8

ж

преди 7 години

Споко ДПС и вие ще се наредите за властта след 4 г както е ръгнало .Бойко Б не обича Хитлер нали трябва да ислямизира държавата и това му е играта ако не знаете.Другото са далавери.

7

Анонимен

преди 7 години

Та значи коалиция е ДПС е много осъдителна, а коалиция с поклонници на фашизма не е? Протестерите къде са сега?

6

уф

преди 7 години

Политиката в България е на ниво селската клюкарка.Чисто и просто са им ровили фейсбука за да открият "снимки" вадят се от контекста и цялата независима журналистика ни обеснява как вдигнатата ръка е престъпление към човечеството.Знака е древноирански поздрав към слънцето,те и индииците имат свастика,просто не са български политици.А Панцер 4 зад него е танк-герой окупирал Македония и Беломорието,сражавал се срещу германиците,накрая закопан да пази България.Поклон пред тази машина.

5

да помислим

преди 7 години

Бойко пак питам и се замисли малко .Човек може да е фен на Чингиз хан ,Мехмет завоевателя,Александър велик и и Карл Велики на Наполеон, Цезар и Линкълн -всички проливащи кръв на своите и чуждите народи ,но на Хитлер не можело .Това умно ли е?

4

любопитен

преди 7 години

Чичото на снимката гледа много умно:) личи си, че е патреот.

3

Анонимен

преди 7 години

ТОЗИ НА СНИМКАТА Е БИР ПАРЧЕ ПАТРИОТ(АР)

2

Анонимен

преди 7 години

ХА-ХА-ХАТО СТАНА ВЕРИЖНА РЕАКЦИЯ.СИГУРНО в правителството ИМА ОЩЕ ДЕСЕТИНА ПАТРИОТИ-ПОКЛОННИЦИ НА ХИТЛЕР?ДА СИ ТРЪГВАТ БЕЗ БОЙ.

1

пардон

преди 7 години

Бойко пак почна да лижеш задниците на комунистите .Но то в твоята партия има само такива. И защо хората могат да харесват Сталин ,Чърчил и Рузвелт ,а Хитлер не.