106

копирам от друг

преди 7 години

Турците в България не подкрепят Ердоган. 75% от гласувалите у нас са казали: ''не''. Достойна позиция. В Турция пък региони предимно с изселници от България, като в Одрин, Родосто, Чанаккале пък ''не'' са гласували над 65%, в Одрин град 72%. Ние оставаме верни на Ататюрк, без значение какво иска султана и какви делюзии си прави. Ататюрк обичаше и ценеше България, утрепките, които го плюят могат да се гръмнат и да ни отърват от тази мъка.

105

Анонимен

преди 7 години

При следващия преврат надали ще удрят спирачките, така че не се надявай много.

104

IC XC

преди 7 години

До Ястреб Осмa.нлиятаВиж старче не знам какво си преживял през възродителния процес, и всъщност слабо ме вълнува. Само по-полека да не те прасни някой инфаркт или инсулт от много напрежение и злоба....

103

EVET

преди 7 години

До 128Страх? Хора които са готови да легнат под танковете не ги е страх, тях можеш да ги убиеш но не и да уплашиш!

102

Анонимен

преди 7 години

До АнонименПохвално. Колко забогатя ти от тая работа?

101

England / Essex

преди 7 години

Чудесна новина, турция ще влезе в ЕС през 3000 година. Между другото, кога се очаква да зачохлят жените с чували и чаршафи и също така къде ще ги трепят с камъни - на площада или пред султанския дворец??

100

Анонимен

преди 7 години

ако хванат едно румънско циг.анче от улиците на берлин и го питат кой е брезидента на бул.гаристан няма на да знае но ако питат кой е президента на Турция ще отговори!

99

Анонимен

преди 7 години

До EVET Щом те е страх ПКК е жива

98

ZAPOMNETE

преди 7 години

В Турция след 2 години ще има гражданска война и Ердоган ще бъде свален, а Турция ще се разцепи. Част от югоизточна България ще отиде към Турция, но останалата част ще тръгне към просперитет, защото други политици от народа ще поемат кормилото на държавата.

97

Анонимен

преди 7 години

Това беше последният пристан на Ердоган. Да бъде едноличен президент. Но, както често става по референдуми, резултатът май е леко неочакван. Поне вече се вижда, че Турция е дълбоко поляризирана между тези, които живеят нормално и тези, дето още сънуват някакви империи.

96

да

преди 7 години

До ГепиТака е, тия *** са назначени от турското посолство да провокират, и после като някой българин каже нещо лошо за турците като цяло, това да се развява от такива *** като Местан и Ефенди Михайлов.

95

Уф

преди 7 години

Алоу,ердоганистите,усмърдяхте форума!Ама не върви да ви гоним в Турция,щото там може да ви тикнат в панделата-въобще не знаете какво говорите,току виж и там сте оплели конците.

94

Анонимен

преди 7 години

Никакви правомощия не получи Ердоган. Президентската Република ще бъде факт след президентските избори през 2019 година.

93

EVET

преди 7 години

До 119Да живее да живее колко да живее те не останаха, закъсня!

92

Анонимен

преди 7 години

До 115Видов ден дойде!

91

Анонимен

преди 7 години

Да живее ПКК

90

до турчин от лудогор

преди 7 години

кой ти каза, че не го подкрепят? хахахааз пък си мисля, че го подкрепят

89

Гепи

преди 7 години

Сериозна пропаганда из тези български сайтове от платените турски ***. Добре е да не им се обръща внимание. Явно са се хванали вече да нагнетяват напрежение. Жалко, че ще хванат дикиш понеже и ние не сме мирно племе.

88

Анонимен

преди 7 години

111 Османлийски поммияр, те Кюрдите няма да ви искат разрешението, сами ще си направят държава, като преди това ви избият няколко милиона турци. Споко. Идва Видов ден!

87

EVET

преди 7 години

До 112Терористи са арменците, кюрдите са мои братя