261

Анонимен

преди 7 години

Поредната демонстрация на американската военна мощ и космическата руска немощ.

260

Анонимен

преди 7 години

Гледах снимки от това летище. Американските ракети са били толкова точни че са се наврели в хангарите и са експлоадирали вътре в тях. Това ако не е точност здраве му кажи.

259

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 288Както се видя, руснаците свалят всичко освен 59 ракетки.

258

Bad Company

преди 7 години

Целта изобщо не беше летището. На кой му пука за 20 негодни руски железа МиГ-23. Целта беше гавра с Путин, че много се отнесе в последно време. Сега половината руснаци си задават въпроса що , аджаба, на рекламните клипове прословутите С-400 свалят всичко що лети а на практика НУЛА???

257

Анонимен

преди 7 години

ДругарЕ, искахте Тръмп, получихте Тръмп, да Ви е честито

256

Анонимен

преди 7 години

Путинофили,Защо не хвалите Тръмп бе? Нали беше по-добър от Хилари. Защо ви измамиха пак американците?

255

Анонимен

преди 7 години

Ракетите томахавка са минали през 7 или 8 отделни етапа на модернизация и още се произвеждат техните модернизирани версии. В момента САЩ разполага с около 4000, като голяма част от тях могат да бъдат оборудвани с ядрени бойни глави. Остарели или не, това имат, това ползват. И това свалят руснаците. При това със 100% успеваемост ;) Айде целувай ръка и за този безплатен урок. Отивам да си лягам. Свърши уискито, а коняк не ми се пие сега.

254

Анонимен

преди 7 години

Руснаците правят това, за което са извикани. Американците какво правят там? Много станахте троловете на клона. Не мога да ва образовам всичките накуп. Поне не и безплатно. Плащайте си и ще отговарям. Ако търсите безплатна информация прочетете старите коментари под статията. И приятна забава. Дано някой коментар успее да ви върне в реалността ;))) Айде лек ден. Отивам да си лягам, че уискито свърши.

253

Анонимен

преди 7 години

Ракетите Томахавка са от 80-те години и нищо чудно нападенишето да е извършено само за да се изразходят поради изтичане на гаранционния им срок. Не разбирам как може да се счита едно летище за поразено след като пистата му и помощните писти са невредими. Да припомням ли ,че след бомбардирането на Югославия САЩ останаха много изненадани,че тяхната ПВО почти не е пострадала.

252

Анонимен

преди 7 години

Я ми кажи къде Путин е казал, че Сирия е защитена срещу американските ракети? Ей, тва евроатлантиците наистина живеете в паралелна реалност ;))Пич, да не си пропуснал нещо случайно. хапчета, час при лекаря? Дай линк към изказване на Путин, че Сирия е защитена от американски ракети. Ако не *** си вземи хапчетата и си лягай ;)

251

олго

преди 7 години

Как така руснаците ще се разпореждат в суверенна Сирия.Това че са поканени в една държава в която има битка не значи,че имат право да дойдат и да почнат да се разпореждат.Това си е вражда между НАТО и Асад.

250

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 279Май противоречиш на Путин, а ? Ще се караме ей ! Путин каза, че Сирия е защитена от американски крилати ракети.Не липсват 36 ракети. Липсват 59 ракети :))) Нали разбираш - като поразят целите, почват да липсват.

249

Анонимен

преди 7 години

Виж ся, приятелю, срещу глупците защита няма. Аз, например, съм беззащитен пред теб ;))) Вааааагхахахахахаха уахахахауахуахаухаухаухуйахахахаха ;)))

248

Анонимен

преди 7 години

Сирийското летище не е защитено от Ц300. Това е само в твоята глава. Сирийското летище е защитено от руското присъствие там, но няма въздушна защита. Сега вече ще има. Интересното е, че въпреки липсата на въздушна защита, 36 ракети липсват ;)))

247

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 277Ако твоето разбиране за сигурна защита е да пропусне 59 ракети, значи космическите сили са прекалили с лосиона.

246

Анонимен

преди 7 години

Ами тя защитата си е сигурна. Кой да предположи, че някой типигьоз ще изхвърли 200 милиона долара в сирийската пустия за да се пробва да си вдигне рейтинга... Нищо, сега ще пратят още едно ракетно корабче и още няколко зенитни системи и е се опраи работата. Следващия път ще му трябват 600 милиона за да постигне половината ефект ;)) И най - вероятно в Ирак ще си държи щетите в тайна...

245

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 274Прав си ! тъпите американци що не пуснат ракети по стокхолм, а ? Или по Париж ? Колко ли часа ще съществува след това, а ? Затова е избрал лесното - да порази сирийско летище, защитено от руска С-300. Това всеки го може. Все едно вързано куче да биеш.

244

Анонимен

преди 7 години

От вчера руските войници вече броят до 59 и тогава изскачат от окопите.

243

Анонимен

преди 7 години

2016 руснаците защитиха 2 бази в Сирия. Едно пристанище и едно летище. Иначе, янките що не пуснат някоя ракета срещу Крим, примерно. Колко ли часа ще съществуват след това? 4? 5? Или им е много? Тръмп се издъни леко. Ще оцелее стед тая издънка, но ще загуби сериозна част от подкрепата си. И ще му коства доста нервни клетки цялата история. Гарантирано от Клинтън ;)))

242

Анонимен

преди 7 години

1година се хвалеха колко е сигурна защитата /руска/над Сирия.И каква излезе тя накрая.То не беха хвалби,вой,тролене---накрая с пълни Памперси броиха колко пъти Не са ги уцелили:-) :-) :-)