29

Анонимен

преди 7 години

И ние сме с токова.

28

Анонимен

преди 7 години

До nkavrakovми защо не се намери някой от вас да издигнете този професор за кандидат държавен мъж, та да ни спаси най-накрая!

27

Анонимен

преди 7 години

До 0 - Значи ли,че ако конкуренцията е вмирисана,трябва да избираме...Вустройството на РБ няма опция (липсва) "не избираме никого"! На практика българинът опита и с цар, уви, не станахме царство! Може4 би смяташ, че анархията е добра опция?! Но не е известно да съществува като възможно държавно устройство.

26

naco

преди 7 години

Колко пъти да ПОВТАРЯМЕ?! България няма НУЖДА от другарят Бойко Борисов,а от РАБОТЕЩИ ИНСТИТУЦИИ!!! Но какво стана,ТОЙ ПАК е ТУК!?!?!? И нещо повече ,с него дойдоха и вече БЕЗ да се КРИЯТ,и СРАМУВАТ,поредната ШАЙКА от АГЕНТИ на ДС!? НАРОДЕ????

25

nkavrakov

преди 7 години

За съжаление драги сънародници профеоср Боян Дуранкев е прав.Бил съм негов студент и мога да споделя че човека е изключително интелигентен,с голям межународен опит по икономика и маркетинг.България е пред колапс.Според е крайно необходимо народа да се вдигне и да измете всички корумпирани депутати, цялото народно събрание заедно с Борисов.

24

Анонимен

преди 7 години

До обективен, който написа:Не мога да проумея как е възможно точно тези двамата да ни управляват вече десет години и ние да си траем.Ние не си траем, избираме ги! Избираме ги, защото конкуренцията се състои от зли престъпници, които не искаме да ни яхат!

23

ОН СКАЗАЛЬ

преди 7 години

До И какво? РОБИ НА ВАС ВИ ТРЯБВА НЕ ХЕРКУЛЕС А С П А Р Т А К

22

9689

преди 7 години

Тези двамата са едни от най-големите престъпници на прехода.

21

Путин

преди 7 години

Карл Маркс и Фридрих Енгелс

20

БАБА КУНА

преди 7 години

РАНО ИЛИ КЪСНО БОКО И ЦВЪКИ ЩЕ СИ ПОЛУЧАТ ЗАСЛУЖЕНОТО И ЩЕ ВЛЯЗАТ В ЗАТВОРА. САМО ТРЯБВА КОРУМПИРАНАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА ДА БЪДЕ РЕФОРМИРАНА И ДА СТАНЕ НАИСТИНА НЕЗАВИСИМА. РУМЪНИЯ ПОКАЗА КАК СЕ ПРАВИ ТОВА.

19

Анонимен

преди 7 години

ОТНОВО ТИКВИ НА ХОРИЗОНТА - ЗАПОЧНА СЕ ¡!!!!!!!!!!!!

18

обективен

преди 7 години

Срамувам се от тези двамата.Не мога да проумея как е възможно точно тези двамата да ни управляват вече десет години и ние да си траем.Сигурен съм че няма африканска държава ,начело на която да са пожарникар и физкултурник.Това ли са най-подходящите хора бе ,братя?До кога и защо търпим да ни управляват някакви невежи и неграмотни хора?

17

Хитър Петър

преди 7 години

Пожарникарят отново ви излъга, но сами сте си виновни, че все му се връзвате. Това е така, защото сте балъци, не защото Борисов или БСП са ви виновни. Има по-добри от БСП и ГЕРБ и добро утро, ако сега го научавате това.

16

до 20

преди 7 години

Туй няма стане бра, на 4.5.2017 сме на паша!

15

Три пъти

преди 7 години

Само се чудя как три пъти правиш едно и също и очакваш различен резултат.Не, брато - същото ще е - свинетки, заеми , високи цени, беднотия, хаос в болниците, тук таме някой ще даде фира(кръсти се да не станеш неволна жертва), малко наводнени -компенсирани с безплатни погребения, малко изгорени (и за тях опелото е без пари).Те така.

14

ад без край

преди 7 години

Тези експерти ги финасират чужди държави и олигарси за да манипулират обществото,видите ли БиБи е херой демек ни подготвят за нови глоби,данъци,заплахи,иземване на права,а хората в същото бягат под натиск от държава и мафия и рано или късно ще останат само робите!

13

ЗАКОН-СЪД-ЗАТВОР

преди 7 години

Тия индивиди на снимката нищо общо нямат с Българщината.......до КОГА ще им позволим да ни мачкат,да ни убиват....27 години лъжи,измами,обещания а агонията на бедното и изчезващото се стадо продължава с пълна сила.......трябва да се сглоби бесило насред жълтите павета и националните предатели да си получат заслуженото си.....ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА от сега на старото-новото крадливо и корумпирано правителство на Асвалт паша

12

Анонимен

преди 7 години

Този дуранкев е за освидетелстване! И кой ще плаща ергенски данък? бабите и дедовците оти младите отдавна забегнаха. Те точно @амунджите не плащат за нищо!

11

Анонимен

преди 7 години

Отмениха парламентарния контрол, гласуваха си незамразяване на деп.заплати - и това в първия ден на новия парламентБеееееееееееее, офтси ***. Стрижииииииииииии

10

Огнян Минчев - цитат

преди 7 години

Огнян Минчев - цитат Има три непреодолими препятсвия пред новия кабинет "Борисов 3" и те са: 1.Пословична некадърност.2.Некомпетентност .3.Връзкарство и рушветчийство.