97

Анонимен

преди 6 години

След второто изречение където е казано "пише Дойче Веле" четенето нататък е само загуба на време

96

Анонимен

преди 6 години

Свобода за Казан

95

ГЕРАСИМ ГЕННАДИОС

преди 6 години

НА БАЛКАНИТЕ СЛАВЯНИ НЯМА..ИМА ГЪРЦИ--ГОВОРЕЩИ НА РОБСКИ ЕЗИК, И ОБЪРКАНИ В ГЛАВИТЕ СИ.НО ГЪРЦИЯ ЩЕ ГИ СПАСИ ОТ РОБСТВОТО НА ''СЛАВЯНИТЕ'' .СКЛАВОФОННОС ЕЛЛИНОН-РОМЕОС .ГЪРЦИЯ ЩЕ ВИ СПАСИ , ОБЪРКАНИ ГЪРЦИ !

94

Анонимен

преди 6 години

То е повече от ясно, че Георги Димитров е бил човешки бо***к. Какво може да се очаква от се***дур. Трябвало е директно да му теглят куршума немците, когато са имали възможността.

93

Анонимен

преди 6 години

Ей това са БКП/БСП. Обикновени национални предатели.

92

Анонимен

преди 6 години

До Питам някой с пушка Ти по добре кажи кой уби Сталин

91

Питам

преди 6 години

До Анонимен 99 Кога ще кажат кой уби Ботев?

90

Анонимен

преди 6 години

Свобода за Казан вън москалите

89

пущиняк

преди 6 години

До анонимен 98,Отиди го вземи този Казан, щом твърдиш, че е български! Айде стига си ни занимавал с този Казан, казанжия такъв!

88

Анонимен

преди 6 години

Слава на Украйна да Живее Свободен Беларус Свобода на Казан , Кавказ и Сибир

87

Цонко

преди 6 години

До СъветНе може братче, "величието" на русия е гравирано в мозъка им. В името на русия, са готови да се отрекът от България!

86

мислещ, не четящ

преди 6 години

До анонимен 88,То малко в България стана двама се карат- трети печели! Американците успяха да ни изтръгнат от руското влияние, но пък както се видя много е съмнително колко точно е притрябвала България на САЩ! Затова, преднамерено или не, американците ни бутат в ръцете на султана! Какво пък, икономически Турция е доста по-добре от България! Минималната работна заплата там е по висока. Единствено ще трябва да свикнем с "виенето" на ходжите и ориента, от който аха-аха да се отскубнем -да,ама не!

85

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен86 Казан е Български

84

Анонимен

преди 6 години

До PD Душановото царство няма да го възраждаме още по малко зад дунаевската губерня и излаз на една гладна ко4ина на средиземно море - общо взето руските ва.те.нки да правят като вятъра

83

реалноста

преди 6 години

като цяло ***,вен,ска руска работа съвсем прясно пробваха и преврат в 4ерна гора сега са със скъсани дипломати4ески отношения като нищо мускаслите могат да пробват и в македония някоя Путиния

82

PD

преди 6 години

Плоска пропаганда! Димитров е бил всред малцината, които са имали смелостта да противоречат на Сталин на негов терен. Идеята за обединение на Южните "славяни" в федерация е много по стара. Цялата изтория на сръбите и откъсването им от корена Българи е дълга игра, още от подялбата на Византийската империя. Какво късогледство е, да поставяме началото на съдбовни събития за нашите ширини с Сталин или коминтерна.Поне за нашата съвременна история, е добре да започнем с Възраждането и освобождението

81

bolbov

преди 6 години

Да имало е проект за федерация между България и Югославия но за ръководител на тази държава е предложен Димитров. Ти то остава шеф на Югославия той обаче се обижда на Сталин и започва разкол.Георги Димитров е велик българин известен в цял свят.

80

Спеца

преди 6 години

Лъжите и спекулациите на журналята в "Дойче веле" не са от вчера , чудят се какво да изопачат за да се харесат на началника си!Мъката Македония за България започва с Балканската война , когато алчността и високомерието на Фердинант му замъгляват главата!Тогава е поставено началото на резделението , после са игрите на Сталин и контрата на Димитров , който спасява България от федерацията на Тито!Сегашните македонци са сърбеещи са българи , но ще се усетят накрая!

79

Иван Македонски

преди 6 години

Всичко се върти около Македонският въпрос-нека великите сили го решат,като се обедини Македония в историческите си граници с трите дела и всичко на Балканите ще се умири. Докато македонците в Пиринска Македония са отделно от своите братя от Вардарска и Егейска Македония мир на Балканите няма да има.Великите сили разпарчетосаха Македония и пак те ще я обединят.От нас балканците нищо не зависи.Питайте бившия български посланик в Скопие Филипов-той ще го потвърди.Да живее обединета Македония !

78

Анонимен

преди 6 години

ОТ *** През есента на 1944 г. българите в Пиринския край и Вардарска Македония са подложени на нечувани репресии и гонения. Целта: да бъдат приобщени към признатата от Москва "македонска нация".А СЕГА РОМИТЕ СА ДИСКРИМИНИРАНИ ЗА ДА СЕ ПРИОБЩЯТ КЪМ ТУРЦИТЕ ! ТОВА Е ВОЛЯТА НА СУЛТАНА ЕРДОГАН И БЪЛГАРИТЕ ИЗПЪЛНЯВАТ !