252

Анонимен

преди 7 години

Доказателства като при садам знаем ги

251

боли ме сайдера

преди 7 години

До ШопДа тук си налучкал истината "на всичко отгоре е поканил чужда войска да воюва с останалата част от хората" - ФАЩ действително воюват срещу хората населяващи тази територия и подкрепят лудите чаршафи.

250

боли ме сайдера

преди 7 години

До ШопА ти от къде знаеш, че Асад е имал химическо оръжие? Видя ли го или гледа на кристалната топка? А последното ти изречение направо кърти мивки. Доказателства не му трябвали. Добре че не си съдия, че така бая хора невинни ще лежат по затворите. Решил той, че това му е достатъчно като доказателства. От къде ви изкопават такива "компетентни", че и доверчиви?

249

Шоп

преди 7 години

Не може да има претенции за власт един човек, заради когото цялата държава е в руини, 1/3 от народа е в изгнание и на всичко отгоре е поканил чужда войска да воюва с останалата част от хората.

248

Шоп

преди 7 години

Закакво , аджеба, му е на Асад да използва това химическо оръжие точно в този момент! Досега отговор от който и да било седер***ст не съм получил!------- Защо не питаш самия Асад, аз как да ти отговоря? Факт в, че хората са обгазени на подконтролната на Асад територия след бомбардировка от неговите самолети. Факт е, че по тия места единствено той имаше хим. оръжие. Повече от това на мене не ми трябва, за доказателство.

247

боли ме сайдера

преди 7 години

До ФронтоОще един с разстройство, ама не е ясно отдолу ли отгоре ли.

246

Фронто

преди 7 години

Не санкции- ембарго! Тотално ембарго. Така както постъпиха с ЮАР. Вонящата отрова нарекла се РФ трябва да изчезне от политическата карта на света; за по-доброто бъдеще на този свят.

245

боли ме сайдера

преди 7 години

До Анонимен Ко кайш я пак, че не ти сванах мисловната ***.

244

Доналд Тръмп

преди 7 години

До 299 Доналд Тръмп е най-големия и е президент на най-мощната и богата държава в света факт!Русия 1,2 трлд. Сащ 18 трлд. изводът си го вадете сами!

243

Анонимен

преди 7 години

До x-faktor НИЩО ДЕ СЕ ПАК ВЕЗЕХА МАЛКО РУБЛИ И НАПРАВИХА ОЩЕ ЕДНА ДУПКА В РУСКИЯ БЮДЖЕТ ОГРАНИ4АВАЙКИ ВЪЗМОЖНОСТТИТЕ НА ДЖУДЖЕТО ПЪК ФАЙДА ОТ ТЯХ НИКАКВА НАРОДА-- ТРО,ЛИ НЕ 4ЕТЕ ))))

242

боли ме сайдера

преди 7 години

На Вова можете да му целувате ......

241

x-faktor

преди 7 години

Добрата новина е, че в щатите системата функционира безотказно и може да вкара в правия път всеки клоун, издигнат по погрешка от вдебиления гласоподавател. Жалко само за форумните путлерасти, че цяла година хабиха нерви и мастило и тролиха напразно по новинарските сайтове.

240

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен ГНОМА ВОВА ПЪК КЪДЕ ГО СЛАГАШ НЕГО ДОРИ ЕРДОГАНЕ ГО ПОЛЗВА ЗА ХАНЪМА СУ24 ТУП И НА ГРУЗ 200

239

боли ме сайдера

преди 7 години

До АнонименСега ще видите как Тръмп ще свие перките и тихо тихо ще се измъкне по терлици ни лук ял ни лук мирисал. както направи прехваления американски кораб Доналд Кук. И тогава ер някой си отново ще се обърне към Путин и ще му се кланя до земята само да внимава с ишиаса и дисковата херния, че може за дълго да остане така наведен.

238

Анонимен

преди 7 години

До боли ме сайдера МАТИ И САЙДЕР СИ ИМАЛ ? ДО СЕГА ГО КАРАШЕ С ЕЗИ4Е ПО Д--Е НА ВОВАТА

237

Анонимен

преди 7 години

Светът се сдоби с две "яки батки".Путин и Тръмп.

236

боли ме сайдера

преди 7 години

До SpaceXМалиии големи доводи избълвочи. Продължаваш да пишеш глупости, ама щом те кефи давай. Все пак хората трябва и да се посмеят иначе вечерта без твоите глупости ще е скучна.

235

Анонимен

преди 7 години

До до 289 да летяштите килими на халифата срещат страШни проблеми да заобикалЯт дупките от тези руски без аналогови ракети стига да нацелят поне сирия де щото последно паднаха в иран D

234

един там

преди 7 години

Айде, седер***сти, напрегнете си сивото вещество и оттговорете на въпроса! Защо Асад, който е декларирал, че няма да използва химическо оръжие и вече няколко години не е използвал такова( не е сигурно дори дали въобще е използвал такова), ще предприеме атака с химическо оръжие точно в този момент?

233

АНОНИМЕН

преди 7 години

ДАДОХА ТУРСКИ РЕПОРТЕРИ, КОИТО ПРАВИХА ИНТЕРВЮ НА МЯСТО С ДВАМА УНИФОРМЕНИ. ВСИЧКИ БЯХА БЕЗ НЕОБХОДИМИТЕ ОБЛЕКЛА. НОРМАЛНО ОБЛЕЧЕНИ. ТРЯБВАШЕ МОМЕНТАЛНО ДА УМРАТ, НО УВИ СИ БЯХА ЖИВИ И ЗДРАВИ. ТОВА Е ДОГОВОРКА МЕЖДУ ТУРЦИЯ И САЩ ВЕЧЕ НА ДОСТА МЕСТА ГО ПИСАХА. ТАКА, ЧЕ ЧОВЕК НЕ ТРЯБВА ДА ВЯРВА НА СЛЯПО...