258

М, да ...

преди 7 години

Закономерно е! САЩ като сгафят някъде пускат по медиите да джафкат глутницата си от помиярчета като къдравата Сю!

257

Анонимен

преди 7 години

Уважаеми неграмотен Европеецо думичката УЗУРПИРА се пиши с първа букмвчка " У " УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ !...А думичката "пишИ" се пишЕ с "Е"ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!АХАХАХА неграмотни мурззилки..

256

Анонимен

преди 7 години

Аз пък не мога да разбера защо публикувате мъдрите мисли на този.....

255

Анонимен

преди 7 години

Стига с тези глупости. Кой е дал право на американците да се месят където им се иска. Само те все още правят каквото им скимне. Ако са много добри да идат на терен, а не от въздуха. Благодарение на тях е този проблем в Сирия и на др. точки по ввета.

254

Анонимен

преди 7 години

Кремъл си заложи бомбата в метрото за да обвини ислямска държава,но ЦРУ се усети и веднага им даде контра изтравяйки невинни дечица в Сирия при това снимайки ги как умирайки се гърчат.Очаквам поне един занимаващ се със политика да призове или да изкаже човешка позиция за спиране на кланетата по света.Всички са полудели,всички,всички си мълчат,защо няма протести по света за спиране на тази война,нали уж сме цивилизовани,как може да излизат политици със такива куци позиции.ВИЕ СТЕ СРАААААМ

253

Anonymen 111

преди 7 години

Л.е.к.е!!!........

252

Анонимен

преди 7 години

i tozi ot snimkata, i taq ot avtorite....

251

Анонимен

преди 7 години

Глупавите русофоби така и не осъзнаха истината, че тукла русофили няма. Има реалисти. Но защо ли реалистите биват наричани русофили от евроатлантическите лекeта? Има за какво да се помисли над ситуацията.

250

Анонимен

преди 7 години

Митофф доста категорично се изказва, да не би да има доказателства, че Асад е използвал БОВ?Те САЩ още си траят и нямат, но тоз вече има и знае. Ти да видиш?!

249

КраварятОтФашингтонъ

преди 7 години

До Свободен ЕвропеецУважаеми неграмотен Европеецо думичката УЗУРПИРА се пиши с първа букмвчка " У " УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ !

248

Анонимен

преди 7 години

Тоя пък има ли право да се обажда изобщо? Нещо да е направил за да защити българските интереси някога и някъде? Зарадо на Меркел гостите сума ти хора умряха без лечение, а тоя пръста си не мръдна! Да ходи да мре някъде в храсталаците! Заедно с оня дето му е шеф. И цялата им банда.

247

Анонимен

преди 7 години

Руски новости в медицината !Жена с аритмия беше спасена, заради лоши пътища, информират руските медии. Автомобилът на "Бърза помощ" бързал към болницата по път с безброй дупки.По време на пътуването пристъпът на пациентката преминал. Според докторите това стананало благодарение на друсането от лошия път във Волгоград.

246

до 303

преди 7 години

Нека заработват..ха.ха рубли.... все пак имаме нужда от цветни метали..ха.ха 1 рубла=3 ст. А г-н Митов говори много истини и нека реват троловете..ха.ха

245

Анонимен

преди 7 години

Охо, тролчетата налазили да си заработят рублите.

244

Анонимен

преди 7 години

Митов разлая мурззилажа.хахаха

243

Анонимен

преди 7 години

В крайна сметка, без да правим аналогии със САЩ, Митов е абсолютно прав.Русия е единствената страна в света, която заграби територии от суверенна държава в 21-ви век. Рано или късно руският народ ще плати сметката. Както германският плати за агресиите на Хитлер.

242

The vice

преди 7 години

Имам вече 321 коментара?!кога ще дават рублите?!?!айде да пия по една водка ,че ми треперят ръцете

241

Анонимен

преди 7 години

Хайде да не ни натрапвате повече това хюм не. Вече е никой.

240

вярно казваш Митов

преди 7 години

Скоро Башар ще му се търкаля главата. А това стане ли България и Европа ще се радва на евтин катарски газ и нефт....Парното,тока и газта ще са на половин цена от руския....Затова реват путеноидите(руските слуги) че ще им свършат парите......вашите пари

239

Анонимен

преди 7 години

Младенов, Вигенин, Митов - ще кажеш, че по калъп са ги правили ...