76

Анонимен

преди 7 години

Контра хипотеза: Зад намесата в изборите в САЩ може да стоят Кремълски хакери - "художници" !

75

АТАКИСТ

преди 7 години

до 83 Лукойл и ОМВ продават на Марешки цени знаеш ли къде? където имат бензиностанции в близост до тези на Марешки. Това са Младост във варна ОМВ-то и Лукойла- до Метро пак във варна...на 2-3 километраот на бензиностанцята на Марешки в кайсиева градина. Само един пример давам.Един *** въпрос: защо ОМВ което е близо до бензиностанция на Марешки или Лукойл, който е в близост до бензиностанция на марешки продават на неговите цени, а другите им клонове по страната с 25 стотинки по-скъпо?Смях!

74

АТАКИСТ

преди 7 години

до 83 Брачед, Марешки доказа, че всички спевкулират с руското гориво. Кое не разбра?Да не мислиш, че той продава на загуба дизела си на 1.84 в момента като навсякъде е 2.11?М? К'во се прайш на ***?? А може и да си такъв. Допускам и този вариант!

73

подпоручик Дуб

преди 7 години

ДНЕС се чувстват задължени да публикуват всяка простотия, изръсена от този ***.

72

Анонимен

преди 7 години

До АТАКИСТБензиностанциите на Лукойл да не би да продават на различни цени ? Много си зле с мисленето ! Не ти се отдава.

71

АТАКИСТ

преди 7 години

до 77 Говоря за изходни цени- до резервоара на потребителя! Говоря за картела на Вальо Златев- приятел на Тиквата. И варненци след като тоя *** Марешки им продава гориво на 20 стотинки по-евтино и го вкараха в парламента заради това къде е проблема мислиш? Къде е спекулата? Руснаците ли правят спекулата или Вальо Златев? М?Не ме занимавай с глупости, бе!

70

Анонимен

преди 7 години

Проблема на джуджето е, че освен ватата в русия и промитите и зомбирани от руската пропаганда мозъци в България никой не му вярва!

69

Додо

преди 7 години

"Той попита водещата Мегин Кели"ЩО РЕЧЕ?!?!

68

Анонимен

преди 7 години

До АТАКИСТЗлатев, скрий се!

67

АТАКИСТ

преди 7 години

до 71 Василев, педдеруго неземна, я кажи как така горивото може да е по-евтино с 25 стотинки някъде в България само в десетина бензиностанции на фона на стотици? пак ли руснаците са ти виновни Вальо Златовска педдеруго???

66

Анонимен

преди 7 години

До АТАКИСТЛукойл да не би да е на В.З. ?! Дали не си забравил че е руска фирма ?

65

u4en

преди 7 години

Този се прави на важен. но хората вече виждат .че Рассия вече е по пързалката и лети към СССР! %-ти от световната икономика за 1-то трим. на 2017 г. : 1. САЩ - 24.32%...2. Китай - 14.84%...3. Япония - 5.92%....4. Германия - 4.54%....5. UK - 3.85%...6. Франция -3.26%... 7. Индия -2.83%....8. Италия - 2.46%.... 9. Бразилия - 2.39%.... 10. КанАвада 2.09%... 11. Австралия - 1.87%... 12. Ю.Корея - 1.87%.... 13. Рассия - 1.8000 !!! Този ще го гръмнат неговите хора.

64

АТАКИСТ

преди 7 години

до 69 Я се запознай колко процента от населението на Крим са руснаци и ела пак да се чудиш що Украйна не защити Крим!

63

Анонимен

преди 7 години

Ако носа на Путин растеше с по един сантиметър на всяка изречена от него лъжа, досега да е станал по-голям от телевизионната кула в Останкино. няма нормален човек по света, който да вярва на кремълския психопат и военнопрестъпник!

62

Анонимен

преди 7 години

Освен другото, Ху*йло отново призова да се свалят санкциите срещу русия. Не работели и били безсмислени. Е, няма да паднат. Даже ще станат по сериозни.

61

Колю Шаша

преди 7 години

Лято е. И пак ще захраня гърцата туристическа индустрия с едни 5-600 евро. Родните тарикати също не се оплакват от липса на турсити предполагам. Значи всичко е наред.

60

Анонимен

преди 7 години

Само че Путин реши да си вземе нещото което е било винаги негово и на Родината му и си го взе без една гръмнала пушка.....Това, че не е гръмнала пушка не се дължи на Путин, а на трезвеността на кримчани. Нима Путин изпрати зелените човечета там без пушки?

59

Историк

преди 7 години

Българите вече се усещат, че Историята на България след освобождението ни от турско владичество е изцяло написана в Кремъл със престъпното съучастие на комунистическите и псевдо русофилски лакей. Сега е времето тя да бъде ревизирана и да се изхвърлят всички лъжи, неверни твърдения и украшателства от нея!

58

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 63Ще те поведем към най близката психиатрия.

57

Анонимен

преди 7 години

След анексията, самите руснаци се смяха на кримчани представящи си новият рай. Първото което им казаха, че ще стане е, че руските приближени на джуджето ще окупират и превземат плажовете като лични дачи. Това й стана. От милиони посещаващи Крим преди анексията, сега се събират по 500-600 хиляди туристи.Честито.