34

селянин

преди 7 години

Стигъ с таа софее бе, софее тъ софее. Кой *** интересувъ зъ софее.

33

Анонимен

преди 7 години

Проблема е, че пожарникар и физкултурник последните 15 години ни определят живота. Нищо против професиите но за да не се претупва София трябва са се развива живота в провинцията. Само обещания и нищо. Хората са оставили къщи с дворчета, чист въздух и спокойствие за да преживяват някак си в София. Бай Тошо колкото и да не го харесвах имаше правилна политика, създаваше работа. Рапона да е казал нещо за икономика или сел.стопанство? Крадене до дупка и после ще избяга. Не може неук човек да ни прави

32

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 30Е нали за да се построят нови улици или да се разширят стари, трябва да се бутнат блоковете които настроиха като за последно.Докато можеш да си купиш кола на цената на среден клас колело, така ще бъде.

31

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 28Това което описвате е следствие от меркелтизма! Спомняте ли си в началото на кризата 2008г танте меркел даваше по 5000 евра да си сменят немците бензиновите автомобили с дизелови. Сега ще им ги забранят - или както казваше известен производител в САЩ :Никой не ви задължава да ползвате нашите продукти - достатъчно е да си ги купите!

30

Анонимен

преди 7 години

Хора, за пореден път- не е скъп градския транспорт - ниски са ви заплатите!

29

Анонимен

преди 7 години

Мразя софия но се принуждавам да минавам от там за самолета.

28

Анонимен

преди 7 години

Еййййй, много фрост народ тук. Ксл с лекота решават проблема, да се вдигат таксите и данъците. А никой не иска да каже, че ограбването на българина продължава, най-беден се държи в ЕС, налагат му такси и данъци с които не се талаша нищо, задълбочава се бедността. 3 милиона едвам оцеляват, още 3 се крепят някак си. Ако имаме един среден европейски стандарт, ако има умни хора в СО а не крадльовци и ментарджии, ще е друго.Кметицата учителка???Какво разбира от градоустройство? Нищо но забогатя много

27

Анонимен

преди 7 години

Автомобилите се увеличават, защото и жителите на София се увеличават. Няма как цяла България да се нанесе в София и автомобилите да са бройката от преди 20 години!Освен да въведат отново Софийско жителство, който иска в София получава жителство само ако подпише документ, че няма да използва автомобил.

26

до 32 Гражданин

преди 7 години

Това е така защото ограбените пари на България се въртят в София.

25

питанката

преди 7 години

проблемът е решен в Амстердам, питайте тях. Тежки данъци за колите, всички са на колелета и няма паркирани по 100 автомобила на тясната уличка. Ако нямаш гараж или платено паркомясто, ти "режат главата от кръста" с глоби и данъци. Ние пак се опитваме да открием топлата вода и сме почнали "отзад - напред"

24

Гражданин

преди 7 години

Докато не се въведе отново "софийско жителство" или нещо подобно, това ще е положението. Не може половината от населението на България да живее точно в София. А има къде по-красиви и уредени градове от София...

23

Анонимен

преди 7 години

Абе до кога ще ми разваляте сутрешното кафе с инфо за тоя скапан град ?. Ай сик тир...

22

Анонимен

преди 7 години

Никъде не прочетох, че планират разширяване на улиците или изграждане на нови!Застрояването последните години особено из кварталите е огромно, но няма нито една построена нова улица или разширена стара!Вместо да издават безразборно разрешителни да вземат и да си свършат поне малка част от работата, а именно планиране и изследване преди да дадат нови разрешителни за строежи, а не да обявяват безмислени мерки.

21

...

преди 7 години

хората ще слязат от колите, когато оправите градския транспорт

20

Анонимен

преди 7 години

От тази година в Германия ограничават дизелите. И немецът какво, ще го закара в някоя автокъща за да ни го пробутат на нас. Ех какви голфове и баварци ще караме на нафта! А шопите освен противогази, друго не мога да им препоръчам.

19

Анонимен

преди 7 години

Не са проблема колите а организацията на живот. Строи се сграда до сграда, без гаражи и паркоместа, важното е келепира. Колко места в София бяха решени за подземни паркинги и кво стана, на тяхно място се построиха хотели и бизнесагради. На мястото на старата Градска библиотека щеше да има паркинг на 5 етажа. Софиянски го отмени и построиха хотел. И на още колко места така. А кметичката само забрани и такси, да се събират пари за да ги крадат герберугите от СО. С тази смотана даскалица това ще е.

18

Анонимен

преди 7 години

Увеличавайте още цената на билетчето. Направете го два лева и тогава ще видите що е регистрация на коли :D

17

сминдух енд чесън

преди 7 години

Безмислена администрация и безумно скъп градски транспорт .

16

анонимен

преди 7 години

Тротоарите в София са задръстени от коли, но хиляди гаражи са превърнати в магазинчета, фризьорски салони и т.н. Просто ги направете гаражи отново.

15

Осмофевруарец

преди 7 години

Ей ти, с двете и повече коли, дето си ги купил без идея къде ще ги държиш, ами си ги подредил пред панелката и няма от къде да минат пешеходците, искам да те питам и у вас ли така си купуваш по 2-3 кухни?!