92

Анонимен

преди 7 години

Турция има избор. Има икономика която вече настига европейскте, младо и образовано население което се увеличава. Може и с Европа, може и с Евразиа. България няма - България ще продължава да мизерства в ЕС докато населението и се стопи окончателно.

91

Бойко Борисов

преди 7 години

Ще съдействаме на Турция да влезе в ЕС, защото ни е съседка и ни е страх да не ни направи нещо лошо, че турската армия е повече от българското население.

90

Анонимен

преди 7 години

И НИЕ НЕ ВИ ЩЕМ.ВЪН НЕБЛАГОДАРНИ К....ТА.МАРШ КЪМ АНАДОЛА.ВРЕМЕ Е ЗА ГОЛЯМАТА ЕКСУРЗИЯ.

89

Анонимен

преди 7 години

Турция ще влезе еъе ЕС,молете се това да стане инак вървят по сценария на Иран.Хората от ЕС не са *** и ще прилапат Турция защото Турция е АЛТЪН,а и на търците им бактиса да продават *** и домати на Москва.Турция ще замени Англия а границите на ЕС ще стигнат до Азия ,така и ние няма да сме външна граница.Бъдете тарикати,не мислете с главите на обединените патриоти,учете се да мислите сами

88

Анонимен

преди 7 години

Както винаги съм казвал, на ЕС много им се иска Турция да иска в ЕС за да могат да я изнудват и водят за носа с разни условия. Тази игра вече свърши. Турция не е България и ЕС трябва да води равноправни преговори.

87

Анонимен

преди 7 години

ЕДИН ВЪПРОС И ЕДИН ОТГОВОР Защото Турци живеещи в модерна свободна Европа избират Ердоган ,а онези вътре не го искат и се страхуват ? В Европа тези общества се капсулират ,затварят в общоности ,НЕ СЕ ИНТЕГРИРАТ ,остават с разбирането и виждането със СПОМЕНА ЗА ВЕЛИКА ТУРЦИЯ .

86

Анонимен

преди 7 години

Никой вече не иска ЕС, то не остана какво да искаш, ЕС се разпада.

85

иллко

преди 7 години

и ние не ви искаме в Европа. Красота!!!До вчера ревахте, после заплашвахте, сега нещете :D И по-добре! хубава работа ама..

84

Анонимен

преди 7 години

До КрасМи щото са родени там, и бащите им са родени там, и работят инженери, депутати, кметове, общински съветници. И се определят като турци. А българите мият улиците им и им слугуват, а децата им не могат да говорят български и не знаят какво е българин.

83

Анонимен

преди 7 години

Ми като не щете, не щете. То и ЕС не ви иска, така че стойте си в Ориента, там ви е мястото и без това.

82

Крас

преди 7 години

Що тогава милиони турци работят в Европа.Да вземат да емигрират в Русия, в Сибир има много място или Иран ,Ирак в съседен Кюрдистан или Сирия.Предлагам за всеки емигрирал границата ни на път за Европа да връщаме по един на 5 тира и ще започнат да мислят по другиму за Европата.

81

Как се живее в ЕС

преди 7 години

Храна - на допустими цени Дрехи - надопустими цениТранспорт- скъп но пак може да се намерикомунални услуги- скъпиремонти -скъпи но си ги плащат заплати -работиш на час, а не на средна работнаНяма да се вдигне никой щом не им вземат хляба и дрехите !България сме р ая и сме свикнали дори и без хляб и дрехи

80

Анонимен

преди 7 години

Мястото на Турция е във ЕС ТОЧКА.Така ЕС ще стане конкурентно чудовище за САЩ и Китай,популацията ще е във разцвет и заплаха за България няма да има.

79

Анонимен

преди 7 години

Странно същество е бугарският сесесеролюбец.Значи ЕС му е виновен, че е на опашката и мрънка, ми да влезем тогава в централноафриканският съюз, че да се почувствате като първа сила???Ама нещо все на запад ви тегли, все там пращате дечицата със заграбените от българина пари. Гну.сни лице.мери и бан.дити!

78

Анонимен

преди 7 години

А най-самъй-силней лидер в света е ким3 от северна корея. Е там вече просперират яко, имат ракети, танкове и всякакво железУ, само с храната малко са го позакъсали, нооо това е поради лошите империалисти разбира се.

77

999

преди 7 години

В ЕВРОПЕЙСКА И ЦИВИЛИЗОВАНА И ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ - В ТОЗИ САЙТ ДУМАТА "Т Ъ П О" ДОРИ СЕ ЦЕНЗУРИРА !И ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА КРИТИКУВАТЕ ТУРЦИЯ ??????????????????

76

Анонимен

преди 7 години

Мястото на Турция е във ЕС,така ЕС ще стане по могъщ военно и икономически,не Турция трябва да се натиска за ЕС а ЕС да се натиска за Турция.Казвам ви го като българин християнин.ЕС има нужда от свежа млада кръв,за работа и за популация,така ,че турците са добре дошли

75

ДО 65

преди 7 години

Ами че ЕС си е комунистическо тяло бре .Същите завети ,същите правила същата структура ,дори валута си създадоха ДА КОНТРОЛИРАТ ВСИЧКИ В НЕГО !! Я да падне еврото тогава да видим "що ще чиниш" с едно голо чле нс тво .За какво ги е страх от фалирала Гърция и им наливат БЕЗБОЖНО пари . Гърците плашат с фалит им дават подкуп с финансови пакети ,Турция плаши че ще пусне бежанци ....

74

Анонимен

преди 7 години

леле комунистическите русофили били мнозинство и у турция :) е сега , червените сталинистчета ще се о**ат от удоволствие .

73

vah

преди 7 години

Нека разграничим живота в ЕС и България. Там се преживява добре, а в България едвам се оцелява. Че ЕС е слаб в момента и непривлекателен е истина, но и стандарта на живот е добър, с изключение на България и още някой друг бар.дак от Източна Европа. Другата истина, е че с тези лидери ЕС си копае гроба слаби, с липса на визия, еврочиновници, ако не дойдат нови личности с нови идеи, това велико творение наречено ЕС си заминава!