18

inatut

преди 7 години

чибурашкии чухте ли? Нато влиза в сирия и асад ще се люля скоро както сафдамчо от касата на нечия врата скоро.а джуджи ще гледа и ще кърши пръсти..

17

Анонимен

преди 7 години

Тия двамата какво са си говорили, надали някога ще разберем, сигурно е било за украинските "момиченца", а на нас ни представят театър. Не се познават от вчера, не са и хора, които не знаят какво говорят и любовни думи, че нещата не са ОК, говорят само, че нещо в цялата история е било объркано, а сега мажат. За съжаление, скоро ще се разбере какво са се разбрали - къде минава новата граница и кой какво взима.

16

Анонимен

преди 7 години

Тръмп е световно бедствие-пази боже! =========А нещо да кажеш за другия кандидат - Хилари Клинтън?Тумор в мозъка, паркинсонова болест, припадъци и какво ли още не. Ако тя беше станала президент досега ядрената война да беше започнала.

15

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 10ЕС, САЩ, ГЕРБ!===бедността, безработицата....................

14

Анонимен

преди 7 години

И какво се оказаха тия 59 ракети на хамериканеца? Убиха 4 сирийски войника за да накажат Асад ли, който се бори срещу платените главорези на хамериканеца които използваха химическо оръжие за провокация убивайки 80 невинни деца и жени по поръчка на хамериканеца! Доктора ще ви бие платените *** до пълна победа, хамериканци! Запомнете го! С любезното съдействие на Володя много ясно!Никога Володя няма да изостави Доктора! Набийте си го в куххите кратуни, сорроси!

13

Паметлив

преди 7 години

До АнонименТочно така-Сирия унищожи химическите си оръжия,за да не бъде обвинена в употребата им!Това обаче не попречи на САЩ да действат като вълкът с агнето от популярната басня.Наглост и безпардонност отвсякъде!

12

Анонимен

преди 7 години

"Лавров заяви още, че Русия е склонна да възобнови споразумението си със САЩ за избягване на сблъсъци в небето над Сирия, ако Вашингтон се включи в битката срещу ИД."Пак им подават ръка на тия диваци, вече за смях ги направиха заради собствените им изцепки.Щеше да е комично, ако не беше толкова опасно положението.

11

Факт

преди 7 години

САЩ са само тялото на ламята,която иска да погълне Света,след като унищожи Русия(Юнака).Главата,разбира се,е Израел.Понеже ламята е доста по-силна от Юнака,какво друго му остава,освен да допре меча до главата и?Накратко-разполагането на ядрено оръжие в Сирия е единственото спасение за Русия и.....Света!

10

Анонимен

преди 7 години

И кво сега? Краварите отидоха в Кремъл да се извиняват и просят?Па и доверие искат?

9

Анонимен

преди 7 години

До 11да бе, то един изтребител е само двигатели.... то и газа ще ни го доставят поляците, изобщо ше станем независми, както винаги сме били, т.е. от нас нищо няма да заивиси

8

Анонимен

преди 7 години

Ниско ниво на доверие. То не може и да има доверие към мошеническа страна като Русия. Гаранта за териториалната цялост на Украйна Русия разчлени Украйна на три. Гаранта за ликвидацията на химическото оръжие на Асад участва в химически атаки заедно с Асад. Как и кой може да има доверие на такива изпечени мошеници като руснаците? Трябва да си максимално глyпав, наимен и задръстен за да се довеляваш на Русия и руснаци.

7

Анонимен

преди 7 години

ДО ДВЕ ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИМА 16 НОВИ БОЙНИ САМОЛЕТА. ПОЛСКИТЕ ДВИГАТЕЛИ СА ВЕЧЕ ЗАКУПЕНИ И В БЪЛГАРИЯ. ЗАВИСИМОСТ ОТ РУСИЯ НЯМА ДА ИМА.

6

Анонимен

преди 7 години

ЕС, САЩ, ГЕРБ!

5

Герасим

преди 7 години

До SpaceXИзключително явен *** си! Еврейте мразят християнството и те убиха Христос, бо.к.лук

4

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

ПРЕКРАСНО Е , ЧЕ СМЕ В ЕС И НАТО. НО ДОРИ И ДНЕС 12 АПРИЛ БЕ ИЗПОЛЗВАН ЗА ПРОКАРВАНЕ НА РУСКО ВЛИЯНИЕ. КОЛКО ЖАЛКО ЗА РУСКИТЕ АГЕНТИ, ДОТАМ ПАДНАХА ДОРИ.

3

хахаха

преди 7 години

59 томахавки по главата и руския човек бил готов за преговори.За съжеление този път американците излязоха прави като обесняваха на хората в Брюксел,че с Русия може да се преговаря само чрез сила и шамари.Нормален диалог с тези диваци е невъзможен.

2

Анонимен

преди 7 години

Явно не Асад употребява хим. оръжие, а разузнаването на САЩ употребява Тръмп за чисто израелски цели.

1

luckyman

преди 7 години

Жиду, не доверяй! Проверяй, проверяй и наконец, опять не доверяй!