25

Анонимен

преди 7 години

Този политически анаЛЛ-ЛЛизатор да вземе да си скъса дипломата и се обеси!Това,което плещи са пълни тъпотии.Единственото вярно нещо е,че не сме на първа скорост,но не е разбрал,че ни е определена 9-та задна скорост,с един кол набучен,между задните долни бузи!Това ни е съдбата,КОЯТО,КАТО ОффСЕ,САМИ СИ ИЗБРАХМЕ,още преди 27 години и си я заковахме,при набутването ни в ЕС.Избрахме си съдбата на тоалетна хартия за забърсване на всякакви господари и патентованото за нас,ПОСЛЕДНО МЯСТО!Овввсе!

24

Анонимен

преди 7 години

Таз джамахирия ко общо има с ЕС ? Заминавайте б,е що стоите нали искате ЕС аре чупка да онодите някоя бабичка или някой афганистанец да ви отпуши канала извратеняци.

23

КОЛЕВ

преди 7 години

ОТ ВЧЕРА НАСАМ ПУТИН 50 ПЪТИ СИ СМЕНЯ ГАЩИТЕ. ЗАЩО ЛИИИ???? МУАААА ХАХАХАХАХАХА..ЩОТО ВСЕ СА ПЪЛНИ. ДА МУ Е ЧЕСТИТО

22

Българина до 20

преди 7 години

Посредствен е човек бягащ от актуални въпроси! А още по посредствен е ако няма отговори на тях а се измъква йезуитски с друг въпрос... В цяла европа има брожения срещу ес в този му вид, но никой не пита защо ги има и не казва защо трябва да продължаваме да се мъчим да постигаме прогрес на пета скорост при дръпната ръчна спирачка, задните накладки вече се запалиха и следва взрив...

21

Анонимен

преди 7 години

До *** до 12Русофил си, та дрънкаш, със зомбиран мозък и омраза към всичко неруско.

20

пръц

преди 7 години

*** все гледа де е келепира от Алеко насам нищо ново не се мръднали и крачка напред келепир има у ЕС еййй келепир, че одиме да продаваме гюлово масло у ЕС. А Китай строи самолети и влакове. Бай Тошо произвешдаше компютри и електрокари.

19

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

До хасанХасане, не си прав !Вашият ислямски съюз е точно в Европа. Извън Европа руснаците ви бият, а в латинска Америка дори нямате джамии.Сбъркал и адреса, брат !

18

factotum

преди 7 години

Тия кво празнуват Европейския халифат ли?

17

Анонимен

преди 7 години

Смърт на ЕС! Да живее Евразийско-анадолския съюз!

16

Анонимен

преди 7 години

До българинаМниго си посредствен щом задаваш такива въпроси. И си русофил, а не българин, не заблуждавай хората.

15

хасан

преди 7 години

България трябва да излезе от потъващия ЕС и да се присъедин към Евроазийския съюз.Заедно с нашите мюсулмански братя от Казакстан,Таджикистан,Узбекистан,Разпърдян и под вещото ръководство на бог Путин,ще спасим нашия мюсулмански брат Аасад от лапите на пропадналия запад,ще разрушим САЩ и ЕС и ще поведем света към едно ново бъдеще,с големи джамии,евтина водка и лосион,и много ядрени ракети.

14

Анонимен

преди 7 години

Ще НИ подхвърлят, ще НИ построят, ще НИ ... май някои другари забравиха, че времената на СИВ и СССР, когато НИ подхвърляха и НИ строяха вече са отминали. Хората по света работят и се развиват, а ние сме още в "преход" ако не сте забелязали. Дива престъпност и корупция по високите и ниските нива; мутра и далавера са тачени занимания у нас. Никой не ще да бачка, обаче всеки иска повече $$$. На какво тгоре обаче ги искате?От сега да ви кажа - на най-ниската скорост ще сме. Около 0км/ч.

13

българина

преди 7 години

Искам да попитам еврофилите един много *** въпрос, който тепърва ще бъде задаван всеки ден. Ако след 24 съществуване ес е успешно политическо и икономическо обединенеие на 500 млн души, от 7 млрд души, защо в цяла азия и двете америки никой не е направил или планира да направи такава немска свинщина?!? Никъде няма такъв съюз между 2, не между 28 държави. Само търговски обединения е напълно достатъчно както светът е правил послесните 3000г. Политическото обединение е превземане на една държава

12

Все отлепяме

преди 7 години

ЕС е един стар грамофон като пуснеш плочата на 72 оборота вместо на 45 оборота и се чува едно грозно скърцане. И дали се върти по-бърже все е в кръг, а тоя кръг дори е омагьосан хахахахаха.

11

Анонимен

преди 7 години

Щом нашите по-старши партньори са казали да сме на втора скорост, значи така трябва, те знаят най-добре Ще правим каквото ни кажат, ще спираме проекти, ще спираме атомни централи и ще се радваме, че ни приеха в голямото англосаксонско семейство, засега на двора като кучетата само огризки ни подхвърлят, но ако слушаме може и кучешка колибка да ни построият след 50-60 години. А до тогава ще търпим мизерията и ще слушаме.

10

Циник до 12

преди 7 години

Русофил е плесенясалия ти мозък!Лекувай се ....или се подложи на евтаназия!Второто е препоръчително!:-)

9

Анонимен

преди 7 години

До ЦиникРусофилите​ от 140 години сте на задна с руските си господари у изпадате във възторг от това, така, че недей да береш грижа .

8

маке

преди 7 години

q kat wkl\ìm na hiperzwukowa naprawo sam uletel u kosmoso

7

Анонимен

преди 7 години

Всичко което става в ЕС е добро за нас и ядрена война да стане там пак е добро. Направо светци са насядали по върховете на ЕС да им направим един манастир или нещо ?

6

хмм

преди 7 години

От турболенцията в ЕС можем да изхвърчим зад борда.Няма приятели,има интереси.А интересите на Франция и Германия едза ли съвпадат с нашите-от там и различните скорости.Те и другите около тях като включат на четвърта,ние ще караме на задна и белким ги пресрещнем.Миражи...