8

zeus

преди 7 години

Сега е момента да предложим на макетата да се присъединят обратно към майка България, с което автоматично ще влязат в ЕС и НАТО. В началото ще се дърпат малко, ама като усетят албанския *** бързо ще приемат.

7

Анонимен

преди 7 години

Пълни глупости! Кел ше го дирят при татариве! Цяла Източна Македония е празна. Всичо е в Шкупи. Ще се върнат обратно.

6

Анонимен

преди 7 години

Неща никви *** от македонско потекло аз.Динко да се преселва натам

5

българина

преди 7 години

На всички българи да им е ясно ес е имагинерно понятие то обслужва само и единствено корпоративни интереси. Завода в ловеч го затвориха защото нещо си с колите а фв измами целия свят но затворен завод няма. Карат ни да купуваме прахосмукачки до 1600 в, обаче не забраняват на коцерните да продават немски коли по 700 кс нали? Това лицемерие трябва да спре. Ес вече е гаризал балканите на турция. Това вече е ясно продадоха ни тези дни

4

смЕх

преди 7 години

Все си мисля, че шиптърите си играят с огъня и много малко им трЕбва за да настъпят мотиката няма да ги спасят ни НАТО , ни ЕС западняците разбраха по трудния начин, че с такива има само едно решение.

3

БЪЛГАРСКИЙ

преди 7 години

насочатмного е една дума според Петя...d; СССР с подкрепата на сърбите създадоха македонците като етнос. Да си ходят в сърбия сега....

2

Мекодон Велики

преди 7 години

Как бе нали земите на македония са от Адриатика до Токио !

1

Циник

преди 7 години

Мръсните сърбомански македонци - да се насочат към Сърбия! Нали ни мразят и в че*рвата! Или искат паспорт от Евросъюза?Утре ще речат да правят македонска автономия в кюстендилско е Рила!Таралеж в ***!