31

пълен смях

преди 6 години

На най-високо ниво всички са си заедно така че няма смисъл да я коментирам тая помия!

30

Анонимен

преди 6 години

когато Джордж Буш беше в София, по покрива на Шератон имаше снайперисти и не даваха изобщо да се ходи по улиците. А срещу Кастро има няколко стотин опити за атентати от ЦРУ.Най-голямата мафиотска и терористична организация на света са ЦРУ- чий го дирят в Афганистан, освен да продават наркотици по целия свят? Чий го дирят да спонсорират и въоръжават диваците от ИДИЛ?

29

Анонимен

преди 6 години

Лидер със фамилия на женски полов орган ,това шега ли е ? Предполагам ,че ако му се случи нещо ще го заменят със нашия Вигенин ей така

28

Анонимен

преди 6 години

Добре ,че не играе във индийски филм като малката булка ,този щеше да се казва малката п..ка.Оффф като споменах Путин и пак замириса на нимита риба

27

Анонимен

преди 6 години

Леле, троловете на Шорош яко заработват за шише ракия и кутия цигари под тая статия...Между другото, в България повече хора са заети да работят като ***, отколкото като програмисти- разбирай телефонисти в кол-центрове.Това ни донесе пиндоската "демокрация" Унищожихме селско стопанство и индустрия, разпродадохме каквото имахме без пари, пратихме децата да карат камиони , берат портокали и да чистят по къщите в чужбина, а ние тук вием като куче на месечина против Русия, Путин и комунисти

26

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Велик !Господ здраве да му дава и дълъг живот !Докато го има Путин - има надежда за света да бъде предотвратено масовото глобално поробване наречено Нов световен ред.

25

Анонимен

преди 6 години

Путин е най-великият съвременен лидер на най-голямата страна в света, заемаща 1/7 от площта на земята.. за българския народ е привилегия и чест, когато идва такъв важен гост. Клинтън, Тръмп и друга подобна юдо-масонска *** е НЕ добре дошла.

24

Анонимен

преди 6 години

КОЛКОТО ПО-СКОРО УМРЕ ПЪТЕН ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ!!!ПЪТЕН Е АНТИХРИСТ НОМЕР 1 ЗА СВЕТА ДАЛ ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ НА ИРАН РАДИКАЛЕН ДА ЗАПЛАШВА ХРИСТИЯНИТЕ С НЕГО!! ИЗБИЛ ХРИСТИЯНИТЕ В УКРАЙНА И ИМ ОКРАЛ ЗЕМЯТА ВЪПРЕКИ, ЧЕ Е ПОДПИСАНО ОТ РУСИЯ ТОВА НИКОГА ДА НЕ СТАВА! И ИЗБИЛ НАСЕЛЕНИЕТО НА СИРИЯ ИСЛЯМСКА И ГИ ПРОКУДИЛ ПО ПОСОКА ЕВРОПА КАТО ПОДКРЕПИ НЕЛЕГИТИМНИЯ ПРЕЗИДЕНТ БАШАР ПРОВЕЖДАЩ ИЗБОРИ ВИНАГИ БЕЗ МЕЖДУНАРОДНИ НАБЛЮДАТЕЛИ ДОРИ НАТЪМНО!КОЛКОТО ПО СКОРО ПУКНЕ ПЪТЕН ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ!

23

18

преди 6 години

А кое му е важното на Путин ,че да затваряме цяла държава за един никаквец? Този е вървежен в Чечня .

22

u4en

преди 6 години

Кой го интересува монголоидната коч--а ....да си го пазят - но от килията на Милошевич в съда в Хага няма да могат

21

Слава на Русия!

преди 6 години

18, Путин е лидер на братски народ и българите обичаме руснаците - затова охраната е била по-лека. А Клинтън всички я мразят - казали са на хората да си затварят прозорците защото ако бяха отворени щяха да летят саксии по юдомасонския демон!!

20

Мужик

преди 6 години

За пари ли Владимир Владимирович, за много ли?

19

Анонимен

преди 6 години

НЕ СА САМО 5!!!!НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ДИКТАТОР АТЕИСТ МАСОВ УБИЕЦ ПУТЪН ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА Е ИЗДАДЕНА МЕЖДУНАРОДНА ДАПОВЕД ЗА АРЕСТ И ПУБЛИЧНО ЛИКВИДИРАНЕ!!!АЗ МУ ПРАВЯ ЧЕРНА МАГИЯ С ПОМОЩТА НА МАРТЕНИЦА ИЗЦЕЖДАЩА ЖИЗНЕНАТА ЕНЕРГИЯ ОТ НЕГО!!! ПОЧНАХ ТОЗИ МАРТ ДАНО ПУКНЕ ДО ИДНИЯ МАРТ 2018-ТА ГОДИНА!!!ЕДНИ ОТ НАЙ-ЗЛИТЕ ХОРА НА СВЕТА СА ТЕЗИ КОИТО НЕ ВЯРВАТ В БОГ КАТО ПЪТЕН!

18

Анонимен

преди 6 години

Не знам каква е охраната на Путин, но когато идва у нас, не си личеше, че пристига толкова важен гост. Бяха затворени само улиците около Александър Невски.А при гостувнето на Клинтън, София беше блокирана цялата, на хората дори не се разрешаваше да си отварят прозорците, да не излизат по терасите, снайперисти по покривите, хеликоптери бръмчат в небето...

17

смях

преди 6 години

Скъпи сънародници,след поредният пети опит за атентат срещу нашия велик и незаменим лидер със задоволство и патриотичен дух ви заявяваме ,че нашият велик и незаменим лидер е жив.Слава Расии,Крим наш.

16

Jo

преди 6 години

ЛилиПУТКИН се прави на жертва и светец, а е просто кървав тиранин тласкащ света към война.

15

От село

преди 6 години

тук е мизерия защото Западняците ни окрадоха! Затова чакам сигнал от Вова и тръгвам на оръжие към Берлин! Ще се кача върху Райхстага и ще забия Българското и Руското знаме! Ура!!

14

Анонимен

преди 6 години

"Он" е брониран здраво в гърдите ... и отзад.

13

до 9

преди 6 години

На доста хора не им харесва ЕС, и сигурно има защо.

12

Анонимен

преди 6 години

8, факт е, че Русия и Путин пазят славянството от протестантските сектанти и фашисти, които ако имаха възможност отдавна да са забранили протестантството и да са ни изклали...