14

жената мъж

преди 7 години

Ако жената мъж(***) е и мъж да подаде оставка сега след тежката загуба на БСП на изборите, така както преди направи Бойко, а сега веднага след изборите направиха Радан и Лукарски и други доблестни мъже. Ако ли пък не го направи, БСП я очаква следващата 13 поредна изборна загуба от ГЕРБ, този път още по-съкрушителна.

13

Курнелия нагла

преди 7 години

Мале, мале, БСП щели да се борят с паралелната държава - ами тя цялата е в редиците на БСП, бе Курнелио. Около теб ли са Г.Гергов(свинарят), Кирчо Добрев(хванат на границата 1996г. с куфарче с долари), Р.Овчаров(дългият инкасатор), Бригадир Аспарухов(милионер пенсионер), ***(милионерка), Весела Лечева и много други другари-милионери и мошеници. Няма такава наглост

12

Анонимен

преди 7 години

Когато за трети път си поръчаш печена тиква по банкянски,защо си мислите,че ще ви донесат този път шницел по виенски?Не,пак тиква ще си хапвате.

11

Анонимен

преди 7 години

Ура-а-а-аЩе има съвещание КСНС за раждаемостта. По-глупаво нещо трудно може да бъде измислено

10

Зозо

преди 7 години

Курнелиоооо, осъзнай са ***, изборите минаха! Загуби! Търси пари да връщаш на тези дето платиха предизборните ти изпълнения! Те няма да ти ги опростят.Дерзай!

9

Анонимен

преди 7 години

Г-н Зарков е за психотест

8

Анонимен

преди 7 години

Корни няма значение,ние си харесахме Тиквуня и Цвъки,обичам тяхната мерена реч да гали ухото ми като къдрава магистрала.Само оня образ м.Бийн Елдорадото ми липсва за да е кефа завършен

7

Анонимен

преди 7 години

Той пък бил одобрил идеята, но запазил правото сам да реши кога да насрочи заседанията.генералът с ушaнка козирува и изпълнява. Противно човече.

6

Анонимен

преди 7 години

Радев е добре дресиран руско-червен пудел и изпълнява научените команди.

5

Анонимен

преди 7 години

По принцип, един милионер социалист би трябвало да вади очите на собствените си симпатизанти, най-вече.Да отидеш на среща с избиратели с луксозна кола по принцип е кофти идея, ама, ако си социалист, е още по-зле.Късмет за Корни е, че нашите каскети са такива лапнишарани, че дори това преглъщат, само и само да им обещае 10 лева по-висока пенсия.

4

Анонимен

преди 7 години

Корнелия милионерка ти вади очите,но Бойко милиардера само те радва и му се възхищаваш ***.

3

Курнелия-милионерка

преди 7 години

През 1998г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи. Ако Д. Благоев ги види от някъде ще се обърне в гроба

2

Анонимен

преди 7 години

Това е самата истина.И за да не им гледаме простотиите дори на парламентарния контрол забраниха на БНТ да го излъчва по канал 1.Това е демокрация по герберски.

1

Г-жа Решетникова

преди 7 години

Нещата, дето ги рисува ***(другарката Решетникова) трябваше да ги постигнем още на 10 конгрес на БКП(1968 г.). Пфу не успяхме, защо ли? А сега ще ги постигнем,а дано ама надали! Има ли още хора(освен електората на БСП, предимно възрастни хора жертви на телефонни и политически измами ), които да вярват още на г-жа Лъжа ? Има събрани пари за изхарчване в държавата ,това поне червените го умеят добре. Ще допуснем ли комунистите за пореден път да съсипят държавата ?