39

още колко дни остана

преди 6 години

Не бройте от колко време сме в ЕС! Бройте, още колко дни остават на режима на пожарникаря!

38

проктолог

преди 6 години

Благодарение на пожарникаря и неговото ЕТ "герб", след 10 г. в ЕС, България си остана двойкаджията на Европа.

37

Анонимен

преди 6 години

Според всички професори и анализатори все не сме готови. Хващайте се да бачкате и да си плащата всички данъци и задължения ,пък може и да тръгне всичко. Иначе всички българи сме тарикати ,как да прекараме системата.

36

Анонимен

преди 6 години

Проблемът на България е, че има прекалено много българи. Вижте Словения - стана нормална държава. Вижте Хърватия - стана нормална държава. Чехия, Словакия, Унгария - станаха нормални държави. Даже Румъния дръпна много напред. Никой не ни е виновен, ние сме си виновни. Другите излязоха от калта и мизерията на соца, ние още тънем в кал.

35

Циник до 44

преди 6 години

Трудно ни е да определим - приличаш на обикновен т ъпанар!:-)

34

До Циник

преди 6 години

И двете

33

Циник

преди 6 години

Коментар 37 казва всичко! Червендалестата , текезесарска глутница - ще си потроши пръстчетата да пише - ама това е истината - комунистическата камора - никога не е сдавала властта! Ей затова сме на този хал! Другарите станаха най-върли капиталисти ( виж ***, и Гергов) поделиха си тлъстите парчета от мършата на България, и ни оставиха на нивото на Северна Корея! Не минуси - тринуси да ми слагате - не ми дреме...

32

Анонимен

преди 6 години

с комунисти толкова!

31

Анонимен

преди 6 години

Не е лошо да си двойкаджия. Колко отличници са безработни.А един двойкаджия *** стана премиер на страната, дори три пъти.

30

Анонимен

преди 6 години

Не се притеснявайте, другари, двойкаджиите се оправят най-добре в живота ;)

29

мръсни комунисти

преди 6 години

Всичко това коте пише в сатия е вярно....Но то не е следствие на демокрацията, защото в БГ тя още не е дошла , а е следствие на агентурно-ченгеджийско-мутренското -посткомунистическо управление. Малък щрих е и в това ,че всички които плюят ЕС, САЩ, БГ---децата им и те самите отиват в оплювания Запад--а никой не ще на Изток , при матушка Русия, защо ли?

28

единствени сме ние

преди 6 години

В рамките на ЕС САМО бг НЕ ЛИКВИДИРА СТРУКТУРИТЕ НА ДС и нямаше лустрация---затова и сме на последно място по всичко. дори и днес в НС най-голямата партия е на агенти на ДС.................Каракачанов, Симеонов, Боко Тиквата и др.

27

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 6 години

А ЕС да не би да е отличник ?

26

:-)

преди 6 години

стига,стига..видяхме го в'мирисания Запад ..всяка седмица атентати и..единия държал дъщеря си в клетка 30 години,а другия заклал баща си с 60 удара с нож,а после го довършил с чук..!!!!да....ск'апания ЕС беше грешка, която България допусна, но която ще бъде поправена !!!

25

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

От отличника на СИВ и Варшавския договор доброволно и доброзорно да станеш двойкаджията на един провален ислямизиран хомосексуалистки съюз си е направо диагноза !

24

PD

преди 6 години

Интересно!Аз, не съм двойкаджия, приятелите ми, не са,роднини и познати също,как така, страната ми е двойкаджийка?

23

Анонимен

преди 6 години

Тикво, къде са 34-те млрд, които изтегли през последната година?

22

Анонимен

преди 6 години

Логично. Това е управлението на Еднокнижната Мутра и крадливата му шайка от нагли калинки и алчни некадърници.

21

Анонимен

преди 6 години

aa под тая новина ли се пренесоха платените коментаторчета. Гледам че изчезнаха от другата. Пишете, дрОгари, пишете. Рубли да падат. Може да мразите България, но истинските българи си я обичаме и не я продаваме!

20

Анонимен

преди 6 години

Балканеца си е дивак по принцип. Никога няма да стигнем страните от западна европа по простата причина, че ни липсват едни 500 години от развитието ни. Докато те изживяваха ренесанса ние ходихме по терлици.