16

Българина

преди 7 години

Тук има 4 американски военни бази и паметник на техния най войнствен президент. Ако това не в окупация аз не знам какво е!?!?!

15

Анонимен

преди 7 години

Днес лъскаш паметници утрe си министър, върви им на някои хора.What you seek it's also seeking you :)

14

Анонимен

преди 7 години

Намажете и всички паметници на обратния пръч Ленин,ама по същия начин!

13

Анонимен

преди 7 години

Не може така , какви са тези американски президенти ? Треба да поставим паметници на всех първи секретари на КПСС заедно с политбюрата ,като в Скопие ,един до друг , да не мои да са минаа .

12

Уикиликс

преди 7 години

Прочетете в Уикиликс как САЩ правят всичко възможно да завладеят БГ с помоща на продажното ни правителство.Паметник и парк на Американски президент, детска градина кръстена на друг, улици се преименуват с Американски имена, започнахме да празнуваме Хелоин, натискаме се да купуваме Ф-16 самолети и обурудване за милиарди, в БГ разположиха САЩ военен контингент без да плащат наем. Призовавам всички да прочетат в Уикиликс истината

11

Анонимен

преди 7 години

Ш~ибани червени коопеллета!!!

10

Както в дивия ззапад

преди 7 години

Да обявим награда за главата,пардон за бюста на рони дъртата крава! Както в добрия стар див запад!

9

Анонимен

преди 7 години

Къде е Вежди Рашидов да изпраска една модерна пластика?Малко по-артистично, като за артист, не като на партизанин.

8

Анонимен

преди 7 години

Тия във какво престъпление са обвинени, защо лъскат тоя камък ?

7

Анонимен

преди 7 години

Даже и капиталистическите паметници са в социалистически стил.Десните тотално са се изложили.

6

Рони бил почистен,ам

преди 7 години

а за кратко. Кравата трябва да я демонтират със С4 пластика хексогенова,това е най ефикасното. С багер е много грубо,не е, ,европейско":)

5

Взрив

преди 7 години

Дано да го взривят. Защо се продаваме за жълти стотинки, защо благотворим чужди президенти. Рейгън въобще чувал ли е за БГ? Но както знаем САЩ ни дърпат конците и ние послушните роби изпълняваме. Не се е появил един силен управник у нас да откаже на запада нещо и те си ни използват. Робстворо продължава с пълна сила.

4

позор

преди 7 години

Само предатели могат да откриват паметник на президент на страна агресор и терорист,какво е направил Рейгън за България?същите лица преди години поставиха паметник на загиналите американски летци който са бомбандирали София през 1944г.паметника се намира пред американското посолство!!!какъв позор....

3

Статистика

преди 7 години

87% от членовете на т.н. десни партии у нас са били активни членове на БКП или техните родители са били на ръководна платена длъжност към БКП.

2

Анонимен

преди 7 години

Вторият етап трябва да включи прочистването на Южния Парк от този паметник.

1

Petrov

преди 7 години

В знак на благодарност 'десните" изблизаха паметника на Рейгън и съжалиха че е само до кръста, защото не можели да продължат с близането до най важното място.