43

Stamat

преди 7 години

A6kolsun!

42

педагожка му работа

преди 7 години

Това, че някой *** е написал нещо си е все тая. Проблемът е, че цяла комисия от МОН са одобрили тези малоумщини. Въпросът не е кой е писал учебниците, а кои лелчета на силни антидепресанти са ги одобрили. В МОН нормални просто няма и няма как да виреят. Я се завърти някой нормален и кокошките го изгонват

41

Анонимен

преди 7 години

'Лични данни' на Иисус Христос някакси въоще не върви. Можеха просто да попитат кога и къде е роден и кои са му родителите. Ако така се формулира въпроса, тогава има смисъл.

40

Анонимен

преди 7 години

А по времето на соца децата играеха до късно без да казват на родителите си къде отиват да играят, а и родителите изобщо не ги интересуваше къде ходят и какво правят децата, защото едно беше сигурно 100% - детето винаги ще се прибере здраво и читаво. А при евроатлантизма и 10 години в ЕС в България вече не се раждат деца, населението намаля от 9 на 5 милиона като само 3,6 милиона са българи повечето над 60 години и България е първа в света по смъртност на населението.

39

Анонимен

преди 7 години

Ако Иисус беше жив днес да види това, сам щеше да си се разпъне.

38

Анонимен

преди 7 години

До ГенадиЛичи, че си от герп

37

Анонимен

преди 7 години

Кои са тези "УМНИЦИ" които съставят учебниците? Колко трябвя да си "УМЕН" че да напишеш тези УМНИ въпроси? Ако хвана един овчар от полете много по добри учебници ще създаде. Но той ще се позове на житейският си опит ще извади поуки от него. А тези довчерашни лиза.чи на зад.ници днес седнали да пишат умнотии! Българио Българио макятата ти еваха селянжърите!

36

неграмотен

преди 7 години

До Всъщност..Моля помогнете на нас неграмотните! Попълнете "личните данни" на лицето, че ми стана интересно. Бащинството по канон или по исторически факти трябва да е? Или пак този автор на учебници е измислил нещо "грамотно" в друг предишен урок от този"учебник"

35

Анонимен

преди 7 години

Айде "личните данни" са в кавички, в детето се развива ирония и чувство за хумор, мислене по аналогия, всеки знае кога е Коледа, ама това "Кои са причините за разпространението на християнството?" просто кърти мифки. Как може такъв въшрос да се задава на едно дете!

34

Анонимен

преди 7 години

Обаче имат снимка, забележете!

33

Анонимен

преди 7 години

добре че не се иска и пръстов отпечатък...

32

Анонимен

преди 7 години

Аз проблем не виждам, а опит за сензация. Трябваше плахо да попитат предполагам всяко едно тези неща на отделен ред с "Амин" след всяко изречение? Никой не иска бащинство и точна дата. Журналисти..

31

инж.

преди 7 години

НЕКАДЪРНИЦИ! НЕГОДНИЦИ!

30

Анонимен

преди 7 години

Опростачаването настъпва със страшна сила и резултатите са налице вече във втара поколонение ...и после Рениту ще чака нобелова награда....

29

I. Borisov

преди 7 години

Ei taka e v christianskite uchilista...

28

Всъщност..

преди 7 години

..задачата не е да се попълнят личните данни, а да се попълнят "личните данни" на Иисус. Авторът на критичния текст не е наясно каква е разликата между двата варианта, след като използва своя като синоним на този в учебника. Класическа ситуация - очевидно нег.рамотен човек разсъждава по проблеми на образованието - учебници, текстове...

27

Анонимен

преди 7 години

Ама,я питайте тези,дето пишат бисерите,нещо свързано с чалгата.Коя песен кой я изпълнява,или дори текста ще го знаят на изуст.Особено ,ако се пее за гюбеци.За всичко е виновна демокрацията.Тя даде права на учениците и върза ръцете на учителите.

26

да знаете

преди 7 години

Един ден ако не закриете училищата учителите ще ги разстрелват трибунали от родители. Прекратете гаврата ,за да може издателската мафия да печели милиарди от учебници.

25

ученически бисери

преди 7 години

Просто представям до къде е стигнала "образователната" система,благодарение на скапани учебници и липса на повече часове и внимание от учителите.

24

анонимен

преди 7 години

Ужас! И за награда за тия бисери ли ще увеличават заплатите на учителите?Ако работник даде толкова брак в производството няма да го наградят,а ще го уволнят.Иначе ми е забавно да чета такива "бисери".