15

Мнение

преди 7 години

Коя е комисията на потребителите за да забранява каквото и да е било.Държавата не може да се меси в бизнеса , камо ли някаква комисийка. Явно трябва да се напомни, че при капитализма пазара определя цените. Що не въведем и пет годишните планове?

14

Анонимен

преди 7 години

Е ква пълна тишина скубят на ЯКО

13

кумчо вълчо

преди 7 години

тези хора са *** или вземат целия народ за такива.причините за скъпите горива са няколко и то само законодателни:- всички горива минават преа данъчен склад а такива имат броени фирми. Това оскъпява процеса и елиминира свободния пазар.- условието всяка фирма търгуваща с горива да открива банкова гаранция според оборота си от предходния месец за покриване акциз и ддс е напълно безсмислено защото всички горива освободени за потребление са с платен акциз. Ефекта е отстраняване на малките фирми

12

Анонимен

преди 7 години

абе какво пушат тея?явно е доста силно.само забравиха и отпечатъци да свалят на всяка бензиностанция.

11

Анонимен

преди 7 години

Лаици.

10

Анонимен

преди 7 години

Леле колко страшно. И като как ще се случва това? Ами ако има двама братя и работят в различни компании никога вече няма да се виждат. Смешно бе хора много смешно е това поне да не бяхте го писали. Ясно е, че всичко ще си продължава и ние ще си даваме 20-30 стотинки на литър в повече. Да се разпусне немедлено КЗК тези живеят в друг свят. Мале какво страшно решение са взели.

9

Идеалист

преди 7 години

В градовете. където има бензиностанция на Марешки, всички се водят по неговите цени. Където няма компенсират с по-високи от обичайните. Не съм чувал някой да е казвал, че се подписват специални споразумения. Чувал съм по служители на малки бензиностанции, да казват, че ако смъкна цената с повече от 2 ст спрямо обичайните идвали едни яки момчета....

8

Циник

преди 7 години

От умрял - писмо!Нищо няма да се промени!

7

stoks

преди 7 години

Браво,най-после КЗК! Чета и плача от умиление.Разплакахте ми и стената,паднаха тапетите.Само така,дерзайте и бичувайте картела!!

6

Анонимен

преди 7 години

ако извора е един. Зависи колко са на заплата и на каква.Но ако се дърпа от различни места е друго. Както и с какви докуМенти се се внася. Както и кой е на митницата. Както и кой е на разходомера. Както и кой купува и къде израходва.

5

Анонимен

преди 7 години

Основната спънка сега е съдебната система. България трябва да реформира съдебната система. Една модерна съдебна система е основата на всяко демократично общество. Съдебната система в България е неефективна. Ето защо трябва да реформираме съдебната система. Трябва да се започне първо с реформата на съдебната система - това ще бъде едно добро начало.

4

уибеуало

преди 7 години

забраняват конткати между фирми ха хахааа, държавни регулцаии, къде е конкуренцията, къде е пазара при капитализма, най добрия регулатор, невидимата ръка на пазара или и ШЕЛ и ОВМ са комунисти, всички капиталисти са комунисти ха х а ааа.

3

Анонимен

преди 7 години

Ха-ха, това е безсилие.

2

Анонимен

преди 7 години

Как ще накараш съпрузи или бадженаци да си мълчът не знам

1

Абсурд

преди 7 години

И как ще се осъществява на практика. Кого ще хванат, че е притичал до отсрещния бенз... Това е просто абсурдно. Или пък, че корпоративни служители се срещат и контактуват.