224

до 280

преди 7 години

Естествено, че граничи с Дявола и Бога нали Путин им е господар, а ти как си добре ли надуваш дудуци на шороshките протести за един сандвич ха-ха-ха.

223

Белият Рицар

преди 7 години

Никаква разлика няма между, комунистите и талибаните. Все брадати терористи антихристи, искащи унищожението на християнството. Но няма да я бъде тая.Кръста винаги ще надделява над петолъчката със сърп и чук, и над полумесеца!!!

222

Анонимен

преди 7 години

Голям страх от някакви руснаци с мотори. Това са мотори бе, а не танкове, спокойно! Пуу... да ви... мишоци толерастични!

221

Анонимен

преди 7 години

Русия граничи с Бога, краваристан граничи с Мексико и се моли дебелака да нe ги направи на шиш кебап.

220

Анонимен

преди 7 години

Тази година с моторетките догодина с танковете към Берлин. Бог с нами.

219

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 262Блаженни веруещите! Ако с махането на един паметни изчезваше и простотията щеше да е добре! Не съм привърженик на паметника но той съвсем не е на пръв план! Целете се точно там където трябва а не избивайте детски комплекси с някакъв паметник който не би имал никакво значение ако ъ българската глава има малко мозък а не тесногръдие и животинска първичност!

218

Анонимен

преди 7 години

Произвеждали ракети,изтребители,калашници,а вземете един руски мотор направете ,че хората ги скасаха от бъзици.

217

Жириновски

преди 7 години

9 май наближава , а ентусиазъм нето . Плоха !

216

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 261На мен ми пречат. гнусните руски окупатори държали ни под съветско робство 45 години и избили стотици хиляди българи не са желани в БГ!

215

50 лева надник

преди 7 години

"...освирквани от протестъри от протестите срещу правителството на Пламен Орешарски..."Изкараха по 50 лева наркоманчетата. Ще пушат тревица една седмица.

214

Анонимен

преди 7 години

Абе какво сте се фанали за гушите за тотални глупости! Нека си идват вълците на Путин! Нито са агресивни нито искат да ни завземат "голямата и силна" държава ако въобще можем да претендираме че съществува! От близо 30 години сме онождани с нов "***" а преди беше друг! Продажниците не са българските мотористи а онези главуни у парламенто! Мислете те халваджии!

213

Анонимен

преди 7 години

До Хасан мустафа -Има нещо вярно , доказано е , преди 1878 г най -върлите османофили , след 1878 станали най - върлите русофили .

212

до 249

преди 7 години

Къде пише, че трябва да карат руски мотори ще карат американски ако искат за твое сведение в Русия има демокрация и всеки кара каквото може и си иска Това е все едно аз да те попитам защо НАСА си купува руски двигатели, защо не освиркате НАСА тогава. ? Ами излез от ЕС разходи се в останалия свят и ще намериш разлика то не е само да гледаш портрета на Меркел и да предлагаш да изгорим рокерите на клада или да ги затворим в затвора. 21 век излезте европейците от средновековието и ще разберете.

211

ДАНЧУ ЛЕЧКОФ

преди 7 години

БЪЛГАРИЯ Я ЛЪЖАТ, И КАРДАТ И УБИВАТ НЕИНИТЕ СОБСТВЕНИ ДЕПУТАТИ, И ВСИ ГРАДКСИ И '' ДЕРЖАВНИ'' ПОЛИТИЦИ .НЕ ВИ Е ВИНОВНА РОССИЯ , НЕ ВИ Е ВИНОВНА ЕВРОПА .ВИЕ СТЕ ПРОКЪЛНАТ НАРОД.ПРЕДЛАГАМ ОТЕДЕЛЯНЕ НА ВСИЧКИ ОБЩИНИ ОТ СОФИЙСКТО РОБСТВО.ПРЕДЛАГАМ СОФИИСКИЯ САНДЖАК ИЛИ ПАШАЛЪК ДА СИ ОСТАНЕ САМ САМИШЪК, МЕЖДУ ПЕРНИК, ВРАЦА И ИХТИМАНСКИЯ ПРОХОД.НЯМА ДА БЪДАТ РОБ НА КРАДЛИВА СОФИЯ.

210

Анонимен

преди 7 години

За морала на една нация, моята нация, чието оръжие се продава на едни от най- големите главорези в буквален и преносен смисъл в човешката история-ИДИЛ, мен ме е срам да коментирам.Ако имаше морал в това-моето общество, младите трябваше да протестират пред Парламента.Ако имаш морал в немското общество, през м.май трябваше да се снишават до тревата.

209

Анонимен

преди 7 години

Тука е европейска държава и всеки може да си кара моторетката, какво стана с оня войник дето преби детето в Сливен задето си играелo с една котка туй кажете.

208

Анонимен

преди 7 години

А изпратили вълците да плашат Корнелия задето изгонила руския консул Гергов.

207

Анонимен

преди 7 години

На кой пречат рокерите ами заврете се в някой пещера и живейте там никой няма да ви притеснява.

206

Анонимен

преди 7 години

"А протестърите къде са? Защо ги няма на снимката?"=================Спраскаха се и не са за снимки. Минаха години и днес те вече не са нито красиви, нито симпатични, нито чистоплътни.

205

Анонимен

преди 7 години

Това ли са фашистките практики за които Ердоган намекваше ?