96

Киро Тупана(комуняга

преди 7 години

Кире, защо да вкарваме Жан в затвора? Ти забрави ли ? Нямаше хляб, нямаше луканка ..... купони ???? И изведнъж доде чичи ваньо и опа всичко се появи, е ко праим сега? знам адаш ти ни пробваш акъла .....

95

Анонимен

преди 7 години

Хаха,сещам се едно съобщение на Борисов, как му се обадил Тръмп след като станал президент.Личи му че е бил охранител на Тодор Живков:)))

94

Последни новини

преди 7 години

Тия герберасти бая са крали от магистралите!

93

Анонимен

преди 7 години

Главния *** и циркаджия отново се изказва неподготвен.Той и неговата цаца са главни защитници на мафията и олигарсите и затова няма осъден политик мафиот и олигарх.Те излизат на сцената само кагато трябва да бъде разчистена конкуренцията и да се открадне бизнеса на конкурент или да се накаже някой непослушен! Всичко е цирк пародия и подигравка с търпеливия народец!Но народа е доволен и продължава да ги избира!?

92

Унуфри

преди 7 години

"Разследването" е прах в очите, клапан за изпускане на обществено напрежение. То е едно НИЩО ! Няколко дни шум по медийте и толкова ! Никой властимащ не е ОСЪДЕН. Дори селската мутра-кмет Ценко ще бъде оправдан.Помнете ми думата !Прокуратурата е като ония пишман домакини дето все "готвят" и накрая поръчват фаст фууд по телефона.

91

Анонимен

преди 7 години

Един ден ще почукат и *** твоята врата,крадлива ***! Ако някой не ги е изпреварил и решил проблема по друг начин.

90

Боко Тиквата

преди 7 години

Бой по всички... без мене!

89

СРЕТАН ЙОСИЧ

преди 7 години

КАЗА ЯСНО: БОЙКО ВЗЕ ПАРИТЕ

88

Анонимен

преди 7 години

Боко Тиквата трябваше да влезе в затвора само заради записите в Банкя и с Мишо бирата!Да не говорим за записите с каките, с назначението на свои хора в митниците...!

87

До Поздрав

преди 7 години

Ти гледай новините колко сте крали от пътища, обществени поръчки, Нек и т.н.! ЛилитУ се чуди как да оправдае кражбите!

86

Анонимен

преди 7 години

Когато видя Борисов и Цветанов в затвора, тогава ще повярвам, че прокуратурата работи.Ама няма как да стане, защото Главният прокурор е назначен лично от Борисов.

85

ГЕРБ НЯМА КАЧЕСТВЕНИ

преди 7 години

КАДРИ И ИСКА ТАКИВА ОТ БСП

84

Анонимен

преди 7 години

Да си назначиш главен прокурор и да му диктуваш в слушалката, а сетне да му ръкопляскаш ... безценно. А румънците се питат същевременно от какво разследване толкова го е страх българския премиер, че сам си назначава прокурор на който може да "разчита" на 100%. ? То бива наглост и бруталии, ама това минава вече всякакви граници.

83

Поздрав

преди 7 години

Как сте, червенушки?Хапете ли, хапете ли за последно, че ви разбиват последните червени олигархични крепости?Хехе, майтапя се бе! Как ще хапете, като ви избиха зъбките вече, хехехе!

82

До по-надолу

преди 7 години

От централата на Герб ги учат как да си помпат плюсчета! Ама и дори срама нямат, че бие на очи, поне да погледнат другите коментари колко имат максимум!:))

81

Анонимен

преди 7 години

НЕ СЕ НАКАЗВА ТОЗИ,КОЙТО ЯДЕ ЗЕЛНИКАНАКАЗВА СЕ КОЙТО МУ ГО ДАВА

80

Психиатър

преди 7 години

Василев, прибирай се при Киро след малко ще минавам на визитация и до 13 часа да сте си глътнали хапчетата!

79

Анонимен

преди 7 години

Да се събудя и да чуя,че тебе те разследват.Това е румънския модел.

78

Анонимен

преди 7 години

Ако не е Путин,ще е Орешарски и обратно;)Тези двамата са най влиятелните люде по света и на балканите.Единия слага американските президенти.Другия все още движи икономиката ни.Бойко а ти какво си?

77

шматка

преди 7 години

Това е българският моделРумънския е когато се събудиш да чуеш кого са вкарали в затвора