43

Анонимен

преди 7 години

До КОМУНИСТКомунизъм нямаше, това беше опит за социализъм, планова икономика и държавен капитализъм - единствен капиталист беше държавата, а хората и работеха. При всичките си недостатъци тази система постигна забележителни успехи най-вече в това, че създаде работеща икономика, народът не мизерстваше както днес. Сега няма икономика, сега е много по зле от тогава, и дума не може да става за сравнение, сега при евероатлантизма и ЕС българския народ мизерства а България загива.

42

Анонимен

преди 7 години

Двегодишно дете умря от глад в Ловеч. Детето е починало на прага на болницата в областния център. Системно недохранване и лошо отглеждане е била причината за смъpтта момченцето според съдебния лекар.

41

Анонимен

преди 7 години

САЩ защо искат да ги нападат? Северна Корея не заплашва никого и никого не е нападала, напротив, САЩ ги нападнаха веднъж вече и изядоха боя.

40

Анонимен

преди 7 години

10 години България в ЕС - демографската криза, най-бързо измираща нация, села призраци, страховита бедност, вилнееща престъпност, мародерства над безпомощни стари хора, съсипано здравеопазване и образование.

39

Анонимен

преди 7 години

До 42За народа беше - кисело зеле, компоти, месо от време на време, хляб през две три дена на опашка, дрехи и ектри по рядко, телевизор голям лукс, москве пободно нантанк чакаш 10 години, образование макс средно, обща култура 0 . Прекалено спокойно е било даже :) пенсионер смешен.

38

пенсионер

преди 7 години

До Галин-1Как разбра че се притесняват?Те само ги предупреждават да си седят на *** мирно и тихо,за да няма после ихуу.Не ви ли прави впечатление, че щом се обтегнат отношенията между Русия и САЩ и Кимчо почва да се изхвърля''като *** на песък''.Ако някой си мисли че ядреното оръжие което притежава Кимчо е made in Кореа, много се лъже.Докато''жужето''не им нареди какво да правят,те ще продължават да вият срещу луната.

37

КОМУНИСТ

преди 7 години

КОМУНИЗМА БЕШЕ ТОТАЛИТАРЕН СТРОЙ САМО ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, КАПИТАЛИСТИ, ФАШИСТИ И Б.ОКЛУЦИТЕ КОИТО СЕГА ГО ПЛЮЯТ И МРАЗЯТ ! ЗА НАРОДА БЕШЕ СПОКОЙСТВИЕ И МНОГО ПО ДОБЪР ЖИВОТ

36

Анонимен

преди 7 години

Точно така браво шишко. Давай пак ,че да те сритат най-после и да изчезнеш от лицето на света. Гаден робовладелец с отвратителна мутра.

35

тя

преди 7 години

Браво Пхенян , не се плаши на янките!

34

реалист

преди 7 години

Корейчетата никого не са нападали , а краварите запалиха целия свят с войни.Света без краварите ще бъде по-хубав и по-спокоен за живеене.Крайно време е всички свободни хора по света да прогонят поданиците на дядката с оранжевия перчем.Да не говорим какви войници са.Само черньовци ,които нашите войничета правят за смях на Ново село.Всички войни в последните 70 години са плод на краварската алчност.

33

Анонимен

преди 7 години

тия и сирииците у лудница

32

hhaha

преди 7 години

Тея смешни мАмуни севернокорейски могат да бъдат изтрепани само за няколко часа!! Всичкото лаене е от страх, защото човеконенавистния режим на прА.сето Ким е поставен под опасност и скоро може да го няма!! Достатъчно ще е чичо Дони да заповяда да им пуснат по 50 Томахавки по всичките ядрени обекти и там ще е края на Ким!! А Корея след като се обединят-само след 15 години ще е новия хегемон в Азия!!! Дано да ги ударят и да се свършва с последните ненормални ***!!

31

:)

преди 7 години

До Анонимен (24)Само това знаете - комунизъм! И какво като в Русия е имало подобен режим? Това ли ви е единствени аргумент против руското? По тази логика на Запад нямало ли е тоталитаризъм? Хитлер не е ли управлявал Германия? А Наполеон - Франция? А Мусолини (създателя на фашизма) - Италия? Кръстоностните походи кой ги финансира, Русия ли, или французите и италианците? Ами Конквистадорите? Руснаци ли са били или испанци и португалци? :)

30

do 31

преди 7 години

До АТАКИСТ: Ами никой не те кара да ходиш на лекар. Ако можеш, лекувай се сам!

29

АТАКИСТ

преди 7 години

до 30 Аз не виждам нищо лошо в това лекар и общ работник да получават 1 заплата, както е било през комунизма. Защото тогава няма да събираме 100 000лв с DMS-и, ами лекарят ще си свърши работата за 200 лв заплата. А той е полагал хипократова клетва и първоначалната идея на медицината много се е изкривила в това да правиш пари от болката и надеждата на хората!

28

до Боби

преди 7 години

Да, болшевиките- радетели за налагането с насилие на държавен свръхмонополизъм- ловко са използвали отколешната мечта на хората за равенство и братство чрез т.нар. "комунистическа идеология".Резултатът го знаем всички. А наследственият диктатор от кндр и неговите поддръжници се правят, че не помнят.

27

АТАКИСТ

преди 7 години

Ким не може да победи САЩ но може да унищожи Южна Корея за няколко минути. А бившият шеф на пентагона беше казал: ''единственото предимство на Ким Чен Ун пред САЩ е че не го интересува колко от неговия народ ще измре.'' Та въпроса е готов ли е Тръмп да пожертва Южна Кореа (около 20 милиона души) за да победи

26

до № 13 анонимен

преди 7 години

Абе *** не се спомням Северна Корея да е нападнала друга държава и всичко това което правят е в отговор на непрекъснатите маневри и заплахи на прага им от страна на "демократизаторите" от ФАЩ..

25

Анонимен

преди 7 години

даже и аз съм любопитен да разбера дали американчетата им стиска да бомбардират Северна Корея ,така както удрят из Сирия , Афганистан и десетки други места, които реално не могат да се защитят

24

Анонимен

преди 7 години

Не бе, кажете ни каква е разликата между истинския и фалшив комунизъм. Болшевизмът какво е? Ленин какъв е?