105

юрааа

преди 7 години

Интересно Кой ще гонят с тия Китайски Бракми ? Тях си ли ? Щот Те са бракониерите и разбойниците и те си прекарват имигрантите ?? Китайските консерви, хем са скъпи, хем ще паднат за 3 години и после Хоп ... Нова Далаверка таман преди изборите! Ще ви черпят пак 3 кебапчета и една бира да им гласуват пак ??!! Хаха еххх Лесен народ лесееен !

104

юбералес

преди 7 години

До Анонимен 96В момента в Ловеч правят един монтаж. Нищо повече. Автомобилостроене се започва с разработка на собствен двигател. От СИВ не ни разрешиха да купим лиценза (вамо-варна) на Перкинс за автомобили, а само мотокарния вариант( бавнооборотен). Така ни натикаха в мотокаростроенето и ни отклониха елегантно от автомобилостроенето.

103

ехаа

преди 7 години

да не забравяме че герб са милиционерска партия! явно и те не го забравят! милиционер веднъж - милиционер за цял живот.

102

Анонимен

преди 7 години

Специално на Гришата, откак ги няма Гоце и Нора, като цяло не му е лесно. Оставиха го сам да се оправя и виждаш докъде я докара.

101

Анонимен

преди 7 години

Аман от мързеливи хора пишещи се за журналисти !

100

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 104да за белите страни е така,нотук с тези,които си избираме не 1 завод за коли ,а10 да имаме същите ще сме.Както и в енегетиката не 1 , а10 АЕЦ дълги и късиинкасатори няма да намалят тока.За горивата тоже.

99

Анонимен

преди 7 години

За 30 млн. ще се купят 290 джипа, демек всеки ще струва по 103 500лв, за тия пари може дас е вземат доста по-скъпии качествени коли, но явно сега ще се направи една голяма кражба и далавера с Литекс.

98

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНе съм казал, че нямат традиции от преди СССР, казах, че СССР им предоставя тази възможност да се специализират в автомобилопроизводството. Всички знаем, че Шкодо е създадена в началото на 20 век, но ако СССР коже НЕ, и господ да си няма да ти потръгне производстовот на автомобили, когато съществуваше СИВ. Затова по полека с оплюването на българските производители. Не им е никак лесно.

97

Крум

преди 7 години

До 7+Стига с тези 100 000 лева бе! Предложената обща цена от Българска автомобилна индустрия е 11 000 000, заедно с всичкото допълнително специализирано оборудване (компютри, принтери, системи за автоматична идентификация на регистрационните номера, терта радиотерминали, светлинна сигнализация и др.). Ако можеш да смяташ, ще видиш, че "авторката" на материала е увеличила повече от два пъти действително предложената цена.

96

ура

преди 7 години

после чакайте пенсии - хаха я пийнете малко уранова бира и не я мислете. Края ще дойде бързо!

95

ура

преди 7 години

Стандартна Българска VIP милиционерска далавера. Фифти-Фифти! 50% за гербажиския клан , 20% за завода и 30% за Гриша Ганчев.

94

Анонимен

преди 7 години

поръчката е голяма и доставчика прави отстъпказначи "големият дувар"продава тези коли за около120 бинки. на пазара.брейй...тцъ...тцъ.!

93

Анонимен

преди 7 години

Продължение на 96Единственният ни шанс е да се закачим за някой производител на автомобили и по този начин да създадем автомобилна индустрия и в България. За сравнение, страни, в които се произвеждат автамобили и8или части за тях имат много по висок стандарт на живот от страни, в които няма автомобилостроителство и8или производство на части за тях. Недоумявам негативизма в пишещите тук. Нима искате да изнесем национален капитал за друга страна, като купим автомобил, произведени/сглобени другаде

92

Анонимен

преди 7 години

Чехите имат традиции още отпреди да ги налази СССР.

91

Анонимен

преди 7 години

ОСТАВКА

90

Анонимен

преди 7 години

Продължение на 96След това СССР предоставя възможност на Чехословакия да се специализира в автомобилопроизводството и за всички ни е видно къде са сега Чехия. Страна като България ще започне със сглобяване на автомобили, защото е много трудно да започне да налага изцяло собствено произведен автамабил. Мислиште ли, че германските, френските, италианските, турските и азиатски производители ще ни оставят да успеем в подобно начинание.

89

7+

преди 7 години

Как да разбирам това, че германците подаряват 12 за 807000 лв, тоест 67 250 лв, а ние ще ги купуваме за по мин. 100 000 лв на кола ???

88

Анонимен

преди 7 години

А ясно ли е за точно кой модел става въпрос, тъй като Great Wall има доста модели ? Не сравнявайте цените от сайта им, може и модела който са предложили да не се сглобява още в България.

87

Анонимен

преди 7 години

След 4 години тоест края на Мангата ще има да връщат доста пари дето са си ги присвоили като Тодор Живков после ''куче влаче рейс Фараони , Пирамиди''

86

Благо

преди 7 години

До АнонименТи чувал ли си нещо за гаранция, анонимен приятелю. Знаеш ли, че част от цената не се плаща на продавача, докато не изтече периода, в който автомобилите са в гаранция? Или просто си пишеш така?