101

Ако е верно

преди 7 години

Като работиш с аматьори така става,"трябваше" оня с чадъра да пратят.

100

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 122Абсолятно! Ето я и причината за атентата срещу него от лицето на България подстрекана от СССР! А българското ДС пре-продаде поръчката на Сивите Вълци които пък решиха че Агджата ще е изпълнителя! Не е чак толкова сложна работата! Истината е че бившите (а може би и настоящите) служители на ДС бяха прилично примитивни и простовати люде и си вярваха че каквото хвърчи се яде!!!!

99

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 117Това твоенаписаното какво общо има със събитията през 80-та година??? Ако направиш логична връзка ще ни вопечатлиш!!!

98

Анонимен

преди 7 години

Италия имат много по-добри съдии и прокурори от една полска к* а и не казаха за мафията и че папата не е върнал дългове на американски банки и мафиоти.

97

Анонимен

преди 7 години

Папата беше агент на ЦРУ.

96

Анти Атом

преди 7 години

Папата когато се намеси в политиката на комунистическо окупирана Полша Брежнев реши да го сплаши с турския лузър с ментални отклонения Агджа.Така щеше да има две ползи ;Да се отърве от политикансващия папа и да всее разкол в Натовски страни.Но се получи обратното Папата извърши чудо и оцеля и прости на палача си ....-Шах и мат.Ватикана с могъщата си мрежа се включи във борбата с комунизма и след няколко години ЩАЗИ МАЗИ КГБ ДС всичко стана на малки посткомунистически банди за обиране на хора.

95

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 109За чий, освен заради великия фараон на България по онова време, който непрекъснато повтаряше че над него е само "бог"! Бяха вербували "слушалки" под път и над път сакън някой да не сътвори виц за фараона! Янко "Азнавур" си беше повярвал че е на едно ниво с Озирис Рамзес!

94

Моите ФАК-ти

преди 7 години

Ако някой ми покаже снима със окървавения Войтила и го черпя кило злато

93

Анонимен

преди 7 години

До Човек 113Да бе, бивш овчар да е квалитетен кадър в редовете на държавна сигурност! Мечтите на диабетика да спре инсулина! ДС бяха платили сумайти долари на Сивите Вълци за този атентат който беше успешен като изпълнение с тази разлика че никой не очакваше папата да прескочи трапа!

92

Анонимен

преди 7 години

Agdja sega da nee w Berlin i da kara kamiona kam nekoia spirka s nemsko goworiasti deca, A?

91

Анонимен

преди 7 години

До Г-н (Др.) Нерезанов 114Аз от много отдавна съм доволен даже предоволен! Гледам че свинското благополучие си е казало думата в диспансера "България"! Едно време оставихме да ни води великия фараон Тушотан а сега неговия "духовен" и физиологичен *** дарадонката Бойко! Добре ни води, личи си!!!

90

Моите ФАК-ти

преди 7 години

Попните ли какъв беше атентата срещу Доган ? Е такъв беше и срещу папата,цирк със хаосни патрони,само ,че Доган не очакваше а папата е бил подготвен

89

Човек

преди 7 години

Омаскариха хората, омаскариха и България. България няма нищо общо с този цирк.Ако българските тайни служби бяха замесени, папата действително щеще да е ликвидиран.До 89 г. в службите и другите държавни структури работиха професионалисти, а не треторазрядни мутри. Народната република - най-светлият период от развитието на България след освобождението.

88

Моите ФАК-ти

преди 7 години

По време на атентата папата е облечен в бяло,Агнджа се приближава и стреля с пистолет,папата се превива и се отпуска на седалката но никъде по белите мо одежди не блика кръв ,няма снимка на която да се вижда кръв.Докторите после казват ,бог го спаси защото имаше голяма кръвозагуба а снимката за пред обществото тогава пуснаха папата лежи с две превързани ръце ,хахаха,по време на атентата на ръцете му нищо им няма.Карлос Войтила и прокурора са ЛЪЖЦИ

87

Анонимен

преди 7 години

По онова време сивите вълци се чувстваха в България като у дома си с благословията на ДС.

86

Анонимен

преди 7 години

До Щирлиц 93Когато бившите "български" служите на държавна сигурност се извинят първо на собствения си народ тогава и поляците биха се извинили! Идва видов ден за всички!!!

85

Анонимен

преди 7 години

Полски тъ.пак! Сам папата каза, че не са виновни нашите след разследване от Ватикана. И за чий ще трепем точно папа?

84

Анонимен

преди 7 години

До Г-н (Др.) Нерезанов 103Вярвай на Бойко! Нали е бил пазител на великия фараон и вожд Тутан Янко Озидрис Тошо! Много се радвам че поляците ще н ровят гюбрето! Тамън ще лъснат задниците на някои бивши храненици както някога извергите Газдов и Горанов!

83

Анонимен

преди 7 години

Полски прокурор тип Цацаров,бая тряа е бил натряскан с руска водка за да твърди такива небивалици а и папата когато вече беше зеле категорично опроверга такива глупости.Това е затворена тема табу,тема неудобна за римокатолическата църква която със тайните служби на Турция си спретнаха цирка

82

Анонимен

преди 7 години

Всичките българи замесени в атентата са били агенти на службите. Случайност?После говорете, че нямаме нищо общо.