69

Българин до 76

преди 7 години

Ако въпроса ти е към мен:Гледал съм какво правят и бсп и ДПС и герб и ндсв.Въпроса е че след всеки вот се "раждаме отново" и се надяваме нещата да тръгнат!Аз сега се надявам че ще спазват обещанията в предизборната програма!Не искам да ми отнемат надеждата понеже са нагли, безполово или еди какво си. Не искам да си позволявам да чакам следващи избори!Сега о веднага, каквото е обещано да се изпълнява, ако не аут!

68

Анонимен

преди 7 години

Измират от глад, но сме първи в Европа по затлъстяване.

67

Aнонимен

преди 7 години

На снимките се виждат само личности допринесли за съсипването на държавата. Никой с нищо не е доказал, ползата си към обществото, точно обратното.На кого да вярваме?Кого да подкрепим? Нищо стойностно няма в програмата им, фондове, заеми далавери които са ни до болка познати.Бог да пази България от бивши и настоящи грабители.

66

Анонимен

преди 7 години

Два мандата па тоя... Абе, мурзилчо, я се скрий, че ти, Корнелия и подобните й ще увиснете до Тиквич някой ден.

65

Пинокио

преди 7 години

Исторически момент. Трима със сборно IQ, колкото на малък бозайник ще управляват държава. Ура ! Програмата се казва Цъфтим и вързваме ;)))

64

Анонимен

преди 7 години

Да хващаме тоягите ,иначе тези кръвопийци ще ни довършат за четири години

63

Хитър Петър

преди 7 години

Аз затова не гласувах за тези патриоти, защото гледайте ги колко лесно се продадоха и ще се продадат на всеки, дори и на БСП и ДПС. Добре че все пак не спечели БСП, защото тогава патриотите щяха да са златни пръстчета на БСП и ДПС. Стана по-малкото зло, но пак не е добре за България. БСП и ГЕРБ са най-големите вредители на България. Трябва да отидат в изгнание извън България.

62

Анонимен

преди 7 години

Сложното му е, че българите са стади и са свикнали все някого да слушат.Първо султана, после Тошо, а сега и бодигарда му.

61

Българин

преди 7 години

Не задавам риторичен въпрос!За мен нещата стоят така:Обещават нещо в предизборната програми- 1)изпълняват го - управляват ни2)започват да се извъртат и да правят каквото им е изгодно- всички на площада, правителството -аутНо за целта, трябва да следим какво правят. А не да си говорим разни приказки тук, кой какъв бил, тия двамата, ония тримата и т.н.Аз не разбирам кое му е сложното?Обещал си нещо, затова са те избрали. Не го изпълняваш - чао си!

60

Анонимен

преди 7 години

комунисти и бритфашисти реват

59

Пабло Ескобар

преди 7 години

Когато си седнал върху главата си, мислиш с г***за си. 27 години едни същи ни връткат и 27 години българския гласоподавател не гласува за да ги накажел. Е наказахте ги ! 7 австралопитека ни крадат на почивки и 2,5 млн бабуина ни ги преизбират на всеки 2-3 години....

58

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

ИСТОРИЧЕСКА ПОБЕДА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПЪТ!

57

Анонимен

преди 7 години

До До българин. 62Договарят се да ни сложат въжето на врата..въжето не го ли сложихте бсп и дпс още 2005-а когато се прие закона за ЧСИ , и 2007-а когато се прокара чл. 417 ?всичко се помни, всичко се знае!

56

Granichar

преди 7 години

До Анонимен Debeliya donosnik e na granitzata da spira emigrantite.

55

Анонимен

преди 7 години

"Още малко остава от Страстната седмица, ще се мъчиме и после ще славиме Господа, защото без Господа нищо не може да се направи, да караме внимателно, защото българите свикнаха по хубави магистрали да карат, призова още Борисов.Мисля, че до две години приключвам с България.Това не са политици, а ***.Плащам 500 лева данъци, бе Тиквуне, много ясно, че искам по хубава магистрала да карам.

54

Анонимен

преди 7 години

"Още малко остава от Страстната седмица, ще се мъчиме и после ще славиме Господа, защото без Господа нищо не може да се направи, да караме внимателно, защото българите свикнаха по хубави магистрали да карат, призова още Борисов...Много важно изречение!"Господ" ли се намеси за да има подписи ? :))"да караме внимателно" ... и аз това викам, но е време най-накрая и за ляв мигач, защото продължаването с десният завой, ще завърти колата в кръг, без да помърдане от място

53

Анонимен

преди 7 години

Какво свято нещо има в демокрация като това е законния начин да гласуваме за диктаторите си? Още повече, че демокрация по български е убийствена. Като се добави и цялата ни избирателна система и парламентарна република нещата не отиват на добре. Президентска държава ще е по-добре, по американски модел - това им е най-хубавото на американците.

52

ЛЕВСКИ

преди 7 години

САМО РЕВОЛЮЦИЯ ЩЕ ИЗМЕТЕ ТЕЗИ ***-ЛЪЖЕПАТРИОТИ И ***

51

Анонимен

преди 7 години

винкел паричен фонд продажник и предател

50

Анонимен

преди 7 години

Да ни е честита Великденска Тройна Коалиция ! 2009 Т.иквата ни обещава да построи АЕЦ БЕЛЕНЕ ! 2014 ,да върне това което окраде от КТБ ! Сега СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ обеща много . Още не е на власт а излъга 1 000 000 ! Дали глупаците намаляват ?