111

Абе,

преди 7 години

Като става дума за патрЕотите,се сетих за Сидеров.Де го този сладур?Изкара един щастлив рожден ден в елитната компания на ГЕРБи отново потъна в трета глуха,където го натикаха неговите ортаци.Горкият той,изобщо не си дава сметка,че сам си свали главата и след време Парламентът ще го гледа как плаче в градинката пред Алма Матер.Предаде най-верните си и компетентни хора,за да получи малко внимание от Симеонов и Каракачанов.В замяна стана бъдещ политически труп.

110

Борософ Подрисофф

преди 7 години

До *** наглаАбе ти не разбра ли, че Гергов го.нема веке.За разлика от Боко Милярдера, Цвъки Апартамента, Свинетка Милйорнерка, Картофка Милйорнерка и други ГЕПаджии.

109

Щерев

преди 7 години

Дали някой може да направи разлика между бесепари, гробари, патриотари и тем подобна ***?!Та те всинца са от едно котило, закърмени в лапачество на гърба на "умният" български избирател, който винаги намира на кого да връчи партийните субсидии.

108

Анонимен

преди 7 години

Да го разсипят,бе.Тоя народ друго и не заслужава.Щом пак си ги избра.

107

Комунист Боко

преди 7 години

До *** до 56То ***, ако бяха свестни БОКО щеше да е добър избор. *** кат го гледам къв е из.род все повече намразвам комунистите.

106

Анонимен

преди 7 години

Винету заедно с патриотите или по точно казано мафиотитеще ни дорасипят.

105

Т.Живков

преди 7 години

Права си,но и ти да си на власт дървото ще е същото.Причината-,,Пари има но не за всички.''Само Терминал2.

104

Биби Добродушкото

преди 7 години

До АнонименКазваш, че Борисов имал излъчване на нечестен човек, за ралика от Нинова, но аз не съм съгласен с теб. Независимо, че е *** и долен лъжец и крадец, а също и убиец, Борисов вдъхва доверие и има излъчване на порядъчен и добродушен. Това е доста кофти, след като го знаем що за л.ай.но е, но е ФАКТ.

103

Циник до 115

преди 7 години

...и кво? Затова да ръгна да избирам БСП ли?Я пак си помисли!

102

Злобата

преди 7 години

До Станой от АхелойТова е реторикята, която наложи в политическия живот Борисов.И това стана практика в отношенията дори и на хората.Насажданата злоба между нас ще се развива и увеличава, благодарение на примера на Вожда.Това е.ФАКТ.

101

Анонимен

преди 7 години

Здрасти и добрютро! Греб отдавна предадоха народа и му одраха кожата, а патриотарите са на път да го сторят, щом се съюзиха с обирниците.

100

Комуниста Борисов

преди 7 години

До *** до 30Типичен *** е Тиквонии Подрисофф, който още си къта книжкатя ня БКП.ФАКТ.

99

Бандит Подрисофф

преди 7 години

До ПетърВсички отявлени комунисти са престъпници, така е.Начело с Борисов, който го осъди международен съд за Убииството на Чакъра. Прокуратурата не подновява делото тук, каквато е присъдата нарочно.В този смисъл от загубата на БСП на изборите най спечелилия е Боко, щото иначе трябваше да отговаря пред закона за престъпленията си.

98

Долни ГЕПаджии

преди 7 години

До vahОт осем години сме в перманентна криза, създадена от управлението на ГЕРБ-КОМУНИСТИ - така е. Трудно вдяват хората, че истинските мръсни комунисти са ГЕПаджиите.

97

Гербрастите ограбиха

преди 7 години

До Анонимен Герберастите ограбиха държавата и народа и използваха всички облаги два мандата, сега се точат за още. Започнаха с милярд и 1/2 откраднато от здравната каса, услади им се , продължиха със заеми, после четири милярда от КТБ, тропосани на наш гръб. Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Борисов стана милярдер, Цецко - стотник милионер, Павлова- също.Затова сме най- бедни в ЕС.

96

Анонимен

преди 7 години

До ЗЛА ПРОКОБНИЦА?ами как да са оптимистично настроени,като им увеличават сметките,не им увеличават пенсиите,по селата са ограбвани и т.н.?

95

Циник до 107

преди 7 години

Казах го и преди! Няма друга партия в България! *** никога не са си тръгвали!Нароиха УЖразлични партии....но такива няма!

94

ГЕРБ=БКП

преди 7 години

До Щерю Гепаджиите са най-върлите комунисти, предимно от шесто управление- политическата полиция на БКП.Какво ме баламосваш - по малкото зло. Ааа, ако си от тях , то за теб даже ще е добро, ама на наш гръб.

93

Относно Комунягите

преди 7 години

До *** Когато на комунистите им стана ясно, че комунизма е невъзможен, те решиха да създадат котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БКП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България под названието ГЕРБ. Конструктор на формацията беше Първанов, а изпълнител - Б Борисов.

92

ЗЛА ПРОКОБНИЦА?

преди 7 години

К.НИнова с нейните ПОСТОЯННИ негативни,агресивни ПРЕДВИЖДАНИЯ се превръща наистина в много неприятен, кавгаджийски настроен човек: КАК ще бъде градивна, конструктивна,като тя ВИНАГИ АПРИОРИ говори за РАЗПАД,КРАХ на всичко.Ако е в някакво учреждение ще я УВОЛНЯТ СВЕТКАВИЧНО за НЕГАТИВИЗЪМ и че НИЩО не допринася за УСПЕХА и МОТИВАЦИЯТА.Ако така смятат и всички депутати от БСП да бъдат ДЕСТРУКТИВНИ,то ПРЕЗИДЕНТЪТ Радев да вземе отношение:има ли някой в парламента толкова ДЕСТРУКТИВЕН.Да се осъзна