68

ууу

преди 7 години

За нас по-старите всичко това беше известно. И дори като членове на БКП-то ненавиждахме създадената вече червено-буржоазна олигархия. Когато Людмила-та умря се поздравявахме. Затова и народът беше толкова радостен 89-та и чакаше само положителни промени, но получи HUY V GAZA от окопалата се номенклатура сменила набързо господаря си, и от чуждите монополи. Резултатът е налице.

67

Фронто

преди 7 години

Към #93:Аз така смятам: човекът е месоядно/природа/; при комунизъма 1 кг месо( ако са" пуснали") беше 1 надница! Сега колко е?

66

По негово време

преди 7 години

имаше СПОКОЙСТВИЕ! Хората живееха спокойно.

65

Анонимен

преди 7 години

А проевропейските принцове от ГЕРБ и десните нямат офшорни сметки, скъпи чантета и по няколко апартамента, нал'тъй?

64

аха

преди 7 години

А ,пък чедата на днешните мутри-едни такива възпитани,скромни малдежи...

63

Анонимен

преди 7 години

В сравнение със страданията, които Германия е причинила на народа си и на света, режимът на Бай Тошо изглежда като деца, играещи си в пясъчника, нали така Дойчо веле? Не ми размахвайте пръст за миналото на България, клоуни.

62

anonimen

преди 7 години

rabotata otiva na zle v Balgaria 6tom vzexa da ni vkarvat v takiva filmi kolko zle se e jiveelo pri bai Tosho

61

Анонимен

преди 7 години

Виновни са комунистите, защото крият от народа и от пенсионерите, че днес живеем добре, и хората си мислят още, че тогава са живеели по-добре от сега и гласуват за БСП, а не знаят, че сега при евроатлантизма и ЕС живеят по-добре отколкото при Тодор Живков защото кокунистите още са активни и крият това от народа!

60

anonimen

преди 7 години

po4naxa mrasna propaganda za6toto vse o6te xorata si spomnqt s nostalgiq za tova vreme kogato nqma6e bezrabotni,ei sega davaxa za 6iva4kite koito ne mogat da si vzemat zaplatite godini na red tova togava moje6e li da se slu4i a

59

Фронто

преди 7 години

Към Киро кофражиста:150 лв беше заплатата! Каква е сметката? 150 лв тогава бяха ср. $50; пенсията е ср. 60%, значи днес пенсиите трябва да бъдат .... $30!! Така работи нормално организираната държава. Откъде ще дойдат парите над 30 щ.д.? Пораженията които комунистите са нанесли ще тежат на поколения напред! И така е във всичко.

58

Анонимен

преди 7 години

Евала бай Тошо! Проcт човек си беше, но пипето ти сечеше и всичките ги слагаш в джоба си, особено сегашните зализани гелосани евроатлантици с костюми по 3 хил евро. И всичко правеше за България и за народа, никога българите не са живяли така добре както при теб!

57

Кофражисте

преди 7 години

Така можем до безкрай. Не можеш да промениш факта, че ТЖ си остава най- големия български политик в съвременната история на България. Съмнявам се, че можеш да посочиш и един който да му съперничи

56

Анонимен

преди 7 години

По добре да сме мулти-етническа държава на втора скорост в ЕС и да работим чистачи на запада за 1000 евро заплата отколкото да мизерстваме като руснаци. Щом са ни сложили да сме мулти-етнически на втора скорост значи така трябва, такъв е животът, в Брюксел знаят най-добре какво е нужно за България и се опитват да ни помогнат, ЕС е най-доброто място за живот.

55

Анонимен

преди 7 години

Кире, интелектуалното ти ниво клони към нула. По-нелепи сравнения едва ли бих могъл да чуя от друг.

54

Анонимен

преди 7 години

Ами то се оказа, че дъщеря му е била по-съвестен човек от почти цялото политбюро, а човек който не ламти за власт, а има такава, е по-мразен и от най-долните "активни" борци. Аман от второразредни комсомолски и партийни активисти.

53

Анонимен

преди 7 години

Абе Дойче веле-що не напищете статия за принцовете на Демокрацията?И тях ги отглеждат с наши пари-само че мащабите са много по-големи!Бентлита,ферарита,плеймейтки и охрани,вилнеене по нощна София,демонстрации на богатство и ненаказуемост!Ама такива са ви опорните точки,все пак чичко Сорос за такива статии ви плаща!

52

Анонимен

преди 7 години

В ЕС един българин който работи на запад в кланица или оператор в сферата на чистотата живее 100 пъти по-добре отколкото в България или Русия. Правото да работим на запад в кланиците и оператори в чистотата на Запад ни го даде членството ни в ЕС. ЕС е най-прекрасното място за живот, членството на България в ЕС е най-прекрасното нещо което се е случвало някога на България.

51

Анонимен

преди 7 години

"Спомнeте си липсата на тоалетна хартия, опашките за всичко, излизането зад граница, жителството"При бай Тошо имаше опашки за тоалетна хартия а днес българина брои стотинките и смята дали ако си купи немски кучешки салам 99% химия ще му останат пари да си плати парното и тока а 3 милиона българи слугуват зад граница и мият улиците и тоалетните на новите господари.

50

Анонимен

преди 7 години

До 66И сега чакаме да го докажеш.

49

Анонимен

преди 7 години

Принцове... Правешки селянин неграмотен!