50

Даскала

преди 6 години

При такъв некадърен премиер всичко е възможно, даже да стане и по-лошо, след неговите "мерки"!

49

Анонимен

преди 6 години

Боце, демографията не е от катастрофите а от безпаричие. Унищожихте промишлеността на БГ, няма работа или ако се намери то тя е като за без пари и хората бягат в чужбина. Смени си чипа, че се износи.

48

неводим

преди 6 години

закона за движение по пътищата ме че е лош ,лошото е че никой не го спазва.колко пъти го преправят и не обръщат внимание на една от най важните точки в него че движението на автомобили в българия се извърщва в дясното платно.всякой си кара в лявото вср едно че се намират в англия или там са изкарали курсовете си.това нещо става навик и води до задръстване в градовете до трафик до безброй катастрофи но на никой не му прави вчечатление.само въвеждат нови адопълнения безмислени и непотребни.

47

Анонимен

преди 6 години

Няма по-нагъл човек от този.Но, явно българите харесват нагли , прости и крадливи политици.

46

Анонимен

преди 6 години

Не трябват нови закони, а просто КАТ да започне да РАБОТИ.

45

Гюнтер

преди 6 години

Много елементарен проофан!Но вие го обичате,нали?

44

Krasno selo

преди 6 години

Abe tesi belgiiski zaplati sa mnogo bezsramno visoki...da im gi napravim kato bulgarskite zaplati kato stanem predsedatelska darjava v eu...i da im pusnem bulgarskite stoki v tehnite magazini...

43

ПРАВ Е

преди 6 години

Борисов е прав . Но както казва Народа - не се прави нов бърдак със стари жени .Трябва КАТ да се реформира Тотално .Всички знаем че КАТ са Паравоенно Образование по модела на Косово - С пистолет на кръста и корумпиран .Как няма да дадеш подкуп като виждаш въоръжен униформен . Трябва катадажиите да са като в ЕС и Русия - без оръжие и с палка за регулиране на движението , а не със Стоппалка .Ако има проблем да се обаждат на 112 и да викат Полиция .

42

невидим

преди 6 години

до анонимения ***,*** е този който си позволява да използва такива думи в речника си.а че ти си *** и то червен нагъл безочлив си личи от това че освен тази дума не можеш да съставиш едно пълно изречение.

41

Мънго Джери

преди 6 години

Там е работата че само си говорите! Трети мандат вече!

40

Undeswe

преди 6 години

Zaplatite na bulgarite kak sa?Stanaha li kato belgiiskite zaplati?Koito iska belgiiski shokolad...kak stava ?

39

40 vatmi

преди 6 години

Eto...stava i bez izstrebiteli...

38

Анонимен

преди 6 години

Демографският срив се дължи на обедняването на населението, високите цени на издръжка на едно дете, безотговорното отношение на държавата към майките, цените на детските храни, дрешки и.т.н въпроси, които в Европа са решени с по-нисък ДДС, и с по-хуманно отношение.

37

123

преди 6 години

Този образ чака да кажат някой проблем по медиите и се превръща в угрижен премиер който го решава. Само пиар му е досегашното управление.

36

SA

преди 6 години

Как да очакваме нашите робовладетели да спазват трудовите закони,след като баш началника вика своите хора през почивните дни?!Никой не ги е карал да стават министри,ама и нас никой не ни е дал избор къде да се родим!!

35

45

преди 6 години

Демография не се бори с ритане на бабички, казано най-образно.

34

Hfdg

преди 6 години

Къде отиват парите от безбожно увеличените глоби?

33

men

преди 6 години

Бат'Бойко първо да направи реформа в любимата му МВР, а после ако може и съдебна реформа да направи по румънския модел. Тогава ще гласувам на още 10 избора само за него и ГЕРБ и даже ще викаме; "Да живее ГЕРБ" :))) Но дали може да се случи това?

32

Анонимен

преди 6 години

През 2009 година, същият този тупань нареди да се унищожи архивът на даи, за да не могат да се проследят купените книжки, а те са над 300000. А отново мачкащият тодоровите ушаци каза,не е проблем големият брой загинали по пътищата, а големият брой трайно увредени,които натоварват социалната система. Дреме му на магнолията на крадеца.

31

до демократ

преди 6 години

Преди 9 септвмври в България е имало само ЕДИН километър афалтов път! Преди резиденцията на цар Борис в Юндола. Стига писахте, абсолютни простотии!