219

Анонимен

преди 7 години

Хитлер влиза до Москва за няколко месеца .едва ли някой може да реагира толкова бързо и да вземе такова решение .алооу това да ти е видео игра? Руснаците са толкова калпави, че Хитлер на бегом ги размазва . И никой не знае защо се спира там и се хваща с англичаните.

218

...........

преди 7 години

в хиенският свят в който ,,свободен свят, свобода и демокрация,, е стока за продан, няма нищо друго от съдружие на фирми/ оръжие, петрол, наркотици стоки лъжи иамами/ няма СВЕЩЕНА ВОЙНА.. Има алчни старци извратени от наследствената си извратеност и една цел Власт и смърт за останалите..знаете ли колко католици е имало презденти в щатите? аз знам само един с пръсната глава защото е искал спиране на война и замразяване на оръжейни договори..

217

до 290

преди 7 години

Но когато Хитлер приближава Москва, западът не е изпратил и един гвоздей помощ! Лендлиза се подписва чак лятото на 1942 г, когато руснаците вече започват да си яръщат териториите. А в страшните дни на ноември-декември 1941 г, са били самички срещу трикратно по-многоброен враг.

216

Русофилски лъжи

преди 7 години

До До Русофилски лъжиОт 1942 година всички цели на ангрло-американските бомбардировки над Германия се съгласуват със съветското военно командване. Има документи и за съгласието на руснаците за бомбардиране на Дрезден, да който русофилите квичите толкова много. Има литература, можеш да прочетеш. И това за американските заводи, които не били бомбардирани са обсоляютни руски лъжи!

215

Анонимен

преди 7 години

Аз на 2.5 милиона армия и 11к самолети не съм съгласен , че са се били с деца. Децата отиваха на източния фронт , защото Русия е била скапана преди това. Хитлер има респект само то САЩ! Второ САЩ се включват късно във войната , защото водят голяма такава в японско море ? ПлюС това те и казват европейската война ? Тях какво ги бърка ? Влизат чак когато молбите от от всички стават много, че нямат сили да се справят с лудия Хитлер, който е бил на крачка от атомно оръжие

214

до 286

преди 7 години

Русия е произела през войната над 50000 самолета и 98956 танка и самоходни установки. Така че си предстви и това количество! И всичко това от упорития труд на народа във военно време! Само затова, цяла Европа, трябва да им благодари че съществува!

213

Анонимен

преди 7 години

До до 283.................Защото се уплашиха, Сталин да не завземе цяла Европа..........Ако са се плашили руснаците да не завземат цяла Европа нямаше още от 1941 година да ги хранят и обличат, да им дават оръжия и стратегически суровини, без които Русия щеше да клекне на Хитлер още през 1942 година.

212

До Русофилски лъжи

преди 7 години

Прав си в едно - англичаните и американците много системно бомбардираха Германия. Не пробираха много - заводи, язовири, особено мирни жители. Единственото, което свято пазеха, бяха американските заводи. Бомбардировките над мирните жители бяха чист терор, целящ да сломи *** на немците. Но на земята се представяха доста зле -биеха ги хлапета от Хитлерюгенд и старци, негодни за редовна военна служба. Голямата война я изнесе СССР! А сега наглосаксите представят историята, гаче те са победили!

211

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен......но факт е че най-много жертви дава Русия!......Едва ли многото жертви са повод за гордост. И колкото повече се отдалечаваме от края на ВСВ , толкова повече броя на руските жертви нараства.През 1946 г. Сталин казва, че са 7 милиона, през 1956 Хрущчов посочва 20 милиона, при Брежнув стават 25 милиона а Горбачов ги изкарва 27 милиона. Преди три месеца путинските историци ги изкараха 41 979 000?????? Руския прочит на историята и руската историография е една огромна лъжа!

210

.........

