63

мм

преди 7 години

El Mudo - Chacarron Macarron - Новия химн на Франция. Ай честито!

62

Анонимен

преди 7 години

Довиждане бабишкера :) ходи сей лозя на село.

61

Анонимен

преди 7 години

Спечели политическата генетика....

60

Анонимен

преди 7 години

Е, много хубаво не е на хубаво....

59

Реалист

преди 7 години

Изобщо не е разделена - това е нормалното в нормалните държави. Разделението липса само в такива като Северна Корея. До едно време.

58

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 64"В ютюб има клип как един фрацузин наби такъв шамар на Макрон че още му пищят ушите. Много го обичат във Франция, нема що."То щото много обичат твоя Путин, затова не смее да излезе от бронирания автомобил и спират движението в половин Москва ако кортежа му излезе по улиците. На всички им прави впечатление че народа около Путин които правят масовка около него са едни и същи независимо дали е в Москва или Владивосток.

57

Анонимен

преди 7 години

много рано сте почнали бе , вие не спите ли :)

56

Анонимен

преди 7 години

Няма как да си обичан от всички. Те и *** ги суркаха по улицата и ги стреляха 89 та , но още имат поклонници и тъпири да им се радват .

55

Анонимен

преди 7 години

В ютюб има клип как един фрацузин наби такъв шамар на Макрон че още му пищят ушите. Много го обичат във Франция, нема що.

54

Анонимен

преди 7 години

Престанете да обиждате или бьзикате Макрон Велики! 90% от избирателите на френския народ гласуваха за него! За туй никой освен французите неможе да прецени кой ще бьде по добрия водач за Франция!

53

Анонимен

преди 7 години

Никакво разединение няма във Франция. Напротив има обединение и то около русофобията предизвикана от руските атентати чрез машата ИД, постоянните хибридни атаки, лъжите на руските пропагандни централи Раша Тудей и Спутник, хакерските атаки, подпомагането на маргинали като Льо Пен. Всичко това предизвиква омраза и ненавист към гравния враг на Франция Русия. Това се осъзнава от все повече французи. Путин успя да превърне 66% от политически активните французи в русофоби.

52

Анонимен

преди 7 години

До ей 57Заблуждаваш се, нито трябва да се радват, нито да проклинат! Това Е ОБЕКТИВНОТО СЪСТОЯНИЕ НА НЕЩАТА!!! Ако десега повече от 90% от народите, като телета вървяха след лудите идеи на глобализма и пълното размиване на човешките ценности, то ПРИРОДАТА СИ ВЗЕМА СВОЕТО! Природата, езиците, културата, традициите....НИКОЙ ЕТНОСТ ИЛИ НАРОД НЕ ИСКА ДА БЪДЕ ЗАЛИЧЕН, всеки иска да го уважават! Оттам идва и разделението. Докато на капитала му е все едно кой ще му робува - бели или черни роби....

51

нали

преди 7 години

До Адам СмитСтранно е някой който живее в панелката на родителите купена по времето на соца да пише такива глупости,това лице е болно от омраза която замъглява всичко.

50

Анонимен

преди 7 години

На кого не предстои много работа, нормално.

49

Анонимен

преди 7 години

трудно е да се прецени коя от двете платформи е популизъм.. така че по -леко със заглавията.. ;)

48

ей

преди 7 години

Франция е умален модел на настроенията в цяла Европа,и не знам какво толкова се радват някой на разделението на хората,те и за Тръмп се радваха а сега го проклинат.

47

Циник

преди 7 години

Франция , и Европа - няма да станат Ню Орлеанс! По-скоро Сомалия!Гибоноидите ще продължат настъплението си по всички фронтове!

46

Анонимен

преди 7 години

Що, на изток от нас още се кланят на мумията на един сифилитик и имаха начело параноиден шизофреник, който заби маса хора в лагери.

45

Анонимен

преди 7 години

В други държави от източния блок + Армения Куба Венецуела са описани още по фрапантни заболявания от прекаран 70 годишен диспансер.

44

Анонимен

преди 7 години

Водещи лидери в Европа масово имат проблеми,които Фройд е описвал,а психиатрите лекуваха.Същите проблеми сега се приемат за нормалност,така от частното ще влезем и в общественото-ексцесиите,извращенията...ще ни бъдат наложени като норма.Този баболюб има личностен проблем,който ще се отрази и на политиката,която ще води Франция,а отражение ще има и в политиката на Европа!