66

Анонимен

преди 7 години

Ааааа,бабке,ама те не искат по селата,защото там трябва да се работи и няма толкова мацки с къси полички,които да пощипват,та и нещо повече.Такъв таралеж си завря и на нас завря,че трудно ще го извадиш,за да не кажа невъзможно.

65

Fuer Merkel

преди 7 години

На баба ти хвърчилото.Изкукуригала бабка разказа играта на Европа .

64

АТАКИСТ

преди 7 години

Кажи, ве зайко?Нали постът ти е на бял свят?Що си предубеден?

63

seira

преди 7 години

А, ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО МНОГО БЪЛГАРИ СЕ ОПЛАКВАТ В ГЕРМАНИЯ ЗА ТОВА, ЧЕ ТУРЦИТЕ ОРГАНИЗИРАНО ИМ ПРЕЧАТ НА БИЗНЕСА?!ЗАЩО ЛИ В НАШИТЕ МЕДИИ НЯМА Й ЗВУК ПО ТОЗИ ВЪПРОС?!КЪДЕ Е "ЕВРОПЕЙСКАТА СОЛИДАРНОСТ" И ПРАВОВИЯ РЕД???

62

Коча

преди 7 години

Националист - патриот е=на ШИЗОФРЕНИККК,ем мрази евреите ,ем умира за връщанетна комунизма който евреите създадоха

61

Анонимен

преди 7 години

Кога бяха следващите избори в Германия?

60

Анонимен

преди 7 години

Палестина-люлката на християнството и цветуща градина бе предадена от т.нар.запад в ръцете на ционисткия тероризъм,днес Палестина чрез концлагер Газа е картината на бъдещето за всеки,който не признае антихриста.

59

Анонимен

преди 7 години

Ние знаем достатъчно за Либия,Ирак,Сирия..Либия бе най-проспериращата страна в Африка,най-висок стандарт несъществуващ за обикновения човек на запад,разрушена варварски от нато,жената бе издигната на почетно място от Кадафи,в Сирия християнството е най-защитаваната религия от ВЕКОВЕ,в Ирак беше подобно ,днес е създадена нова фалшива картина.

58

seira

преди 7 години

2030 г., РЕКЛАМА:"ДОБРЕ ДОШЛИ В САУДИТСКА ГЕРМАНИЯ!"

57

АТАКИСТ

преди 7 години

Може би 64, Снайпере, на бая фирми съм бачкал в моя регион- досега потурчен българин за шеф не съм набарал. Ще ми е интересно наистина един потурчен *** да ми дава работа на интервю. Много ще ми е интгереснио.

56

saki

преди 7 години

Германците ,според мен се объркаха. Помислиха ,че арабите и турците са едно и също. Ама не .Тия турци ,които преди десетки години ,дойдоха и работеха в ФРГ ,нямат нищо общо с тези араби ,които германците си приютиха ,нядявайки се ,че са си намерили новите нискоквалифицирани гастербайтери. Само дето ,за арабина физическия труд е срамна работа и те го презират,както презират и всички неверници.

55

АТАКИСТ

преди 7 години

до 60 Въпрос на време е да дойде ниовият Фюрер в Германия и с тази разлика от предния Фюрер- да няма амбициите да завлАдява света териториално, а само икономически! Но за целта се изисква спиране на потока на *** от изтока към Германия!НЯМА НАЧИН БАЙ МАННГАЛ ДА МИ ПРАВИ АУДИ А 8-ЦА В ЗАВОДА!НЯМА!

54

Анонимен

преди 7 години

Цитат от"Универсален ционизъм"на Радишевски"След неизбежната победа над ислямизма света ще разбере забраната за считане на всяка една религия за ексклузивна".За мюсулманството знаем,че признава,че Исус е Месията,който ще убие антихриста,не съм мюсулманин но посочвам основното.Следователно след като мюсулманството като цяло се обяви за терористична религия,идва ред на ексклузивната религия християнството,която също признава Исус за Месията(Господ)и е ексклузивна защото вярва,че само Исус е пътя,истината и живота към Бог.

53

снайпера

преди 7 години

АТАКИСТА, грешка си, във всеки голям град и околностите му има гaдни фирми..Typcки. Това че ти не знаеш не ни устройва, провери си инфото!

52

Анонимен

преди 7 години

"Ние знаем твърде малко за Сирия, Ирак и страните от Северна Африка и трябва да използваме тази възможност, за да ги опознаем повече, да научим нещо"Ако искате да знаете повече, можехте просто да отворите браузър и да прочетете в интернет или да попитате балканските народи. Всъщност вече сами знаете достатъчно. Можехте да прочетете предварително, че това е примитивна "религия" на педофил от VII век, проповядваща убийството на "неверници" и насилието над жени. Какво очаквате да научите от тези?

51

истината

преди 7 години

Тая няма ли кой да я вкара в психото - обърка цяла Европа

50

Таси

преди 7 години

Късно е бабче! Вече се научиха,че могат да правят каквото искат и все им се разминава.Това е предизборно за германците.Жалко,че пак ще я изберат.Ножът е опрял до кокала и само един Бисмарк може да оправи нещата,но сред гейовете и третополовите няма такива мъже.

49

Анонимен

преди 7 години

КАНЦЛЕР НА ГЕРМАНИЯ Е НАЙ-ВИСОКОПОСТАВЕНАТА ПОЗИЦИЯ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ!КОЙТО Е КАНЦЛЕР НА ГЕРМАНИЯ ТОЙ ДИКТУВА И ПОЛИТИКАТА НА ОБЩНОСТТА ЩОТО ФИНЛАНЗИЯ НИДЕРЛАНДИЯ И ТЕМПОДОБНИ ГЛАСУВАТ ТВА КВОТО КАЖЕ ГЕРМАНИЯ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА!!!----------АКО БАБИЧКАТА НЕ СЕ МАХНЕ ЩЕ СТАВА САМО ПО ЛОШО ЗА ЕВРОПА НЕ, ЧЕ И СЕГА НЕ Е ДОСТАТЪЧНО ЛОШО!!!МАХНЕ ЛИ СЕ БАБИЧКАТА МОЖЕ ДА СЕ СМЕНИ ЦЯЛАТА ПОЛИТИКА В ЕС!!!!!!!!

48

Анонимен

преди 7 години

Анонимният започващ коментара си с "Фрау Меркел..."също не разбира какво става в света..и е жертва на антимюсулманската пропаганда,а уж защитава християните .Мюсулманите са способни на много за подобряване на живота в страните си БОМБАРДИРАНИ ОТ ЗАПАДНОТО НАТО И "ИЗРАЕЛ",там къде то имаше по-светски правителства то те се свалят(както и демократично избраното преди в Иран)за да паднат здравите устои на страните ,навлезе тероризма и се намери повод за балканизирането им,около Велик"Израел"не трябва да има силни армии и правителства.Палестина беше градина преди 1948,

47

юбералес

преди 7 години

В 40-те хиляди немски села вече има разквартировани хиляди емигрантски семейства, по две-три семейства в село от различни държави. Поддържат чистотата по фермите, както и селските гробища. Местните ги разглеждат като трудов ресурс и бързо ги адаптирват към инструментите за работа.