77

Анонимен

преди 7 години

Искам някой да ми каже,как след като знаем тези хора какви са,как ни лъжат,как ни ограбват и манипулират.Как ни докараха до положение да сме най-бедни в ЕС,как съсипаха всичко,защо бе хора,защо ние пак ги избрахме?Нима толкова сме заспали,нима няма вече свестни хора в тая България.Как може животът ни 25 години да се определя от едни и същи престъпници.Прости ли сме,уморихме ли се вече,не ни ли пука че ни правят на ***?????????????????????????????

76

Анонимен

преди 7 години

Наместиха се! Не мога да ги гледам! Не само кандидат Правителството! Целият парла мент!

75

До 89 хм...

преди 7 години

Ти още ли не си разбрал резултатът от изборите? Народът НЕ гласува за промяна!

74

герп

преди 7 години

същата простотия и същата мизерия.

73

Анонимен

преди 7 години

Дебел ,лъжлив, крадлив, еднокнижен.

72

Анонимен

преди 7 години

89 Е как беее..нали го чу Тиквата оня ден : Аз виждате не съм Ердоган- дадох им възможност да управляват, но те не поискаха. "А що си подаваш оставката заради едни президентски избори, бе/ Защото знаеш че няколко милиона пак ще отидат за избори и знаеш че Овцетъе пак ще гласуват за теб, а това значи да си направиш реклама отново..пардон да си надуеш ЕГОТО...то е едно и също впрочем май.Такъв нарцистичен *** няма никъде по света!Що

71

до 77

преди 7 години

По царско време е било Министерство на войната! При Тошо в Бойния устав на СВ основния вид бойни действия бе настъплението. При перестройката забраниха вече да се пее ,,Виж от запад се надига тъмна вражеска вълна.....''.

70

хм....

преди 7 години

Къде е промяната за която народа гласува ? Защото не се вижда такава .Това правителство ще е временно.

69

Анонимен

преди 7 години

Предните мандати 3-4 дни след изборите вече се наместваха в кабинета, багерите на полуамбреаж и тръгват да ровят субсидии, навсякъде кипи пара и комсомолски трудов ентусиазъм.Сега какво чакат? Сигурно 1 май щото са БКП и са работници, Гергьовден, че са бойци или най вече 24, че са културни.Може и 9 юни да чакат!

68

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

До Не сам поетПак е пролет !Нов бостан !А, народът все е-ееее *** ... бан ! :)

67

Анонимен

преди 7 години

Както казваше Слави Трифонов на Сашо Диков в едно култово интервю: "Има 3 гряха- Парите, Властта и Славата. Много хора не знаят как да се справят с това!"Голям!

66

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Нема да ревете !Сами си поръчахте още от същото. Сега ще търпите и ще мълчите !Имат право да говорят само онези, които гласуваха против мафията ГЕРБ и присъдружните и организации.

65

Не сам поет

преди 7 години

Пак е пролет!Нов бостан!А народа все е-еее .... обран!

64

Анонимен

преди 7 години

Хайде по-бързо вече да правят правителство, че виждате какво става! Спряха всички строежи, един километър път не е построен, нито поправен, уволниха кадърните хора навсякъде из държавата, смениха ги с послушковци, външната политика е замряла, направо ни изолират вече, срещу бежанската криза нищо, абсолютно нищо не се предприема, фирмите задлъжняват, газ, ток, вода - всичко се вдига с двуцифрени проценти..Хората искат час по скоро стабилно правителство на Бойко Борисов!

63

Анонимен

преди 7 години

Защо преди изборите не показваха Прасимир Каракачанов в цял ръст?! Сега постоянно ни натрапват мъжествената му походка, когато отива на преговори! Едни мощни бутове и ония 2 /две/ *** вървят край него кротки, кротки и притихнали от възможността за изява....

62

Щерев

преди 7 години

СТРУКТОРА=ЛАПАЧКА

61

Анонимен

преди 7 години

от 71 Оп..грешка..Мавъра има само 900 милиона! Сори...

60

Динко от Ямбол

преди 7 години

Само забележете...Министерство на отбраната!!! А защо не Военно министерство, а на отбраната? Ясно е защо...ще се отбраняваме,уж...! Българийооооо, затриха те продажниците,за една шепа жълтици те затриха! Ето тези,същите от снимката!

59

Анонимен

преди 7 години

до 69 Върбане..е как нищо не се промени у нас при тия 9 герберастки години власт? увеличиха ни се доходите с 30%, но за сметка на това стоките и услугите с 40 %.

58

Анонимен

преди 7 години

Патриотите въобще не знаят за какво са там и се въртят като болни шилета! Нищо не могат, освен да говорят празни брътвежи, но сега ги изкараха на дансинга да се потят и да лъсне всичкият им фалш - като подкрепят тиквите по които плюха и като лъсне некадърността им. Паравана РБ го няма и са дибидюс на показ. Остава заплатите, субсидията и бизнеса на Симеонов. Ще хрупне от оградата, в мотела ще настанят 50 командировани за 30 лева на ден от хазната и пей мандат.....