22

Анонимен

преди 7 години

В Албания е забранено " отворено общество" на Сорос и всякакви други правозащитни гей организации.

21

до 23

преди 7 години

Какъв шут е последвал, че нещо несхващам ?.

20

Анонимен

преди 7 години

От специалностите на този универитет, няма нищо градивно. Обучават лаладжии, от които няма никаква полза. Защо няма нито една инженерна специалност?

19

42

преди 7 години

Ето ги на площада слугите на Антихриста, поддръжниците на тези, които си мислят, че с пари ще преборят Бог.Те са създатели на Исляма и най- върлите противници, но и експлоататори на белите и християните.Ще изгубите последната битка за света, долни продажници на нациите си материалисти.

18

турчина

преди 7 години

2013. Сорос иска среща с Ердоган. Ердоган:"Bu zat'in ulkemde yeri yok" - "Няма място за тази личност в моята държава". И сорос днес е "персона нон грата" в Турция.

17

маилс

преди 7 години

Аиде след 2 милиона българи зад граница,нека не позволяваме некви неудачници да ни диктуват как се живее,нашето общество е отворено и без платени некадърници

16

Анонимен

преди 7 години

Какво последва ли? Последва мощен шут в червения орбангутански ***.

15

Анонимен

преди 7 години

Абе, какви университети!!?? Народа ходи в тези заведения само да си покаже новия смартфон и скъсаните дънки, а-ла 60-те години на миналия век! Иначе ВСИЧКО черпят от гуглето, макар че там само най-ленивите не са се постарали да оставят нещо. Само събират информация, попиват чужда пропаганда и....това е! Никакво самостоятелно мислене, дедукция, логика или философски разсъждения! Пълно зомбиране! После някой драсва клечката и това "учено племе" скача по площадите като под команда, без да мисли!

14

Анонимен

преди 7 години

Орбанчо си е поредният национал-социалист (от партията на чичо си Адолф) .Или с други думи казано - просто поредният комунист :)

13

Анонимен

преди 7 години

Вярно е, че Орбан като студент е бил стипендиант на "Отворено общество" и е хубаво, че не са успели да му промият мозъка! Браво на него!

12

Анонимен

преди 7 години

,,Ц"то в абревиатурата, предполагам идва от,,Ционизъм" ?!Много от надъханите млади десни, са завършили точно този университет.

11

Анонимен

преди 7 години

Жалко , че унгарците цяла година са криели този гнусняк, да не отлети през комина на Освиенцим.

10

Каквото повикало

преди 7 години

Ако под "нелиберална държава" се разбира такава държава, която устоява да не бъде превърната от евреите в географско понятие, то Унгария е единствената надежда на обикновените хора в ЕС. Ако самите евреи имат капка уважение към себе си, не само към парите, ще линчуват Сорос, който за да оцелеле сам е предавал своите на нацистите!

9

до 1

преди 7 години

За да бъдеш съюзник с четворка ли, с шесторка ли, трябва преди всичко да представляваш интерес за тези държави. С какво ние можем да ги мотивираме да погледнат към нас, да ни харесат и да поискат да се сдружат? С това, че 3 пъти избираме мутра за цар?

8

Анонимен

преди 7 години

Закривай!

7

Анонимен

преди 7 години

Този университет не е ли подобие на НБУ (Нов Български)? Спонсориран от американски фондации...

6

Анализ

преди 7 години

Навсякъде около нас, дори и в европейска Унгария наблюдаваме сблъсъци и нестабилност. България също не стои добре заради поредицата грешки, които прави президентът Радев и общата нестабилност, която излъчва президентската институция.Затова е много важно да бъде формирано час по-скоро стабилно, здраво правителство! Да се надяваме преговорите да приключат бързо и успешно!

5

Анонимен

преди 7 години

Гледайте речта на Орбан на 30.03.2017 от срещата в Малта...Казва интересни неща за бъдещето на Европа..

4

Анонимен

преди 7 години

Давай, бачи Вико! Разкарай ссоросоидната ***!

3

българина

преди 7 години

Соросогада не е човек а американо арабско гмо изро че. Да фащат самолета за фащ докато има места!