271

Анонимен

преди 7 години

САЩ казах че се намесиха умерено но ако се наложи, подготвени са.Путин отказва да излезе от тоалетната.

270

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 378Да бе .. знаем. Ежедневно кръвожадни американци избиват милиони *** и само Путин може да ги спаси.

269

Анонимен

преди 7 години

Това си беше чисто предупреждение към Руснаците от страна на Американците. Следващия път много млади и пияни руски момчета ще се върнат у дома си в ковчези. А пък Руснаците докато запалят 50 годишните си МИГ-ове и УАЗ-ки, то Сирия вече няма да има.

268

Анонимен

преди 7 години

До кога ще чакам отговор ?Питам кьде са повече от полвината ракети ? Аааааааааа да сетих се още не са долетяли до Сирия

267

Анонимен

преди 7 години

До РУССИЯНе бях. Но пък с300 беше там. в минало време. Вече е в един по добър следващ живот.

266

РУССИЯ

преди 7 години

До Анонимен 359Ти там ли беше?

265

Анонимен

преди 7 години

Все си мисля, че един ден на някой от руските генерали ще му писне от американски простотии и ще стане една... И ми се струва, че някои кръгове в САЩ и Европа силно доближават този момент.

264

Анонимен

преди 7 години

Всичкото което трябва да знаем за руската политика е Голодомор.

263

РУССИЯ

преди 7 години

До Анонимен 352Мен няма какво да ме защитават.Не знам за руските космически войски дали са се изпонасрали,но помня как съвсем скоро американците от смешната им черупка Доналд Кук масово подадоха молби за напускане след като бяха позорно унизени от само един руски изтребител.Май забрави,че руския изтребител блокира цялата електроника на смешното им корито и то плаваше,на където го засилят теченията неуправляемо докато изтребителя си пикираше над тях,за да им покаже,какво може да им се случи.

262

Анонимен

преди 7 години

ВСИЧКО КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ЗА АМЕРИКАНСКАТА ПОЛИТИКА ТОВА Е ХИРОШИМА

261

Путин

преди 7 години

До САШО+САЩ отклоняват вниманието от бурите на Юпитер и движението на пръдливи газове изотзадзе. За което ще ги накажем асиметрично. Ще спрем да гледаме холивудски филми.

260

САШО+

преди 7 години

Путин също така вижда атаките в Сирия от страна на САЩ като опит за отклоняване на вниманието на международната общност от многобройните жертви сред цивилното население в Ирак, изтъкна в прав текст Песков след неуспешна американска бомбардировка.Според Путин Организацията за забрана на химическите оръжия (ОЗХО) потвърдила, че сирийските въоръжени сили не притежават химически оръжия. В тази връзка той предупредил за опасността от пренебрегване на използването на химически оръжия от терористите.

259

Анонимен

преди 7 години

До ОтговорНали помниш Калибр как половината ракети не стигнаха целите и 'поразиха' други цели по пътя ? Е, томаховките правят същото.

258

Путин

преди 7 години

Колеги диктатори, изпонасрахме се.

257

Отговор

преди 7 години

До Анонимен 341 След като са преценили че пораженията са достатъчни са заповядали на изстреляните половин ракети да се върнат обратно на кораба.Има ли проблем? Хи , хи...

256

Анонимен

преди 7 години

До РУССИЯАверче, израелски самолети ф35 преди около 2 месеца унищожиха с300 без никакви грижи.

255

Анонимен

преди 7 години

До РУССИЯДа де .. с300 и с400 стоят за украса :))) И преди и сега.

254

Анонимен

преди 7 години

До SpaceXДаде, ама на въпросните фишеци можеше да им се сложат ядрени глави без проблем.

253

РУССИЯ

преди 7 години

До Анонимен 349Ти вдлъбнат ли си или ДА. Май само ти още не си разбрал, че руснаците не задействат с300 и с400, защото имат сключено споразумение за това със САЩ. Вчера на няколко пъти руснаците заявиха, че прекратяват еднолично това споразумение със САЩ. Я да попитам сега след това им изявление на руснаците, защо не летят американски самолети там ? Сигурно защото руските системи за ПВО са неефективни, а ? Я пак помислете преди да говорите глупости.

252

Анонимен

преди 7 години

До РУССИЯ 343Като гледам наистина на къде клони народа - вечна мизерия, беднотия, простащина, завистливост, изоставане, деградация, щракане с пръсти в чалга клубовете, каране на западни коли 6-та употреба с гуми 11-та употреба... та да, тъпака си ти. ходи и си пускай канал 1 по руската телевизия и се упокой.