391

Анонимен

преди 6 години

До един тамАми прочети каква е вътрешната задлъжнялост между регионите. Чечня изцяло се дотира много повече от другите въпреки, че има нефт за да стоят чеченците мирни. Ако спрат дотациите или намалеят нали знаеш какво ще стане..

390

Анонимен

преди 6 години

Минималната работна заплата в Русия е 8000 рубли, т.е. 250 лева на месец.По зле от България.

389

един там

преди 6 години

До 458,Тука си прав, поне донакъде! Приходите от износа на ресурси от Русия отиват основно в ръцете на олигарсите, за дотации на някой автономно републики в състава на РФ, за Москва и за самите региони, където са добити, като например Тюменска област! Това, обаче само доказва, че РФ има цели региони, които си крепят икономиките, без да разчитат изобщо на въпросните приходи от износа на енергоресурси!

388

Анонимен

преди 6 години

Русофилията е форма на неграмотност, омраза и псевдооравославие. Русофилите мразят на първи място България и българите, а след това всеки, който им посочи Москва. Русофилите са най-големите врагове на България!

387

ГРУЗ 200

преди 6 години

До Анонимен 470Не си разбрал за какво говоря. Сигурно защото нямаш с какво. А Дънди все оай плаща данъци, за разлика от руските фирми, които все работят на загуба. За година губим над 1 милиард. А Русия, кога ще ни върне 26 тона злато, което изнесе под предлог, че БНБ нямала да издържи ядрен взрив.

386

Боби

преди 6 години

До ГРУЗ 200 449"Голяма смъртност ..." Това Умнико само доказва че КИЕВ ползва всякакви методи за борба с тези които са срещу него(включително забранени защото неетични отдавна не можем да ги наречем). Я ми кажи до сега ЛНР и ДНР да са организирали атентати на някой Украински Олигарх? Нямат достъп до оръжие случайно или няма недоволни които да им помогнат?Тези показни убийства са върха на айсберга. Киев го чакат обвинения в ГЕНОЦИД и ползване на Оръжия за масово поразяване(заради фосфор бомби)

385

ГРУЗ 200

преди 6 години

До гогоНещо с мисленето си на вие. Хора а твоя акъл се правят на опълченци в Донбас. Ще си оаснете много.

384

Анонимен

преди 6 години

До До всички русофобиНяма русофоби, а българи, които не искат руската *** да се разпорежда в България. За разлика от безродниците, за които руските интереси са над всичко. Посочи ми някой русофил, който да не е работил против България!

383

гого

преди 6 години

ГРУЗееетова с милиардите не да инвестиции тоеа е създаване на огнище с проблем в близост до Русия, никой няма намерение да се разреши тоз проблем..помисли

382

:) :)

преди 6 години

6% ръст има Руско германдкия стокообмен за 2016, е къде са санкциите.За гъби като нас.Нито газ, нито нефт нито АЕЦ, разгеле ББ му светна поне Миг овете да ремонтирст руснаците да не тръшка милиарди за самолети.

381

ГРУЗ 200

преди 6 години

До 462Повтаряш като мантра опорните точки спуснати от Кремъл. Хвърлили милиарди а сега се скъпят за няколко милиона. Кой ще направи милиарди инвестиции и няма да си довърши проекта. Помисли, ако можеш.

380

Боби

преди 6 години

До до боби 379Унико Да Русия догонва Запада никой не го отрича това. Проблемът е с какви темпове го прави. Давам ти *** пример. За колко време сега може да се пусне нова съвременна версия на тролей? Отговорът е една година. От заданието до началото на тестовете на прототипа. Защо - В РФ вече действа изискване всичко да е в 3Д КАД-КАМ компютърна система(както на запад но тук номера е че важи за ЦЯЛАТА СТРАНА)В момента в който почне производството в завода почват да го правят без да са го виж

379

Боби

преди 6 години

До Анонимен 375"В Дакар НЕ СА серийни камиони, освен това никъде не се изнасят ..."Умнико КАМАЗ има грубо 3 семейства(военни, Спец и масови/граждански) За първите две семейства отдавна са се доказали в далечния север и във всевъзможни военни конфликти. Гражданските са наполовина западни системи. Пример двигателите са Мерцедес(стар модел) обаче с минимум електроника. Защо - в Чукотка няма сервизи.Вчера бях на екскурзия с рейс Волво 2003г. Изведнъж светна като коледна елха и спря. Заради бушон

378

Анонимен

преди 6 години

До 681Владеят ги олигарсите. Проблема е, че мужиците изнасят само прородни богатства, също като развиващите се страни. А след това внасят това, което развитите нации са направили със същите тези ресурси. Русия е Нигерия със сняг. Или Горна Волта с ядрени ракети.

377

Анонимен

преди 6 години

Гаврата с руската кочиина е пълна.

376

Ха- ха- ха

преди 6 години

Последните коментари са ярко доказателство за великата руска култура и традиционни ценности усвоени от русофилите!

375

681

преди 6 години

На народ който владее близо половината от световните ресурси хич не му пука от някакви си празни простотии измислени от морално пропаднали хора!

374

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен448О господине много си се загрижил за Руския народ ние на дъното на Европа а иначе сме много грижовни за другите народи

373

ГРУЗ 200

преди 6 години

Русофилчета, последната половин година се наблюдава голяма смъртност сред руските бандити в Донбас. Последния убит негодник е командира на батальон "Хулиган" Владимир Цвях, с прякор Комбат. Преди него бяха легендарните Гиви, Моторола и още десетина ***. Остана само един Захарченко, пкойто се крие в миша дупка. Набират се доброволци. Отивайте там, че руския свят загива!

372

Анонимен

преди 6 години

До 446Путин да прави каквото иска не му пука. Народа е този който се лишава от много неща.