8

Анонимен

преди 7 години

Медицината много напредна и ние не знаем какво е детска смъртност. Само до преди 100 години една трета от децата са умирали. Почти не е имало семейство, в което да не е починало дете.

7

Анонимен

преди 7 години

Айде сега, хрисими и мили лекари! Не спомагате ли активно за провала на училището, като ежедневно давате фалшиви бележки на ученици? Те с какво ви изнудват? Че са ви бройка.

6

Чудни чудеса...

преди 7 години

Как един родител ще се чувства невинен ако детето му заболее, не дай си , почине от някаква нелепа зараза, защото е решил, че не му е нужна имунизация?!? Спестявайки си ваксини в детска възраст се носи риск за цял живот за напред, но и да вземеш неистински документ за неизвършена имунизация е направо престъпление, в глобалния свят, в който живеем.

5

Анонимен

преди 7 години

До Аз 7-----------------------------Ама защо заплашваш ЛЛ. Какво е виновен той!Заплашвай държавата! Подпиши една декларация,че се отказваш от ваксини и от безплатно здравеопазване и си готов!

4

Аз

преди 7 години

Държавата не дава друг избор на родителите, много ясно, че ще заплашват ЛЛ, след като това е единственият избор. Моето дете също не е ваксинирано.

3

Анонимен

преди 7 години

До 1 Рядко се появяват болестите, защото има ваксини!Ако те барне хепатит Б и след това хронифицира, ще те питам каква песен ще пееш.

2

Коко

преди 7 години

До ГалинТи ваксиниран ли си ?

1

Анонимен

преди 7 години

"С това на практика реално ваксинираните са по-малко от действителния им брой."Къртите мивки с езиковите си умения просто :D