88

Анонимен

преди 7 години

На Бочко пак са му дръпнали ушенцето от щатското посолство...

87

Анонимен

преди 7 години

Армията е на всички ни, искаме итребителите час по скоро, а тоя да си дава оставката и да се сърди в къщи пазърлъци на пазара в Банкя.

86

Гробокопач

преди 7 години

До БобиТоз редник без подкрепата на ВВС, ракетни и артилерия, го пиши размазано "кюфте". А ние нямаме като руснаците излишна жива сила, на която да плащаме, без никаква ефективност в един реален бой, в който вражеските ВВС просто ще изравнят позициите й със земята.

85

Анонимен

преди 7 години

Ами да,защото редника не може да купи кукла за 180лв.и се налага да краде от колегата си

84

Гробокопач

преди 7 години

***! Ние нямаме армия, гусин Тиква, но поне да имаме изтребители и след това ракетни войски, защото в съвременният бой, първом те влизат в действие. Ясно е, че някой хамеригочки сенатор е скръцнал за Ф 15, затова сега купуването на "Грипен" ще бъде провалено от ГЕРБ, ей с такива финтове, хватки и измятания, типични за стила на управление на Борисов. Разсърдил се... А кръвно няма ли да вдигнеш?

83

Боби

преди 7 години

Не е редно да се дават милиарда за самолети, а редник в армията да взема 800 лв. заплата. Увеличените разходи за отбрана е добре да се насочат към мерки целящи да се запълни числения състав на армията и модернизация в области къде можем да произвеждаме въоръжението. А не да храним руските, американските или шведските фирми.

82

Анонимен

преди 7 години

Съдебната власт е с най-големите разходи на човек от населението в Европа.Резултатите са никакви. Ако повечето хора разберат какви заплати вземат нашите магистрати, ще им стане много зле.Айде стига Борисов.

81

Майтапчия

преди 7 години

А може би според Борисов най-важни са пожарните автомобили?

80

1

преди 7 години

Щом слънцето се е разсърдил,да подава оставка,и октомври нови избори.

79

чичо-дядко

преди 7 години

тъй-тъй... а държавата ни само магистрали ли е?

78

ха ха

преди 7 години

Що е па това " македонски"?Нема такава държава.Нема и да има.Некви бюрми мешат капи с албанците по западната ни граница.

77

Анонимен

преди 7 години

ами всъщност е само от изтребители една модерна армия!!! Кво, с лопати ли ще се бием? То, по тая схема китайците да са превзели света, разчитайки само на жива сила!!!! В 21 век изтребители, самолетоносачи и подвадници!

76

Анонимен

преди 7 години

Все пак президентът е главнокомандващ.И малко уважение към пряко избрания да има Бойко!Освен това на срещата на президентите на НАТО,това е подливане на вода в същия момент.И детинско доказване кой е по-по най

75

Анонимен

преди 7 години

Борисов,изтребителите най-бързо реагират при опасност,затова са приоритет.Би трябвало поне тези елементарни неща да знаеш.А че армията като цяло е неглижирана години наред,сега ще трябва да я спасявате,а не да харчите милиарди за саниране,за да ви изберат отново.

74

Анонимен

преди 7 години

Последните войни като гледам основно се водят от въздуха.Така че по добре самолети,отколкото пари за сухопътните части.Грипена в класацията на най добрите самолети в света е мисля на 7 място.Което е добър показател.Като се има пред вид че там руските и американските държат по 2 места в класацията.Цената е добра.Признат е в света.Су-35 и Раптора са върха наистина.Но и това върши страхотна работа.

73

Uiranov

преди 7 години

Ha ha,...vsichki nadpisi na makedonski ezik....:-)

72

Анонимен

преди 7 години

Доктора на всички науки пак дава "компетентно" мнение за неща,от които нищо не разбира.При него водещ мотив е далаверата,а не експертизата на специалистите.

71

Анонимен

преди 7 години

До АнонименИ двамата са Кремълски агенти + 240 тутманика в НС

70

Анонимен

преди 7 години

А нещо за новия упраител на Софийска обалст? или за него да мислят във ВИТИЗ :)

69

Анонимен

преди 7 години

Когато се сетиш,че си готов,вече може да е късно.