сега последно съм ходил на море през 2004 за 5 дни.

56

ист

преди 6 години

Комунистическата върхушка , техните наследници и ДС окрадоха и си разпределиха държавните активи при преватизацията и фалирането на лева. Догато не ги изритаме тези престъпници, ще живеем лошо. Тяхната наглост е безгранична - противници са и на мизерната МРЗ.

55

Анонимен

преди 6 години

България в ЕС - изтърбушена от всякъде държава

54

Анонимен

преди 6 години

Ако имаше висока произодителност ( за което трянват огромни инвестиции) къде ще се продава приизведеното. Дори в България да се продава, това пак означава уволнения на запад в ЕС, защото всичко си внасяме от там, определини хора работят там и взимат заплати защото ние купуваме. Кой ще инвестира в България стотици милиарди ако не и трилиони за да имаме производителност като на запад?

53

WtF

преди 6 години

Мутренско иска като гърците да тегли външни заеми спрямо раздутия бвп на държавата /София/ много ниско deja vu ама нещо няма да го бъде ха познайте защо ................... та свиквайте с дефицита на бели хора.

52

Анонимен

преди 6 години

Защо не напишете каква е средната заплата в Русия, за да се повеселим заедно?

51

Експерт в прането

преди 6 години

Хайде, ще ви отворя очите пак - Производителността е по ниска тук, тъй като голяма част от родния "Бизнес" укрива доходи. Така излиза , че е извършена голяма по обем работа (разходи) за малка произведена част (продукт) . Изводите си правете сами !

50

до 56

преди 6 години

Оооо много мрачно бе. За това в Кауфланд са пълни количките, на мола няма къде да паркираш и сигурно имаме най - много барчета и ресторанти на глава от населението в света, и всичките са пълни. Много сме бедни... Ти ако си некадърен говори за себе си, а не за всички.

49

Анонимен

преди 6 години

ЕС ли ви е виновна, че сте мързеливи, прости и социалисти? Кутевска сбирщина...

48

Анонимен

преди 6 години

10 години в ЕС - демографската криза, най-бързо измираща нация, села призраци, страховита бедност, вилнееща престъпност, мародерства над безпомощни стари хора, съсипано здравеопазване и образование.

47

до 50

преди 6 години

Еми тя като стане 2000 лв и хлебаря ще взима 2000 лв. Тогава хляба ти няма да е 1 лв, а ще е 5. И кел файда.

46

бай Тодар от Правец

преди 6 години

Как е, как е евроатлантизЪма, бришете ли се с тоалентна хартия, ручате ли го евроатлантическия банан, лапате ли го?

45

Анонимен

преди 6 години

Пропуснато е да се каже, че средната заплата е толкова колкото е във "велика" Русия.

44

Анонимен

преди 6 години

размера на заплатите няма нищо общо с производителноста, е китайците имат много висока производителност, но все още са далеч по-ниски заплати от запада, всичко е въпрос на пазара на труда

43

Виц-кавър версия

преди 6 години

Джордж Сорос от Давос:Давам 1 млн. $ за 1 месец работа !Американеца: ОК, Сър !Китаеца: Аз ще работя вместо 1 месец - 1 година !Германеца: Приемам - нищо, че работя вече на две места !Руснака: Този месец имаме военни маневри, другия-чистим оръжието, а по-другия сме отпускари !Българина: А.а..а, ти искаш да ти станем роби !

42

Работник

преди 6 години

Предлагам Бойко Борисов да издаде указ минималната заплата да стане 2000 лева, ако някой работодател откаже да плаща да му затварят фирмата!

41

маке

преди 6 години

нема страшно другаре я веке не произвеждам нищо нооооооооооо кръкам кат за 5 бизнесмена

40

Анонимен

преди 6 години

И ние сме ходили в чужбина и ние знам как е там. Толкова много мишоци срещнах в Англия дето като се върнат тука и говорят как там било толкова хубаво. Аз такава мизерия каквато видях в Англия никога не съм виждал. Повръщано, опикано, засрано навсякъде. Бял човек няма по улиците. Качеството на храната е ужасно.