170

Анонимен

преди 6 години

Да разбирам ли, че тия 160 000 искат неистово ГЕРБ да има абсолютната власт в държавата? Помним до какво доведе първото самостоятелно управление на ГЕРБ със сивия кардинал Дянков - 15% шоково поскъпване на тока и масови бунтове на ОБИКНОВЕНИТЕ хора из цялата страна. Само че едно повторение на тая ситуация вече камъните ще хвърчат не само по енергото, но и по голата тиква на чалгаря от бтв!

169

ШопЪТ

преди 6 години

другарЕ вижте сега, има референдум, на който близо 3/4 от избирателите подкрепиха определени искания, всякакви Ваши шикалкавения са безсмислени, ако не Ви харесва мажоритарния вот, можете дсъберете подписка за оставане на пропорционалната система, това е Ваше право, но докато не го направите, трябва да въведете 100 % мажоритарен вот, това е, и ако не го направите со кротце, ще го направите со кьотек

168

ДЕДО ПОП

преди 6 години

Момче, откажи се от тази работа-ти закъсня,когато небето над тебе се отвори! Пък и вече си-позастарял и няма кой да тръгне след тебе-освен някои от твоя балет.

167

Анонимен

преди 6 години

Още преди 10 години съм казал че и господ да слезне от небето няма да може да ви оправи! Как си го представяте това оправяне щото аз хич не го виждам!? При унищожена икономика само с някаква мижава търговия от която печалбата не влиза в хазната а отива в чужди държави туризъм от който печалбата влиза в гушките на мутрите мислите ли че ще дръпнете напред? Погледнете Китай където държавата командва всичко. Дръпнаха светлинни години само за 20 години. Но там няма мутри и икономиката е държавна!

166

Анонимен

преди 6 години

170,със сигурност си близък на Крисия щом реагираш толкова емоционално,но това също означава,че нямаш поглед на нещата отстрани и си пристрастен.Всеки се главозамайва от славата,забележи,че дори възрастни,интелигентни и изградени личности също,какво остана за едно дете,което всеки ден получава комплименти и суперлативи.Виждам,че си позволяваш да обиждаш вербално,много възпитана и културна личност трябва да си!

165

Пазарджиклия

преди 6 години

Аз съм един от подписалите се. Да не стане като с Бареков само.

164

Анонимен

преди 6 години

ако Крисия не е "даровито дете" проверете си слуха;до 164- ами по тая логика дай да тънем в калта заради страха че от високо като паднеш най боли :) едва ли се чувства ощетена Крисия а това че може да се сгромоляса някога никой не ти дава гаранции при всеки един случай

163

Анонимен

преди 6 години

Аз помня много добре денят, в който Слави обяви началото на кампанията за рефендума - беше в денят, в който депутатите отхрълиха предложението за задължително гласуване и аз също бях бесен. Точно тогава очаквах от Слави да се концентрира точно върху задължителното гласуване, което ще изкара обръчите на Доган и Местан завинаги от властта. Но уви - някой от неговата масонска ложа му е подшушнал да използва момента, за да вкара простотията с мажоритарния вот, което допълнително бетонира обръчите!

162

Анонимен

преди 6 години

до 169Черноглед озлобен и завиждащ ***!Толкова за теб!

161

Анонимен

преди 6 години

То Слави 1000 пъти Ви каза че няма да влиза в политиката, ама тролейбусите на шиши продължават едно и също да плескат, има референдум, има резултат 72 % ЗА, трябва дасе спази резултата, иначе ще има кьотек

160

Анонимен

преди 6 години

до 169 Има много личности, които са тръгнали от малки по пътя на славата и пшродължават и на 50 години да са по този път. Защо с тоя негативизъм бе човече..това искам да те питам? *** ли си ,бе? защо още преди нещо евентуално се случи ти да го казваш? Ми ние един ден ще умрем... и ти ще умреш. Нали се сещаш? Хубава ли е прогнозата?

159

Анонимен

преди 6 години

Искам да ги видя тия 200 000 овце какво ще изблеят като видят в парламента 200 Ценко Чоковци от ГЕРБ, 25 Герговци от БСП, 10 бат Салита от ДПС/ДОСТ + един Слави Трифонов и един двама от сценаристите му? Кой ще ги поведе тогава?

158

Анонимен

преди 6 години

до 164 Расте със самочувствието на световна звезда Крисия? Та това е най-скромното дете което е облякано в слава в България. Тъппак! И то не се натоварва вече защото е почти на 13 години и се е кмалило отдавна да пее пред публика...вече 4 години. За какво използване говориш, ***?

157

Анонимен

преди 6 години

до 164 разсъждаваш като типичен българин. Какво би станало след време с Крисия.... какво има да става...? Важното е сега какво прави човек в момента! А ако стане и занапред..още по-добре. не те ли радва Крисия, чев спечели на Евровизия? не те ли радва че изуми България с таланта си едва 9-годишна на кастинга при слави? Заради моментите живеем, а не заради очакванията в бъдещето.

156

Го4о

преди 6 години

Не разбирате ли! Куц е човека - не може да ходи, камо ли да Ви "ПОВЕДЕ"!

155

АТАКИСТ

преди 6 години

Шоповете птотестират лятото ама рехаво. На морето вадим пари в сезон нямаме време за *** простести и изобщо не на интересуват ваще подписи

154

Анонимен

преди 6 години

Дар Божи сме получили в лицето на Крисия,а аз да не зная!Крисия е продукт,който е добре пласиран, от това печелят и Слави и близките й.Това дете е ощетено от алчността на възрастните,но не го знае...Расте със самочувствието на световна звезда,но животът знае как да обръща палачинката и ако ставайки на 20г кариерата й залезе,ще изпадне в много дълбока депресия...Кой гарантира,че дете научено да гледа на света от високо няма да бъде сгромолясано в калта?Жал ми е за това дете,което е използвано

153

Анна

преди 6 години

Ха ха ха ...автогол си вкара Слави!!!

152

Анонимен

преди 6 години

до 159 Тодор Колев не канеше малки деца да се изявяват в предаването му под вид на конкурс. Ако Крисия беше толкова малка по времето на Шоуто на Най-Великият Тодор Колев, то тя нямаше да бъде забелязана понеже концепцията на "Как Ще ги стигнем" не включваше музикални формати.

151

Анонимен

преди 6 години

Интересно накъде ще ги поведе Слави тези 160 000 ? Забелязал съм, че в България паметта на хората е много къса. Изглежда забравиха, че лично Слави и неговия екип на предните избори агитираха за Меглена Кунева. Това е достатъчно по темата.