37

Анонимен

преди 7 години

Вместо да се ровиш в нета за повеч инфо. за тоа случай напиши нешо за 24 май бе ц+ъ+р+в+у+л

36

Учуден

преди 7 години

Стига глупости, съседите да знаят а майката да не знае след като цял свят говори за атентата...

35

Анонимен

преди 7 години

Ако няма Атентат за какво ли ше пишем , то няма друго

34

М

преди 7 години

Тук една дама от сайта ме убеждаваше, че християните не могат да се жертват в името на кауза.Мадам, погледнете това дете! Смъртта му ли е вашата кауза? Как съществувате с подобна злоба и турска омраза в грешната си дущица???

33

Анонимен

преди 7 години

Гл. редактор и той се изложи за 24 май , какви са тези Новини

32

Анонимен

преди 7 години

До младен И нещо за продаденото българско оръжие -Гарантирано от ГЕРП- на ИДИЛ . За българските цигари ,лекарства ,амфиметамини БиБитко е специялист по тези работи за джиповете с български номера. За продадените БМ-21,Фагот ,Корнет ,АК,боеприпаси ??? Да ама, не ? Лицемери

31

Сурай

преди 7 години

Атинтатити ша спрат когато европа приеми законити на шуриата

30

Анонимен

преди 7 години

до 42 В Тернинатор 2 две деца се бият пред погледа на Арнолд и оня малкия и майка им им казва хващайки ги "Ще ви извия вратовете". Малкия ги гледа и пита Арнолд; Имаме ли бъдеще ние хората? И Арнолд като робот казва : в човешката природа е заложено самоунищожението!

29

Западна Цивилизация

преди 7 години

Ислямските фанатици не могат да разберат, че Запада няма нищо против Исляма, дори приема милиони ислямски бежанци. Западът бомбардира и избива деца в мюсюлманските страни и Близкия изток за пари, за петрол, за печалби - печалбата това е основата на Западната цивилизация, нищо лично, просто бизнес, Западът няма никаква вина.

28

Анонимен

преди 7 години

НЕЩО ГЛУПОСТИ ЗАПОЧНАХА ДА ПИШАТ И ДА СЕ ОПЛИТАТ КАТО ЧЕРВА . НА ДЕН ПО ГЛЪТКА ИНФОРМАЦИЯ. СЕГА ЛИ ГИ ИЗМИСЛЯТ ЖЕРТВИТЕ ,ЗАЩОТО НА ПЪРВИТЕ КАДРИ ОТ ПОКАЗАНИТЕ ЗАПИСИ НЯМАШЕ НИКАКЪВ ВЗРИВ, А ПУКОТ И ТО 2-3 ПЪТИ ,И ЗАПОЧНАХА ПИСЪЦИ .

27

младен

преди 7 години

Айде стига стия ми ти натрапвания. Що не напишете от USA оръжие дето снабдяват в близкият изток колко деца са си заминали??? Що не напишете и сложите снимки на Български пенсионери ровещи в кофата всеки ден. ***..й..нат.а Ви дол.ни ***

26

Косвени Жертви

преди 7 години

Кой е този бог, дето допуска такива зверства ? Бог ли е или е чудовише ? Що за хора сме на тази планета... едните работят цял живот да имат семейство и деца, други да се натъпчат с експлозиви и пирони да ти ги отнемат. Обречени сме да се самоунищожим, мравките в гората са по-достойни от нас хората...

25

Анонимен

преди 7 години

Julee Cruise - The world spins...Гледам 3-я сезон на Туин Пийкс..гледам това дете на снимката и се разплаквам на тази песен. Дейвид Линч е за убиване! Няма право така да влиза в психиката на хората чрез Анджело Бадаламенти!

24

Полово разнообразие

преди 7 години

Евроатлантизма иска жертви. Не може десетилетия наред да тормозиш и експлоатираш третия свят, умишлено да пречиш на хората там да се образоват и развиват и да очакваш, че огъня няма да запали и твоята къща. Тези диваци не идват случайно в Европа. Имат съвсем конкретни цели и действат за постигането им.

23

Анонимен

преди 7 години

SNOSCHTO INQ GLAMAV DASKAL ANGLICHANINA PRI SLAVI KAZA AAA NIE OSCHTE POVECHE MIGRANTI SCHTE VZEMEM VZAMAITE I NE RIVETI GLUPAVI INGILIZI.

22

Юнкер

преди 7 години

Търпението се изчерпа, време е за крайни мерки срещу терора! Ще отговорим с повече цветя и меченца, повече лозунги и повече толерантност!

21

Анонимен

преди 7 години

Бащата бил съкрушена като избиват с бомби сирийските деца, не е съкрушенСледващият път пак да гласува за същите политици дето пускат бомбите в Сирия

20

Mne

преди 7 години

Цял свят научи за смъртта на малкото момиченце, а собствената му майка в невидение. Тези, които разпространиха информацията и снимката на детето са за съд.

19

Анонимен

преди 7 години

Злото САЩ...Не е луд който яде баницата(терористите) , а който му му я дава- САЩ! К'во има да умуваме повече за ислямска държава... за нанасън наамджи( турците ще ме разберат)?

18

Анонимен

преди 7 години

айде айде Меркел поръча повечко бежанци, нормалните хора плащат. Не можеш да наречеш трагедия нещо, което е предвидено и се прави по план.