преди 7 години

в своята дяволка книга ,,моята борба,, хитлер сочи целта си завладяване на съседни територии, избиване на населението с славянски източноправославен корен и налагане на нова форма на съществуване.. висшата раса създадена от германци и техните слуги мутанти обслужваш прсонал... украинците като тъпани в напалото вярват че е дошъл да ги освобождава но когато започват от глад да ръфат котки, гълъби и кучета , след коет ръфат мишки и плъфове а накрая гризат короте на брезите..

209

Анонимен

преди 7 години

Сега почна ли да ти става ясно , как руснаците без въздушното подкрепление от 11 000 самолета просто е нямало шанс срещу Хитлер. Ти имаш ли идея колко са 11к самолета и още толкова на изчакване ? 109 подводници знаеш ли колко е това ? Русия не е можела да стъпи в море даже.

208

до 283

преди 7 години

Слушай бе ггалош! Защо съюзниците отвориха втори фронт чак на 15 юни 1944 г. Защото се уплашиха, Сталин да не завземе цяла Европа. Затова дойдоха като хиени накрая. А Сталин се е нуждаел от втори фронт, не от военна помощ. Но западняците са предпочели да се избиват руснаци и немци взаимно.

207

Анонимен

преди 7 години

"В изпълнение на взетите решения на 6-ти юни 1944г. на френското северно крайбрежие в Нормандия се осъществява операция Овърлорд. В нея участват над 2.5 милиона американски, британски, канадски и други войници и офицери от 12 страни, 6 хиляди кораба и 11 хиляди самолета. Вторият фронт е реалност, която поставя Германия в трудното положение да воюва на 2 фронта в Европа. "

206

Анонимен

преди 7 години

До до 268Само болен мозък може да твърди, че Русия е победила самостоятелно Германия!

205

до 268

преди 7 години

Как Русия да не е победила самостоятелно Германия? Та кой влезе пръв в Берлин, водейки боеве през всичките 2500 км от Москва. А съюзниците се оссраха и в Италия и в Атлантика, където срещнаха само 10% от войките на Вермахта. Всичко друго беше на Източният фронт.

204

Анонимен

преди 7 години

"През 1942г. САЩ въвеждат в действие подводници с ултразвуково устройство, което открива противотанкови подводници чрез специални радари. Така само за 2 месеца германците загубват 109 подводници. Западните съюзници успяват да превозят през Атлантическия океан 75 хиляди кораба, 4 милиона пътници и 268 милиона тона оръжие и други материали."

203

Анонимен

преди 7 години

"През лятото на 1942г. САЩ възстановява силите си и в страната се организира голямо военно производство. Произвеждат се близо 48 хиляди самолета и 25 хиляди танка. Мобилизира се 10 милионна армия"

202

Анонимен

преди 7 години

Точно пак сърбите да съжаляваш дето заграбиха български земи след ПСВ, а после в нормални години правиха касапинници в 4 държави в опит да разпалват голяма бълканска война под палката на Русия ....си е смешно.

201

Русофилски лъжи

преди 7 години

До един там.........Кога заливат американците цяла Германия с бомби- след като последната е почти капитулирала, а руснаците са в Полша!.........Системните бомбардировки над Германия започват на 15 май 1941 година от кралските ВВС. След включването на САЩ във войната срещу германия те стават масови. Американците бомбардират през деня, а англичаните през нощта. Всеки ден , без почивка. Недей да лъжеш помече хората . И изобщо русофилите някога казвате ли истината?

200

........

преди 7 години

за да покажат тва че мноо съ обидени хиените правят килими от бомбандировки в слава на капитала и печелене на ***, ДРЕЗДЕН е сринат и изгорен заедно със жителите си а само един от многото немски градове, идевателствата на хамеругените които си отмъщават защото не е падала и немска бомба в хамерукерия са жестоки.. нас пиандурника чърчал ни праща убийци които хвърлят бомби и малки взривни устройства с цел оскатяването на деца/сега *** имат паметник/.