115

ali

преди 7 години

това да не е 3022 г. ????сега е 2017 г. - но признаци за такива възнаграждения няма ....

114

Анонимен

преди 7 години

Пламене, ти си един синдикалист, колкото Бойко Борисов е художник. Ти изобщо си нямаш идея от синдикална работа, само общи приказки и никаква работа. Я отиди на запад и виж как работят синдикатите и после ще си говорим.

113

:))

преди 7 години

Това какво ще рече? С коя африканска страна вече ще е сравним стандарта ни на живот през 2022г ?

112

Как да стане?

преди 7 години

То няма работа! Работещите ще вземат заплати поне някакви, а другите какво ще вземат? Откъде могат да намерят парите за това увеличение? Няма производство, корупцията се шири...ще потеглят нов заем ли?

111

Гробокопач

преди 7 години

Пламен Димитров? Хахахахахахаа, безгласна *** на управляващата каста, пуделче на Борисов, една стачка не може да направи като хората, от която Борисов да вдигне поне кръвното. На туй негово лафче, Тиквю, шъ му се усмихне, погали по *** и ще каже: "Добре, мойто момче..."

110

Мистър 100%

преди 7 години

....../КНСБ/ си поставя за цел до 2022 г. средната работна заплата да стане 1700 лв., а минималната - 800 лв....' Веселяци са тези от КНСБ-то, Ха,Ха. Живота ще стане по-добър когато стане по евтин,което няма как да стане в една прогнила монетарна система,оцеляваща благодарение на инфлацията. Инфлация означава поевтиняване на парите,израз на човешкият труд.Трудът ви става неплатен.Ако няма инфлация,работниците ще забогатеят и няма да работят за без пари.А работодателите ще обеднеят .

109

Беднотия

преди 7 години

Тоя "синдикалист" казва: "На 70 процента от българските работници и служители възнагражденията са под средната за страната работна заплата...."И как тогава изчислиха "средната" заплата, след като 70 % са под "изчислението"??Егати въздухарската история - пари си остава "***" дума в БГ. Точно като при социализЪма!

108

Анонимен

преди 7 години

Да ви преследват на всичките, дето окрадохте обикновения работник, политици, мафиоти,, бизнесмени, синдикати, да ви изсъхнат ръцете!

107

Анонимен

преди 7 години

Тогава един хляб ще струва 7 лева. Така че увеличението ще бъде изядено от инфлацията.

106

Анонимен

преди 7 години

Македония видяхте какво стана. Народът нахлу в парламента и ги спука от бой депутатите. Така се прави, иначе дебелият търбух в парламента няма да си мръдне пръста за раята. А наш Бочко пишеше уплашен коментари във фб. И как няма да е уплашен... Българите ще вземат да се събудят и тогава какво ще прави Бочката...

105

Анонимен

преди 7 години

Докога ще тъприм да ни се подиграват и да ни имат за роби, братя? кефи ви да си взимате 1000 лева заплатка и да казвате че ви е прекрасен живота?

104

Анонимен

преди 7 години

А до 4044 - 3000 лева заплата и 1600 лв. пенсия. Такива обещания мога да правя на всеки 10 мин.

103

Анонимен

преди 7 години

Единственото нещо, което ме радва от този ЕС е, че българските мутри - бизнесмени реват и се гърчат, че нямало работници. Ограбиха България, нарекоха се бизнесмени, хвърлят жълти стотинки на работниците и сега реват, че нямало работна ръка. Ами, запретвайте ръкави и почвайте да бачкате, щото няма кой да ви бачка вече за жълти стотинки.

102

Анонимен

преди 7 години

Само един Брайвик трябва с един сандък муниции да влезе на 4 май в парламента и всичко ще си дойде на мястото.

101

Анонимен

преди 7 години

и нека бъдеееее 1 виииииаприл! Нееее първи ама май сме:)))Шегобийците на Винету! Само сега само тук хайааххайх

100

X,Y,Z

преди 7 години

Факт е заплатите ще станат 1500 средна и 650 минимална,просто ще се изсветли сивия сектор който според НСИ е 33%,а по неофициални данни 50-60%,просто е, няма да вземате по-големи заплати,а работодателите ще бъдат заставени да не укриват осигуровки.В същото време чуждите фирми ще изместват българските.Затова,,великия БГ бизнИсмен,, ще трябва или да работи сам или да фалира(пожелавам им второто).Поради емиграцията и демографски срив икономиката ще се свие, преброяването на населението е през 2021

99

Анонимен

преди 7 години

А могат ли да кажат какви ще са цените на тока водата парното горивата храната газта? Няма ли тези заплати да са изядени от инфлацията? При всички положения ще са изядени. Още отсега започнаха да вдигат цените на водата искат с 10 % и тока газта вече наду цените на много неща а те щели да ни вдигат заплатите. Абе що ви не *** макята селянжърска ***!? Вие за *** ли ни имате?

98

Анонимен

преди 7 години

ахахах и литър бензин 4.5лв Пийте кока кола и се дръжте нормално

97

снайпера

преди 7 години

Намалете музиката, моля ви! Преди да ви изям.

96

Анонимен

преди 7 години

Те с тази коалиция ни разбиха детските мечти тия грабители...Тиквата, порноолигарха и сайдера в коалиция...Нямам думи!