51

Анонимен

преди 7 години

стига сте се яли като кучета, и не вярвайте на тези глупости

50

Анонимен

преди 7 години

Жалко,че не навлязьл в руското вьздушно пространство голяма заря щяхме да гледаме туууууууууу язьк

49

Анонимен

преди 7 години

Лъжете и мажете в всеки сайт. В друг сайт пише съвсем обратното - бе въобще платена измекярска медия - долна помийна яма е всичко

48

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен65 той да не е самоубиец ще земе да се свали сам се пак за руска ракета згобена в ко4ината говорим

47

Анонимен

преди 7 години

58- а какво е Су 30 , след като не е изтребител ? Руснаците ги използват в морската си авиация тъй като модификацията МК2 може да носи противокорабни ракети , което не означава че би имал затруднения със "Посейдон"

46

Анонимен

преди 7 години

До 65Ще пуснеш едно л***о докато търсиш манивелката на катапулта :)

45

реалноста

преди 7 години

руското МО ОБЯВИЛО... ЦИТИРАНО ОТ тасс = ЕДИН ДЪРТ РОМ НА ПАЗАРА МИ КАЗА

44

Анонимен

преди 7 години

Аз ако бях на мястото на руския пилот щях да пусна по грешка една вьздух вьздух

43

Анонимен

преди 7 години

Май искат още една щайга да падне от ф16 или ф22 :) Така виждам аз нещата.

42

Анонимен

преди 7 години

В Черно море има три натовски страни и още две кандидатнатовски така че.......

41

работа ясна

преди 7 години

СЛЕД КАТО РУСНАКА Е ЛЕТЯЛ ЗНА4И НЕ Е ВАЛЯЛО НАД МОСКВА ВАЛЯ И НЯМАШЕ САМОЛЕТИ НА 9 МАЙ

40

ким сун

преди 7 години

Ще свикнат руснаците че Черно Море не е тяхно и че им суверенни държави с излаза на Черно Море които са съюзници в НАТО,но трябва време.Руснака не се отличава с бърз ум.Изостанала нация разчитаща като мюсулманските халифати на продажба на петрол за да се изхранва,не може да се очаква много от тях.Като прибавим и слабоста им към алкохола нещата стават трагични.

39

гого

преди 7 години

алоо 51ти как я мислиш таз работа, възд цел лети към границата ти и ще чакаш да я наруши че да я гониш. Аман от философи дърдорковци.Ходи мрънкай за черешите, не си за тук.

38

ЛЯВ

преди 7 години

До Станой от АхелойМежду другото, паралелно и Полша предявява претенциите си над чехословашките земи и атакува територията на суверенната държава.

37

Анонимен

преди 7 години

СУ 30 -- НЕ Е ИЗТРЕБИТЕЛ БЕ КУХИ ЖУР,НАЛИСТИ -- ДИГНАЛИ СА СУ 27

36

Анонимен

преди 7 години

До Фронто 51Как пък така "международното" пространство, дето си летят краварските талиги Е ВСЕ ОКОЛО РУСКИТЕ ГРАНИЦИ????????????? Ч..й го дират там???? Нещо да са загубили??? Ей ви космоса, летете си.......Ама, горките, те и до космическата станцие без руснаците не могат да стигнат.....

35

реалноста

преди 7 години

До Анонимен 50 ако видиш транспорта в Москва Този в София ще ти се стори супер подреден .... руснаците кой ти ги плаши..освен сами да се стряскат...) факт е 4е за 2016 им прехванахме 31 полета Рутини неща ... По скоро хибридите обясняват защо като ВАЛИ РУСКИТЕ САМОЛЕТИ НЕ ЛЕТЯТ КАТО НА 9 МАЙ

34

Анонимен

преди 7 години

Хората са си летели в неутрални води ама пияните руски бооклуци пак са се наср*ли милите. Дано имат памперси в руската кочиина, че тая мизерия дето е там не е шега.

33

:) :)

преди 7 години

фронтоомн ги чуваш петлите, ама на компа, има една думичка превенция, не руски самолет лети в блиьост на ЮС границата а Юс разузнавсч до руската. Тез бла бла раздувки ходи в някоя ясла ги разправяй. Чудно що британските ВВС излитат когато рудките Ту 95 летят в межд възд простр. до островите.

32

ЛЯВ

преди 7 години

До Станой от АхелойНа 29-30 септември 1938 г. в Мюнхен при активната подкрепа от страна на САЩ е осъществена срещата на министър-председателите на Англия и Франция, Германия и Италия. Целта на срещите е решаване съдбата на Чехословакия, без участието на представители на самата Чехословакия. Удивително цинично, нали? Ето това предателстве се опитват да скрият днес страните от ЕС и САЩ, нарочно опитвайки се да прехвърлят отговорността от болната на здравата глава.